Napi horoszkóp – 2015. december 28.

Napi horoszkóp – 2015. december 28.
© Forrás: examiner.com
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Bár a fizikai erőnléte hagy némi kivetnivalót, mégse dőljön hátra elégedetten. Vegye számba a tavaly ilyentájt tett fogadalmait, hiszen biztosan akad köztük olyan, amely megvalósítása még várat magára. Az természetes, ha az idő előrehaladtával bizonyos elképzelések okafogyottá váltak, de biztosan akad olyan is, amelyet nem kellene végleg eltemetni. Elemezze ki, miért halasztódott el, hátha a közeljövőben mégiscsak elérhetőek lesznek.

Bika
04.21 – 05.21
Az elmúlt napokban felölthette az érzelmi raktárakat, érdemes lenne ezért a tágabb környezetében élőkkel szőnyeg alá söpört nézeteltéréseket átgondolni. Képes megbocsájtani, ha a vita forrása személyes sértettségén alapul, de ha mégis szakmai térre terelődik a beszélgetés, akkor is számíthat a másik fél a nyitott fülére és a megértésére. Ne vigyen haragot a lelkében az új esztendőbe, még idén kössön békét.

Ikrek
05.22 – 06.21
Ne támasszon komolyabb elvárásokat másokkal szemben, inkább igyekezzen a problémákat egyedül megoldani. Tele van lendülettel, ami a környezetében élőkről nem mondható el, így a munkabírásukat sem lehet összehasonlítani. Ne vegye személyes sértésnek, ha nemet mondanak Önnek, inkább adjon ez erőt, hiszen ha belegondol, Ön egyedül is képes megoldani a felmerülő problémát, akkor pedig miért is ne tenné.

Rák
06.22 – 07.22
Ha sikerül összpontosítania és kicsit feledni tudja az elmúlt napokat, számos elképzelését lesz képes megvalósítani. Tervekben nem szűkölködik, úgy gondolja, itt az év végi hajrá ideje, de rengeteg minden tereli el a figyelmét. Vannak kísértések, amelyeknek még büntetlenül engedhet, de ha minden alkalommal elcsábul, nap végén csalódottan kell tudomásul vennie, hogy bőven maradt még elintéznivalója.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ragaszkodjon az elképzeléseihez, és ha valamit a fejébe vesz, addig ne nyugodjon, míg azt meg nem valósítja. Képes erre, de szüksége lesz az önfegyelmére. Nem a tervekkel van baj, azok teljes mértékben kivitelezhetők, sokkal inkább a környezete az, ami miatt úgy érzi, nem halad megfelelő ütemben. Nem mindenki képes ugyanis olyan összeszedetten munkálkodni, ahogyan Ön. Éppen ezért elsősorban önmagára támaszkodhat.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Szerencsére a mai napra nem tervezett be túl sok feladatot, így megengedheti magának, hogy lazítson is kicsit. A kísértések nem kerülik el vagy csak Ön jár nyitottabb szemmel, a lényegen nem változtat, képtelen összpontosítani, minden alkalmat megragad, hogy engedjen azoknak. Emiatt kár is lenne bosszankodnia, hiszen nem meglepő, hogy kevésbé céltudatos, határozott, ha a kötelezettségekről esik szó.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ne keressen bűnbakot, ha nem úgy alakul a mai napja, ahogyan azt elképzelte. Valóban, Ön minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a betervezett feladataival végezzen, azonban a környezetében élők hátráltatják, de ezt nem vetheti a szemükre. Vannak, akik fáradtak, szétszórtak vagy egyszerűen csak lazítani szeretnének, az, hogy Ön most erre képtelen és hajtja a tettvágy, ne legyen elvárás másokkal szemben.

Skorpió
10.24 – 11.22
Mintha egy hatalmas tehertől szabadult volna meg azáltal, hogy nagyobb viharok nélkül elmúltak az ünnepek, most pedig kicsit olyan, mintha egy szürke hétköznap lenne, amely már nem okozhat nagyobb meglepetést. Pedig épp most következik be az, amitől egész idáig tartott és robban a bomba szerettei körében. Ön az egyetlen, aki képes tisztán látni, így a megoldás is az Ön kezében van, ne meneküljön a felelősség elől.

Nyilas
11.23 – 12.21
Engedje szabadjára bátran az érzelmeit, bár ez azzal jár, hogy a feszültség is fokozódik. Mégsem lenne szerencsés, ha most elfojtaná magában mindazt, ami az elmúlt napokban megfogalmazódott Önben, de félt kimondani, mert nem szerette volna az ünnepi hangulatot ezzel mérgezni. Most azonban adjon hangot a csalódottságának, és mindannak, amely tulajdonképpen egész évben foglalkoztatta, így nem keserű szájízzel kell az új esztendőbe lépnie.

Bak
12.22 – 01.20
Csak magára számíthat a mai napon, ennek megfelelően állítsa össze a napirendjét. Hiába szeretné megváltani a világot, ha ehhez nem talál partnereket. Ne okozzon csalódást magának azzal, hogy nap végén csak az elintézetlen ügyekre tud gondolni, inkább ne is elmélkedjen azon, mennyi mindent kellene elintéznie. Haladjon a saját tempójában, ne kapkodjon, minden olyan kötelezettsége meg fogja várni, melyeket nem tud lezárni.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Kiváló hangulatban ébred és ezen még az sem tud rontani, hogy a környezetében tapintható a feszültség. Ahelyett, hogy elmenekülne, magához ragadja a kezdeményezést és addig nem nyugszik, míg a vitázó feleket el nem indítja a békülés útján. Megkeresi azokat a pontokat, amelyek mentén megállapodása juthatnak, majd emelt fővel távozik, rájuk bízva a valódi lezárást, hiszen számos hasonló eset vár Önre

Halak
02.20 – 03.20
Olyan kérdésekkel foglalkozhat, melyekben örömét leli. Ilyenkor hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a témába és nem is engedi, hogy bármi elterelje a figyelmét. Ez a tettvágy azonban nem mondható el a környezetében élőkről, így segítségre nem számíthat. Nem kesereg amiatt sem, ha nem tud olyan ütemben haladni, amivel elégedett lenne, elfogadja, hogy idén már nem tudja megvalósítani minden tervét.