Napi horoszkóp – 2015. november 24.

Napi horoszkóp – 2015. november 24.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Tudja, mit szeretne elérni és ennek szenteli alá magát. Mások céljait is ehhez próbálja igazítani, akivel ezt nem tudja megtenni, a mai napon képtelen együttműködni. Az nem probléma, ha átmenetileg nemet mondanak egymásnak, azonban ügyeljen a stílusára, hogy ezzel ne veszítse el véglegesen. Ha az érdekek ütközése csak úgy oldható fel, hogy az egyik fél enged, legyen Ön a belátóbb, engedékenyebb.

Bika
04.21 – 05.21
Remekül megtalálja a hangot a környezetében élőkkel, ezért érdemes most olyan tevékenységekbe fogni, melyekhez segítségre van szüksége. Úgy kér, hogy képtelenség nemet mondani Önnek, mégsem követelődzik. Ilyenkor olyan társakra talál, akik nem követik vakon, hanem számíthat arra, hogy felhívják a figyelmét, ha esetleg tévúton jár. Már csak Önön múlik, hogy ezt meghallja és megfogadja a tanácsaikat.

Ikrek
05.22 – 06.21
Tevékenykedjen egyedül vagy csoportban, mindenhol megtalálja a számításait. A saját érdekei mentén halad, de közben nem marad érzéketlen mások gondjaival szemben sem. Nyíltszívű és őszinte, ha pedig a háttérbe kell vonulnia, az sem okoz Önnek nehézséget. Szerencsés helyzetben van, hisz a saját dolgai jelenleg rendben zajlanak, így marad energiája arra is, hogy a családon belüli nézeteltéréseket elsimítsa.

Rák
06.22 – 07.22
Kiegyensúlyozott, határozottan felszabadult, ilyenkor megállíthatatlan. A lendületével magával sodor pár embert, akik segítik a munkájában. Számíthat azonban némi nehézségre, de ha nem retten meg, akkor könnyedén fogja leküzdeni. Az önbizalma a helyén, ez nem lehet akadálya annak, hogy küzdjön, és ne adja fel az álmait. Az esti órákban meglepetésre számíthat baráti körben, ne utasítsa tehát vissza a meghívást.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Nem történik ugyan semmilyen eget rengető dolog az életében, mégis emlékezetes marad ez a nap. Talán a nagy hajtás, esetleg egy váratlan esemény miatt, de még hetekkel később is emlegetni fogja mindazt, amit átélt. Az azonban, hogy ez kellemes vagy kellemetlen élményként marad meg, azon múlik, képes-e nyitottan fogadni mindazt, amit az élet kínál fel. Legyen pozitív és befogadó, ezzel könnyebben megéli mindezt.

Szűz
08.24 – 09.23
Erőtlen és fáradt, ezért ne is várjon nagy teljesítményt magától. Próbáljon meg a háttérben tevékenykedni, ne vállaljon magára felelősséget és új dolgokba se kezdjen bele. Zárja le a folyamatban lévő ügyeit, és ha teheti, mihamarabb szabaduljon a kötelezettségeitől. Keressen lehetőséget arra, hogy kiszabaduljon a megszokott környezetéből, szervezzen magának olyan programot, amely kikapcsolja, eltereli a figyelmét a gondjairól.

Mérleg
09.24 – 10.23
Nyugodt napról álmodik, de éppen Ön az, aki képtelen a lazításra, ha azt látja, más segítségre szorul. Annyi dolgot tervezget és persze mindjárt bele is fog, nem csoda, ha már kora délután fáradtnak érzi magát. Ha nem bírja energiával, nem kell erőltetni, a munka megvárja. Inkább olyan dolgokkal töltse az idejét, amelyek összhangban állnak a céljaival. Az elmúlt időszak feszült hangulatban telt családi körben is, érdemes lenne ennek is a végére járni.

Skorpió
10.24 – 11.22
A mai napra ne tervezzen be túl sokat, helyezze a hangsúlyt a minőségre és főleg a saját érdekeire. Itt nem is a céljait kell szem előtt tartani, sokkal inkább a határait, ugyanis mind fizikailag, mind lelkileg mélyponton van. Ahhoz, hogy kilábaljon az elkeseredettségből elsősorban sikerekre és utána pihenésre van szüksége. Így az olyan feladatokat részesítse előnyben, ahol gyorsan számíthat eredményekre.

Nyilas
9.01 – 9.01
Tele energiával végre olyan feladatokhoz is hozzákezd, melyeket eddig halogatni volt kénytelen, mert vagy ereje, vagy ideje nem volt már a megvalósításukhoz. Ne várja el azonban, hogy partnerre talál a terveihez, hisz mindenkinek a maga gondja a legnagyobb, azzal szeretne foglalkozni. Szerencsére nem hajtja Önt semmi, így nem kell kapkodnia, lassan, a saját tempójában intézheti a dolgokat.

Bak
12.22 – 01.20
Levetkőzi a gátlásait és képes felszabadultan kapcsolatot teremteni idegenekkel is. Éppen ezért ne is zárkózzon be a négy fal közé, keresse a lehetőséget, hogy emberek között lehessen. Élvezze a kínálkozó lehetőségeket, kapcsolódjon ki, és ha módja nyílik beszélgetni, ne habozzon. Bár önmagáról igyekszik keveset elárulni, mégis olyan információk jutnak a birtokába, amelyek nagy segítségére lehetnek még a problémájára.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Töltse a mai napot nagyobb társaságban vagy szűk családi körben, a lényeg most az, hogy tárja ki a szívét. Ha módja nyílik a problémáiról beszélni, tegye meg, hisz egyedül képtelen megbirkózni velük, ez már bebizonyosodott az elmúlt időszakban. Most találhat magának segítséget, de ha hallgat, nem várhatja el, hogy kitalálják, mi nyomasztja olyan nagyon. Legyen felszabadult és őszinte, ezzel teheti a legtöbbet önmagáért.

Halak
02.20 – 03.20
Az éjszaka álmatlanul telt, nem csoda, ha fáradtabban ébred, mint ahogy lefeküdt. Halassza el azokat a feladatokat, melyeknél nem szorongatják határidők és inkább nézzen olyan programok után, amelyeken kikapcsolódhat. Nem fog összedőlni a világ, ha ma nem jár a végére valamennyi munkájának, inkább pihenjen. Ne hajszolja túl magát, mert az ilyen napok megbosszulják magukat. Mivel szellemileg azonban friss, esetleg olvasgasson, szerezzen új tudást.
hirdetés