Napi horoszkóp – 2015. február 1.

Napi horoszkóp – 2015. február 1.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Mások elhivatottsága a mai napon az Ön malmára hajtja a vizet. Gondolkodjon azon, hogyan tudná ezt az atmoszférát a jövőre is átmenekíteni. A magánéletében is fontos szerepet tölt be a csapatszellem. Most egyensúlyban áll az adok és a kapok. Itt a remek alkalom, hogy a családdal közösen valami újba kezdjenek, kezdetnek egy jó program a segítségére lehet ebben. Azonban törekedjen arra, hogy szakítson pár órát arra is, hogy egyedül legyen. Így feltöltekezhet energiával, hogy újult erővel fordulhasson a környezetében élők felé.

Bika
04.21 – 05.21
A mai napon váratlanul utazni kényszerül. Amilyen kedvetlenül vág neki az útnak, oly nagy meglepetésben lesz része, mikor megérkezvén egy gyerekkori barátjával fut össze. A találkozás nemcsak arra ébreszti rá, hogy semmi nem történik véletlenül, hanem a felelevenített emlékek során gyerekkori tervei is új értelmet kapnak. Lázas elmélkedésbe kezd, hogyan is fogjon bele mindabba, amely ifjú fejjel oly egyszerűnek tűnt.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai napon az a cél kell vezérelje, hogy megőrzi hideg fejét. A környezetében a hangulat pattanásig feszült, az eddig szőnyeg alá sepert problémák kezdenek ismét beszivárogni az életükbe. Úgy érzi egyedül kell az Önre kirótt feladatokat megoldani. Ha nem hagyja, hogy a külvilág zajai és negatív sugárzásai elvonják a figyelmét, akkor képes lehet arra, hogy a szemben álló felek között közvetítsen.

Rák
06.22 – 07.22
A mai napja nyugodtan telik el, semmilyen olyan esemény nem korbácsolja fel, melyek emlékezetessé tennék. Apróbb kellemetlenségek ugyan érik, de ezeken könnyedén átlép, bár valóban előfordul, hogy képes a környezetében élők tettein bosszankodni, most nem engedi a közérzetét ilyenekkel elrontani. Élvezni szeretné egyszerűen csak az életet és most sikerül is mindent ennek az érzésnek alárendelnie.

Oroszlán
07.23 – 08.23
A mai napon a csillagok kellemes hangulatot teremtenek Önben és ezáltal Ön körül, valamint lendületet és motivációt csempésznek az életébe. Örül minden meglepő dolognak, a váratlan események most nem bosszantják, sokkal inkább tekint rájuk úgy, mint egy kihívásra, melyet le kell küzdenie. Azzal, hogy harmóniát áraszt maga körül és mosolyogva fogadja az élet ilyetén alakulását, igazán kellemes társasággá avatják Önt, akinek keresik a közelségét.

Szűz
08.24 – 09.23
A mai napot legszívesebben utazással töltené. Mivel azonban erre nincs lehetősége, hát a napját próbálja úgy szervezni, hogy kiszabadulhasson a négy fal közül. És csak most fedezi fel, milyen gyönyörű helyeken jár nap, mint nap, csak hát kinek van energiája az ilyen apró csodákat észrevenni? Hát Önnek most sikerül és a befogadott újdonságok és szépségek hatalmas energiákkal töltik fel. Még a környezete sem képes Ön követni, azt pedig végképp nem értik, honnan támad hirtelen Önben ilyen nagy életigenlés.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
A csillagok állása most különös hangsúlyt ad azon tulajdonságainak, melyek a hétköznapokban is vezérfonalai életének: nyitottság és figyelmesség embertársai irányába. Így különösen nagy örömmel tölti el, hogy üzleti tárgyalásai nem csak hivatalos mederben zajlanak, de a kávé mellett elbeszélgetnek a mindennapokban felmerülő magánproblémákról is. Ön igazán megértő hallgatóság és ez a partnerében bizalmat ébreszt. Talán egy jó barátság is kezdetét veheti.

Skorpió
10.24 – 11.22
Élvezze a mai napot. Felszabadult légkörben tevékenykedhet, most nincsenek nézeteltérések, melyek feszültséggel terhelnék meg a hangulatot. Ilyenkor minden könnyebben megy, és azok az akadályok is eltörpülnek, melyek korábban leküzdhetetlennek tűnnek. Az összefogásban nagy erő rejlik, együtt sokkal többet elérhetnek. Használja ki ezt a remek napot arra, hogy a családot összekovácsolja, közös irányba terelgesse.

Nyilas
11.23 – 12.21
Szervezze meg úgy a teendőit, hogy módja nyíljon kicsit félrevonulni, leginkább kimozdulni a négy fal közül és a fejét kiszellőztetni. Ugyanis ma a hosszan tartó bezártság rendkívüli módon képes a hangulatára rányomni a bélyegét. Rendeznie kell a gondolatait és bizonyos érzések is feltámadtak Önben, melyek bizonytalanná és ingerültté teszik. Amíg ezeknek nem jár a végére, képtelen lesz a környezetében élők felé fordulni.

Bak
12.22 – 01.20
Ma szívesen kommunikál. Elsősorban olyan beszélgetésekben érzi jól magát, ahol megcsillogtathatja humorérzékét és intelligenciáját. Amennyiben olyan partnerekre talál, akik megértik Önt, hamar a társaság középpontjában találja magát. Ez a szerep most fekszik Önnek, jól érzi magát benne. Az ilyen napok feltöltik energiával és észrevétlenül intéz el olyan feladatokat, melyek a fiókja mélyén hevertek.

Vízöntő
01.21 – 02.19
A mai napon sokat kell utaznia. Meglepődve tapasztalja, milyen sokan vannak az utakon. Legyen óvatos, ha volán mögé ül. Ne bosszankodjon, ha nem tud olyan tempóban haladni, ahogy szeretne, mert az idegesség rossz útitárs. Nyugodtan hamarabb és főleg biztonságosabban érkezik meg a célpontokhoz és az sem elhanyagolható szempont, hogy képes lesz teljes figyelmét a másik félre irányítani.

Halak
02.20 – 03.20
Ma mindenképpen szeretne valami hasznosat véghezvinni. Itt nem elsősorban arra gondol, hogy saját maga végi el a feladatot, hanem segítő kezet nyújt valakinek, aki erre rászorul, tanácsokkal látja el, kiveszi a részét a tervezésben, előkészületekben. A csillagok ma jótékony hatással vannak minden olyan ténykedésére, amelyhez elengedhetetlen a szervezőkészség. Most remekül képes átlátni az összefüggéseket és összehangolni mások munkáját.