Napi horoszkóp – 2015. november 30.

Illusztráció
Illusztráció
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20

Hirtelen felindulásból mond ítéletet, ami természetesen ahhoz vezethet, megbánt másokat. A döntései előtt nem szerez be minden információt, ennek azonban következményei lehetnek. Nem kelti attól határozatlan ember benyomását, ha nem rendelkezik azonnal kész válaszokkal, ezért inkább kérjen pár perc gondolkodási időt, minthogy elhamarkodottan tegyen ígéretet, amelyet a későbbiekben képtelen lesz betartani.

Bika
04.21 – 05.21

Olyan légkörben kell helyt állnia, amely nem kedvez a nyugodt gondolatoknak. Sürgetik és azonnali ítéletek várnak el Öntől. Még az is lehetséges, mindezt azért szervezik így, hogy hibára kényszerítsék. Ha teheti, inkább vonuljon háttérbe, hogy elkerülje az ilyen helyzeteket, de ha mégis meg kell nyilvánulni, válogassa meg a szavait. Családi környezetben megtalálhatja a hőn áhított nyugalmat, igyekezzen a gondjait ajtón kívül hagyni.

Ikrek
05.22 – 06.21

Gyűlnek a feje felett a viharfelhők, ezért most ne rágódjon a múlt sérelmein. Összpontosítson arra, hogy a várható nehézségekre felkészül. Tisztán látja, hol hibázott, hiszen ennek következményeit kell a mai napon elsimítani, éppen ezért ne vegyen újabb nehézségeket a nyakába azzal, hogy olyan kérdésekkel is foglalkozik, melyek jelen pillanatban nem okoznak problémát. Őrizze meg a hideg fejét, ez lehet a legnagyobb segítsége.

Rák
06.22 – 07.22

Nem retten meg, ha akadályokba ütközik, kihívásként tekint rájuk. Köszönheti ezt elsősorban annak, hogy érzi, nem egyedül kell megküzdenie a felmerülő nehézségekkel, hiszen kisugárzásával könnyedén talál maga mellé társakat, akik kitartanak Ön mellett egészen addig, míg céljaikat elérik. Még így is érheti ugyan meglepetés, ez azonban igazi csapattá kovácsolja Önöket, mely a későbbiekben is remekül fog működni.

Oroszlán
07.23 – 08.23

Nyitott az új ismeretségekre, ezért érdemes olyan társaságban forogni, ahol érdekes emberekkel kerülhet kapcsolatba. Mivel úgy érzi, Ön most ott tart, ahol lennie kell, ezért határozottan, magabiztosan képes fellépni, mellyel még inkább elbűvöli a környezetét. Használja ki az alkalmat arra, hogy korábban le nem zárt személyi ellentéteket is tisztáz, hiszen a jövőben még szükségük lehet egymásra.

Szűz
08.24 – 09.23

Tele lendülettel kezdi a napját, így nem csoda, ha nem számíthat másokra. Éppen ezért ne is forgácsolja szét a figyelmét, haladjon lépésről lépésre még akkor is, ha úgy érzi, ennél többre is képes lenne. Ha így tesz, akkor is lehetősége lesz a régebb óta húzódó ügyeit is lezárni végre és felkészülhet a következő hónapra is. Hiába tűnik úgy, hogy az energiái kifogyhatatlanok, néha szellőztesse ki a fejét, mielőtt új feladatba fog.

Mérleg
09.24 – 10.23

Szeretne valami változást bevezetni, de még önmagának sem tudja megfogalmazni, mivel elégedetlen az életében. Addig ne induljon el, amíg nem látja maga előtt a célokat. Még így is megeshet, hogy kisebb-nagyobb kerülőkre kényszerül, de ha legalább a végállomás ismert, tudja, merre is kell tartania. Ne keseredjen el, ha nem azonnal jönnek a sikerek, hiszen gyakran maga az út a cél, nem a kívánt eredmény elérése.

Skorpió
10.24 – 11.22

Érdemes mások problémáit úgy megközelíteni, mintha a sajátjai lennének. Ezzel ugyanis képes lesz nem csak számukra elfogadható megoldási javaslatokkal előállni, de sok esetben valóban fény derül arra, saját gondjai is orvosolhatóak hasonlóképpen. Nagy lépésekkel haladhat a céljai felé, ha megfogadja mindazt, amit másnak mond, de emellett nem feledkezik meg arról sem, hogy mik is a valódi céljai.

Nyilas
11.23 – 12.21

Ne keressen új kihívásokat, érje be azzal, ha a fiók mélyén lapuló kérdésekre végre megtalálja a választ. Már egy ideje nyomasztják bizonyos gondok, de addig nem léphet tovább, amíg végleg le nem zárja azokat. Most nem segít a szőnyeg alá söprés, hiszen onnan bármikor újra felbukkanhat és amilyen a szerencséje, éppen akkor, amikor nem számít rá. Ha most megteheti, hogy szabadulhat telük, ne habozzon tovább.

Bak
12.22 – 01.20

Nyitott az újra, ezért ha már egy ideje változtatásokon gondolkodott, érdemes a mai napon megkeresni az utat, amin érdemes elindulni. Elképzelhető, hogy nem lesz zökkenőmentes, de ne engedje, hogy lebeszéljék, igenis képes lesz leküzdeni az akadályokat akár egyedül is. De olyan emberek támaszára számíthat, akikről nem is gondolta, hogy részt kívánnak venni a mindennapi harcaiban, ezért járjon nyitott szemmel, hogy észrevegye őket.

Vízöntő
01.21 – 02.19

Ha Önnek kell igazságot tenni, ne meneküljön el a kihívás elől. Bár elsőre ijesztőnek tűnik, és nem hiszi, hogy valaha is képes lesz megtalálni a probléma gyökerét, azonban begyűjtve az információkat és némi gondolkodás után végül úgy hirdethet eredményt, hogy azt végül valamennyi érdekelt el is fogad. Ezzel nem csak azt éri el, hogy a mai napon lenyugszanak a kedélyek, de hosszabb időre összekovácsolja a széthullni látszó csapatot.

Halak
02.20 – 03.20

Legyen óvatos és figyeljen meg minden részletet. Olyan megbeszélések várnak Önre, melyek hatása a jövőjére nézve még nem ismert, azonban biztosan befolyásolja azt. Ha most nem tesz felelőtlen ígéreteket, ha helyesen méri fel a korlátait és ennek szellemében tárgyal, akkor számíthat arra, hogy az év hátralévő részében már nem kell komolyabb akadályokkal szembesülnie. De ehhez szüksége lesz a tisztánlátására és a józan eszére.
hirdetés