Napi horoszkóp – 2015. november 9.

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: evamagazin.hu
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20

Remek formában van, ilyenkor érdemes valami újba belefognia. Bár még nem érzi magát felkészültnek, most mégis hajlandó kockáztatni. Ne induljon el azonban egyedül, mindenképpen keressen maga mellé szövetségeseket, hisz együtt nemcsak könnyebb lesz, de tartják is az erőt egymásban olyankor, amikor épp feladni készülnének egy-egy akadály láttán. Remek csapatot sikerül kialakítania, akár hosszabb távú tervei során is érdemes lesz erre építeni.

Bika
04.21 – 05.21

Ha már sikerült ilyen remekül kipihennie magát, érdemes lenne egy kicsit nagyobb figyelmet szentelnie a kapcsolatainak is. A mélyben húzódó nézeteltérések tisztázására például kiválóan alkalmas ez a nap. Hisz meghallja, amit mondanak Önnek és nem csak arra képes figyelni, Ön mit szeretne a másik fél tudtára adni. Talán így, odafigyelve a másikra, a problémát is új szemszögből közelítheti meg.

Ikrek
05.22 – 06.21

Képes megbirkózni azzal a teherrel, amelyet mások tesznek a vállára. Most nem a felelősség vagy a több munka miatt kell összeszednie magát, hanem az irigység szít Ön körül feszültséget. Ön azonban erről szinte tudomást sem vesz, teszi a dolgát, ahogyan eddig is, ezzel veszi elejét a rosszindulatú pletykáknak. Hisz az eredményei azt igazolják, a sikereiért valóban megdolgozott, nem csak az ölébe hullott.

Rák
06.22 – 07.22

Sajnos több akadályba is ütközik a mai nap során, amelyek egy részével képtelen lesz megbirkózni. Kénytelen lesz bizonyos ügyeinek intézését felfüggeszteni mindaddig, míg meg nem találja az utat, amelyen tovább haladhat. Ez azonban ne vegye el a kedvét, és amit a mai napra betervezett, azokat kezdje el, hisz sok esetben számíthat sikerre. Ez fog erőt adni Önnek a folytatáshoz, számos tanulságot vonhat le ezekből.

Oroszlán
07.23 – 08.23

Állást kell foglalnia, de ez most nem fog olyan könnyedén menni. Minden felet meghallgatott, mégsem lát tisztán a kérdésben. Hiába is kérne gondolkodási időt, hisz ennél több információt már nem tud gyűjteni. Érdemes hallgatni az ösztöneire, amelyek ilyenkor kisegítik. Fájdalmas lesz kimondani, de át kell rajta esnie. Sajnos ezzel kénytelen lesz megbántani egy olyan személyt, aki sokat jelent Önnek, de ha megérti a döntését, a kapcsolatuk nem fog megszakadni.

Szűz
08.24 – 09.23

Ossza meg a környezetében élőkkel is a terveit, ha segítségre számít. Ha nem mondja el határozottan és egyértelműen, hol és miben akadt el, nem reménykedhet abban, hogy megértésre talál. A titkolózásnak most nincs helye, hisz a helyzet annál komolyabb, minthogy tovább halogassa a megoldás keresését. Azzal kell dolgoznia, amit most kínálnak fel a csillagok, és higgye el, ez bőven elég lesz a sikerhez, ha őszinte.

Mérleg
09.24 – 10.23

Kissé borongós a hangulata, de ez nem csoda, hisz fejében olyan gondolatok járnak, melyek erősítik Önben a hiányérzetet. Valóban érték veszteségek az elmúlt időszakban és eddig nem volt módja ezeket feldolgozni, így nem csoda, ha most felszínre tör Önben az elkeseredettség. Ne nyomja el tovább magában az érzéseket, engedje, hogy kibontakozzon, átjárja a lelkét, szívét a szomorúság és a fájdalom, mert csak így lesz képes továbblépni.

Skorpió
10.24 – 11.22

Leginkább önmagával kerül ellentmondásba, hisz Önben dúl a legnagyobb vihar, ami ebből a felszínre került, csak a jéghegy csúcsa. Mindaddig, amíg önmagával nem tisztázza a félreértéseket, képtelen lesz továbblépni. Vonuljon ki a világból, teremtsen maga körül csendet, a lelke hangjait pedig hangosítsa fel. Figyeljen arra, mit mondanak, milyen irányba próbálják terelni, Mivel az eszére nem érdemes hallgatni, így fogadja meg a tanácsaikat.

Nyilas
11.23 – 12.21

A legjobb pillanatban adódik alkalma arra, hogy kicsit több időt szentelhessen a családjának, önmagára. Már kezdte elhagyni az ereje, hisz a problémák, melyekkel az elmúlt időszakban szembesülnie kellett, minden energiáját felemésztették. Töltsék el a közös időt békében, odafigyelve egymásra, így lehetőségük nyílik átbeszélni azokat a problémákat is, melyek eddig csendesen mérgezték az otthoni hangulatot.

Bak
12.22 – 01.20

Nem a megszokott kerékvágásban telik ez a nap, számos váratlan esemény zavarja meg. Felesleges ezen bosszankodnia, el kell fogadni a történéseket egyszerűen úgy, ahogy alakul. Bár szeretett volna több időt a szeretteivel tölteni, ha már nem így alakul, az együttlét intenzitásával próbálja ezt kárpótolni. Elsősorban önmaga számára fontos az, hogy feloldja azt az ellentétet, amely Önben tombol, ha ezzel sikerül megbirkóznia, végül kellemes napot zárhat.

Vízöntő
01.21 – 02.19

Olyan nehézségekkel kell megküzdenie, amelyre nem érzi felkészültnek magát. Hiába tervezett egy csendes, nyugodt napot, nem így alakulnak az események. Kénytelen beletörődni abba, hogy még most sincs lehetősége visszavonulni és a saját gondjaival megbirkózni. Ez azonban ne tegye feszülté, hiszen az esti órákban, mikor minden elsötétedik, legalább a gondolatait rendszerezni tudja.

Halak
02.20 – 03.20

Ne keseredjen el, ha nem úgy alakul a napja, ahogyan azt eltervezte. Végül is a legfontosabb, hogy valamennyien jól érezzék magukat, de legfőképpen, hogy együtt legyenek békében, veszekedések nélkül. Erős jellemre vall a megbocsátás, éljen vele. Önre támaszkodnak a bajban, nem viselkedhet úgy, mint egy durcás kisgyerek, legyen Ön az, aki képes felülemelkedni a saját sértettségén, ezzel is kimutatva, milyen sokat jelentenek Önnek.
hirdetés