Napi horoszkóp – 2015. július 5.

Napi horoszkóp – 2015. július 5.
© Fotó: astrolibrary.org
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Mind fizikailag, mind szellemileg frissnek, kipihentnek érzi magát. Használja ki ezt a napot, hogy régóta halogatott döntéseket hoz meg, végre van ideje mindent számba venni. Ha pedig kimondta, tartsa is magát ahhoz. Ezzel ugyan új utakra kényszerül, de érdemes elindulnia, hisz megvan Önben az az erő és elszántság, ami eddig hiányzott. A nehezén már túl van, ne tántorítsák el az első akadályok.

Bika
04.21 – 05.21
Összhangban önmagával nem állíthatja meg senki. Az akadályok, melyek Ön előtt teremnek, nem leküzdhetetlenek, csak meg kell találnia azokat a társakat, akik ebben a segítségére lehetnek. Végre jut ideje arra is, hogy a családjával töltsön pár meghitt órát. Használja ki minden percét, hisz olyan ritkán nyílik erre lehetőségük. Az ilyen esték adnak erőt Önnek ahhoz, hogy újra és újra talpra álljon, hisz van kikért.

Ikrek
05.22 – 06.21
Minden, amit eltervez, megvalósul. Köszönhető ez annak, hogy nem kapkod, nincs szüksége rögtönzésre. Ez mindig megnyugtatja, és azzal az érzéssel tölti el, hogy valóban helyesen ítéli meg a dolgokat. Ne fogjon azonban új dolgokba, zárjon le valamennyi folyamatban lévő ügyet. Ha marad ideje, fordítsa inkább arra, hogy kikapcsolódik, olyan tevékenységeket végez, melyek az egészségére is pozitív hatással vannak.

Rák
06.22 – 07.22
Itt az ideje annak, hogy tisztázzon néhány dolgot. Ez lehet folyamatban lévő ügy, de egy régebbi konfliktus is, Kellő elszántsággal a végére járhat és lezárhatja úgy, hogy az az Ön számára is megnyugtató. Használja ki az Önben szunnyadó energiákat arra, hogy rendet teremt a környezetében minden téren. Ha pedig egy barátja váratlanul az eszébe jut, hívja fel, elképzelhető, hogy az Ön segítségére szorul.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Vidám, kiegyensúlyozott, ne hagyja veszni ezt a hangulatot. Menjen emberek közé, fedezze fel a környezetében rejlő szépségeket. Ha lehetőséget kínálnak egy utazásra, ne utasítsa vissza. Új ismeretségekre tehet szert, ha nyitott szemmel és szívvel közeledik, hamar felismeri, kik azok, akik valóban értékes kapcsolatok lehetnek a jövőben. Legyen egyszerűen csak önmaga, ezzel teheti a legtöbbet sikerei érdekében.

Szűz
08.24 – 09.23
Fontos döntések meghozatalára kényszerül, de szerencsére lesz ideje megfontolni azokat. Így biztos lehet abban, hogy helyes következtetésekre jut, ne kételkedjen még akkor sem, ha próbálják elbizonytalanítani. Komoly terhektől szabadulhat meg, ha elfogadja a segítő szándékot, hisz végre pontot tehet néhány lezáratlan ügyére. Az esti órákban kellemetlen beszélgetésre kell számítania családi körben, de kellő higgadtsággal képes lesz kézben tartani az ügyet.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Mérleg
09.24 – 10.23
A mai napon lehetősége nyílik új embereket megismerni, illetve régebbi kapcsolatait ápolni. Képes megnyitni a szívét és befogadni másokat, a problémáikra úgy tekinteni, mintha a sajátja lenne és megoldást kell keresnie. Ez ugyan lelkileg és szellemileg megterhelő, de a sikerek és az elismerés energiákkal töltik fel. Bár az eredmény nem kézzel fogható, mégis érzi, hogy ez a nap nem telt el eseménytelenül.

Skorpió
10.24 – 11.22
Elégedett és optimista hangulata különösen vonzóvá teszi a környezetében élők szemében. Ne csodálkozzon, ha egy perc nyugalmat sem talál, mert felkeresik Önt a bánatukat vagy az örömüket megosztani. Élvezze a népszerűséget, melyet elsősorban annak köszönhet, hogy sugárzik Önből a nyugalom. Erre a családjában is szükség lesz, ugyanis viharfelhők gyülekeznek, addig próbálja meg elrendezni, míg ki nem törik.

Nyilas
11.23 – 12.21
Könnyedén veszi azokat az akadályokat, melyeket a mai napon támaszt Önnel szemben az élet. Kimagasló teljesítményt nyújt olyan helyzetekben is, melyek váratlanul érik. Bár nem erőssége a rögtönzés, máskor kifejezetten idegessé válik, a mai napon azonban képes önmagán is felülemelkedni. Fáradtan ugyan, de elégedetten vonulhat vissza az esti órákban, egy forró fürdő, jó könyv kellemes kikapcsolódás lehet egy ilyen nap végén.

Bak
12.22 – 01.20
Komoly próbatétel vár Önre a mai napon. Ki kell állnia a nézeteiért, olyan körökben kell megvédenie az álláspontját, ahol eddig nem mozgott túl otthonosan. Vegyen egy mély levegőt és bízzon önmagában és az álláspontja helyességében. A tények az Ön oldalán állnak, már csak meg kell találnia a megfelelő szavakat és rendeznie a gondolatait. Ne bizonytalanítsák el a kérdések, minden tudás a birtokában van, hogy megválaszolja azokat.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Ne veszítse a szeme elől a céljait, így képes lesz a mai napot átvészelni. Számos nehézséggel kell szembenéznie, de ha legyőzi az akadályokat, nagy lépést tehet meg a siker felé. Meg kell hoznia néhány fájdalmas döntést is, amely azzal jár, hogy elveszít néhány embert maga mellől. Az igaziak azonban újra az élete részei lesznek, akik most végleg elmennek, sosem önzetlenül tartottak ki Ön mellett.

Halak
02.20 – 03.20
Tervezze meg a mai napját, dolgozza ki részletesen a lépéseit, mert minden cselekedetét nagyítóval vizsgálja valaki a háttérben és csak arra vár, hogy hibázzon. Ne adjon neki lehetőséget a támadásra, szerencsére csak olyan kihívásokkal kell megküzdenie, melyekhez minden tudás a birtokában van és a képességei lehetővé teszik, hogy valóban megoldja a problémákat. Nehéz, de eredményes nap lesz ez a mai minden buktatójával együtt.