Napi horoszkóp – 2015. november 28.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2015. november 28.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Túl sokat vállal magára és érzi, kezdenek összecsapni a hullámok a feje felett. Emiatt ne másokat hibáztasson, hisz senki nem kényszerítette erre, egyszerűen rosszul mérte fel a lehetőségeit. Próbáljon meg haladékot nyerni vagy segítséget kérni, egyes feladatokat másokra kiosztani. Ezt nem támaszthatja azonban elvárásként, hisz a szívességet ők teszik. Legyen megértő akkor is, ha nemet mondanak Önnek.

Bika
04.21 – 05.21
Mivel a mai napon túl engedékeny és megértő, könnyen kihasználhatják. Éppen ezért válogassa meg, kivel kerül kapcsolatba, ezzel is csökkenteni az esélyt arra, hogy túlvállalja magát, mivel képtelen nemet mondani. A saját érdekeit teljesen háttérbe szorítja, ettől egy idő után azonban feszültté válik. Találja meg az arany középutat, talán össze is tudja egyeztetni a mások céljait a sajátjával, csak egy kis kreativitás szükséges hozzá.

Ikrek
05.22 – 06.21
Határozatlan, bizonytalan. Képtelen döntéseket hozni, így csak sodródik az eseményekkel. Nem is akkora baj ez, szükség van olyan napokra, amikor kiengedi az irányítást a kezéből és kicsit lazít. Kevesebb a felelősség a vállán, így felszabadultabban végezheti azokat a feladatokat, amelyek Önre várnak. Teljesítse, amit Öntől kérnek és legyen elégedett a teljesítményével még akkor is, ha mások ezt nem ismerik el.

Rák
06.22 – 07.22
Kézben tartja az irányítást és már ez elégedettséggel tölti el. Pedig még ennél is büszkébb lehet arra, hogy képes a saját határait átlépve mások érdekében feláldozni magát. Teszi ezt olyan észrevétlenül, hogy még Ön sem veszi észre, mekkora áldozatot hozott. Ha mások ezt mégis szóvá teszik, legyen szerény és ne támasszon hirtelen elvárásokat. Hisz éppen az teszi ezt a napját olyan nagyszerűvé, hogy valóban minden ellenszolgáltatás nélkül tette, amit a lelkiismerete diktált.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ha eddig valami zavaró tényező miatt képtelen volt továbblépni, ez, mintha ott sem lett volna, hirtelen eloszlik. Vegye észre a lehetőségeket, amelyeket a mai nap kínál arra, hogy közelebb kerüljön a céljai eléréséhez. Komoly lépéseket tehet meg, de erre csak akkor lesz módja, ha képes az előítéleteit elfelejti, és sodorjon bárkit az élet az útjába, érdeklődéssel és megértéssel fogad. Valami új veszi kezdetét, ha nyitott a befogadásra.

Szűz
08.24 – 09.23
Elég egy kevés erőfeszítés ahhoz, hogy sikereket érjen el. A csillagok egyengetik az útját és segítik abban, hogy könnyedén vegye az akadályokat. Használja ki a mai napot arra, hogy olyan ügyeket is újra kézbe vesz, amelyeket eddig azért halogatott, mert úgy érezte, képtelen lenne a végükre járni. Bonyolult eseteket is könnyedén megold, mert megragadja a probléma gyökerét és a megoldás máris a kezében van.

Mérleg
09.24 – 10.23
Fontosnak érzi, hogy segítsen az embereknek, az teszi boldoggá, ha sikerül egy problémájukat megoldani. Ez persze nem marad sokáig titokban, így nem csoda, ha oly népszerűvé válik. Keresik a társaságát, szívesen mesélnek Önnek a gondjaikról, Ön pedig fáradhatatlanul osztja a tanácsait. Az ilyen napok borzasztóan megterhelőek, de egyúttal olyan energiákat szabadít fel Önben, melyek kárpótolják azért, hogy a saját dolgaival nem maradt ideje foglalkozni.

Skorpió
10.24 – 11.22
Felszabadult, vidám hangulatban ébred és nehezen is tagadhatná, hogy boldog. Nem kell szégyellnie magát ezért, legyen büszke arra, hogy nehéz munkával, de megteremtette a belső harmóniát, amelynek köszönhetően képes a környezetébe is békét hozni. A teljesítménye is kimagasló, de ez nem csoda, hisz nem foglalkoztatják problémák, színesnek látja a világot maga körül és arra törekszik, hogy ezt semmi ne tudja befeketíteni.

Nyilas
9.01 – 9.01
Remekül találja meg a hangot mindazokkal, akikkel kapcsolatba kerül a mai napon. Legyen az olyan ember, akivel most találkozott először, vagy ezer éves ismerős, azonnal képes ráhangolódni a gondolataira és innentől már nem csoda, ha akár az ujjai köré csavarja. Mindenre van megfelelő válasza és úgy irányítja a beszélgetést, ahogyan azt az érdekei megkívánják. Arra figyeljen, ne használja ki őket, mert ez a varázs akkor könnyen szertefoszlik.

Bak
12.22 – 01.20
Kiegyensúlyozottság és érzékenység. Ez az erőssége a mai napon, ezeket kombinálva megállíthatatlanul tör előre. Érdemes használnia azt az adottságát, hogy az embereket úgy tudja irányítani, hogy szinte észre sem veszik, mennyire a befolyása alá kerültek. Legyen határozott, de azt sem szabad elfelejtenie, hogy a magabiztossága mindig tényeken alapuljon. A meggyőzőerejének így senki nem lesz képes ellenállni.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A tenyeréből esznek a környezetében élők, de ezzel nem élhet vissza. Az arany középutat keresse, amikor a saját érdekei kerülnek ugyan előtérbe, de ezenközben nem nyomja el a másik fél akaratát sem. Észrevétlenül irányít, éppen ezért szinte kiszolgáltatottá válnak mindazok, akik kapcsolatba kerülnek Önnel a mai napon. Ha hosszú távon szeretne népszerű maradni, akkor ezt okosan kell a saját javára használni.

Halak
02.20 – 03.20
Ez egyértelműen az Ön napja, egyszerűen ellenállhatatlan és megállíthatatlan. Szerencsére mindez párosul azzal, hogy remek hangulatban van, és képes arra is, hogy mások problémáját is figyelembe vegye. Ezért nem terheli túl azokat, akiktől segítséget kér, de képes önmaga határait is felismerni és csak annyit vállalni, amivel még nem kockáztatja a kiegyensúlyozottságát, egészségét. Az esti órákban nézeteltérésre kell számítania, de ezt is könnyedén oldja meg, ha a szívével gondolkodik az esze helyett.