Napi horoszkóp – 2015. november 26.

Napi horoszkóp – 2015. november 26.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Könnyen teremt kapcsolatot, azonban igazán elmélyíteni nem lesz lehetősége. Nem is kell elkapkodni, hagyjon időt a másik félnek és magának is arra, hogy alaposabban megismerjék egymást. Bár az első perctől úgy érzik, mintha ezer éve ismernék egymást, azonban a kisördög ott motoszkál Önben. Talán oka van annak, hogy éppen most lépett be az életébe, mégse tárja fel valamennyi titkát előtte.

Bika
04.21 – 05.21
A mai nap alkalmas arra, hogy kényes beszélgetéseket kezdeményezzen. Eddig a szőnyeg alá söpörték a problémát, hisz tudták, valamennyien veszíteni fognak, ha szóba kerül, de most már az okozza a nagyobb fájdalmat, hogy hallgatnak róla. Képes egyértelműen megfogalmazni, mi bántja, de egyúttal elfogadni a másik fél véleményét is. Így lényegesen könnyebb lesz megtalálni a megoldáshoz vezető utat.

Ikrek
05.22 – 06.21
Használja ki a lehetőségeket, amit a mai nap kínál Önnek. Bár még Ön sem tudhatja, mi sül ki az egészből, mégis vágjon bele, hisz mit veszíthet. Legfeljebb mégsem csinálja végig, bár ez kevésbé jellemző Önre. De ez most mégis egy olyan alkalom, amikor minden kötelezettség nélkül vághat bele valami újba, bármikor kiszállhat belőle anélkül, hogy veszteségeket kellene emiatt elkönyvelnie. Ha mással nem is, élményekkel biztosan gazdagodhat.

Rák
06.22 – 07.22
Nagy népszerűségnek örvend a barátok körében, így hirtelen azt sem tudja, kinek ígérkezett el. Ne aprózza el azonban magát, mert hamar azt a benyomást keltheti bennük, hogy felszínes, érzéketlen. Hisz csak rohan egyik helyről a másikra, próbálnának Önnel beszélgetésbe elegyedni, de Önnek már nincs is ideje. Ha nem tudja meggyőzni őket, hogy egy asztalhoz üljenek, akkor mondjon le egy-két programot, amelyet a későbbiekben pótolhat.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ne álljon ellen a kísértésnek még akkor sem, ha az esze azt diktálja, felelőtlenség lenne. Hallgasson inkább a szívére, ami vágyik arra, hogy valami újat kipróbáljon, friss tudást szerezzen, tapasztalatokat gyűjtsön. Erre nyílik most lehetősége, kár lenne veszni hagyni. A kalandok az utóbbi időben messzire elkerülték, most bepótolhatja mindazt, ami elmaradt. A család is támogatja ebben, így nem lehet ellenvetése, kalandra fel.

Szűz
08.24 – 09.23
Tudta, hogy nem úszhatja meg, így kár csodálkoznia rajta, ha most bekövetkezett. Halogatta, ameddig lehetett, de ennél egyébként sem lesz kedvezőbb alkalom, hogy végre kézbe vegye. Tele van lendülettel és tettvággyal, egyúttal megértő és nyitott, semmi nem szól az ellen, hogy most a végére járjon. A lelkesedése végigkíséri és még támogatásra is számíthat. A sikeres kezdésnél nem is kell több ahhoz, hogy a hét hátralévő része remekül alakuljon.

Mérleg
09.24 – 10.23
Fáradtan, kimerülten ébred, ilyenkor jobb vigyázni Önnel. Elég egy kérdés, és máris elveszíti a türelmét, hajlamos agresszíven, lekezelően válaszolni. Ami Önnek egyértelmű, nem jelenti azt, hogy a másik fél számára is közismert. Olyan emberek körében mozogjon elsősorban, akik ismerik már ezt az oldalát, hisz tudják, jobb nem zaklatni. A feladatok, melyeket a mai napra eltervezett, egyedül is megoldhatóak.

Skorpió
10.24 – 11.22
A tervei füstbe mennek már kora délelőtt, de ettől még nem dőlt össze a világ. A nap sokkal többet tartogat Önnek, mint azt hinné. Várjon türelemmel és járjon nyitott szemmel, hogy észrevegye a lehetőséget, mely szembe fog jönni. Azt sem veszítheti szem elől, hogy nem várhat el többet a környezetében élőktől, mint amennyit ad. Ha Ön ingerült, nem reménykedhet abban, hogy kedvesen, megértően fogadják.

Nyilas
9.01 – 9.01
Úgy érzi, összeesküdött Ön ellen a világ, pedig csak annyi a baj, hogy hajlamos elveszíteni a türelmét, túl hamar feladni a küzdelmet. Ha nem fogalmaz egyértelműen, nem várhatja el, hogy a környezetében élők olvassanak a gondolataiban. Ha szeretne valamit, ne köntörfalazzon, mondja el világosan és érthetően. Ne feledkezzen meg arról sem, ami az Ön fejében van, az a saját tudása, nem a másik félé.

Bak
12.22 – 01.20
Bármerre is indul, azt tapasztalja, feszült a légkör, idegesen, ingerülten reagálnak. Már kezdi úgy érezni, Önnel van a probléma, pedig csak a körülmények alakultak úgy, hogy a környezetében élők veszítik el túl hamar a türelmüket. Legyen Ön a nyugalom megtestesítője, akihez fordulhatnak a problémájukkal, ezzel teheti a legtöbbet értük. Talán ezzel elérheti, hogy elcsitulnak a kedélyek és a hullámok is lenyugszanak.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Képes a saját érdekeit a háttérbe helyezve mások ügyéért küzdeni. Az ilyen napok kiválóan alkalmasak arra, hogy új ismeretségeket kössön, a meglévőket elmélyítse. Önzetlensége ugyanis nem marad észrevétlen, elismertséget vált ki a környezetében élőkből. A tisztelet, melyet kap, ne legyen azonban ok arra, hogy túlértékelje magát és elvárásokat támasszon, még akkor sem, ha nem a saját céljaiért teszi.

Halak
02.20 – 03.20
Ha úgy érzi, túl arrogánsan viselkednek Önnel szemben, elsősorban saját magában keresse ennek az okát. Hisz éppen Ön az, aki elvárásokkal áll elő, és bizony nem egyszer ezek meghaladják a másik fél lehetőségeit. Ezért nem magyarázkodás, ha nemet mondanak, sokkal inkább a reális gondolkodás. Szűkebb családi körben számíthat kisebb vitára, de ha megértően fordul a másik fél felé, könnyedén elfújhatja a viharfelhőket.
hirdetés