Napi horoszkóp – 2015. december 26.

Napi horoszkóp – 2015. december 26.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Lehetne ez egy egyszerű szombati nap is, de Ön mégis mindent elkövet, hogy az ünnepi hangulatot megőrizze. Ki kell ugyan lépni a négy fal közül, de a szívében magával viszi a melegséget, a békét. Éppen ezért lesz képes arra, hogy ott is nyugalmat árasszon, ahol már felütné a fejét a békétlenség, a nézeteltérések. Ügy gondolja, csak azon múlik, hogy meddig tart ki a szeretet, hogy meddig képesek megbocsájtani egymásnak. Ezt hangoztatja is és szerencsére nyitott fülekre talál.

Bika
04.21 – 05.21
Próbálnák Önt kizökkenteni a nyugalmából, de ellenáll. Inkább enged, minthogy vérre menő csatákat vívjon. A tágabb környezete ugyanis úgy látja, Ön most gyenge, ideje támadást indítani, csak azt nem veszik észre, hogy ez a csendes visszahúzódás nem azért van, mert elvesztette az erejét, sokkal inkább köszönhető annak, hogy lélekben megerősödött és így képes a megbocsájtásra és arra, hogy engedjen, ha a környezete ezt várja el.

Ikrek
05.22 – 06.21
Még el sem múlt a Karácsony, Ön már ismét tervezget. Már az jár a fejében, mivel töltsék az év hátralévő napjait. Engedje, hogy ebbe a szeretteinek is legyen beleszólása és ne feledkezzen meg arról, hogy ilyenkor bizony több a váratlan esemény, mint a szürke hétköznapokon. Éppen ezért legyen felkészült, ha vendégek állítanak be, vagy meghívást kapna. Most végre arra is szakíthatna időt, hogy a távolabbi ismerősökkel felvegye a kapcsolatot.

Rák
06.22 – 07.22
Úgy érzi, kezd elmúlni az ünnepi hangulat, de ha szeretné, akkor még tehet ez ellen. Csak egyszerűen el kell engednie a füle mellett azokat a kijelentéseket, melyek megmérgeznék és mosolyt erőltetni az arcára akkor is, ha megbántják. Ha képes felülemelkedni önmagán és megbocsájtani egy hang nélkül, akkor Ön kerülhet ki győztesen és a béke is megmarad. Persze ez lelkileg megviseli, de kárpótolja Önt az otthon melege.

Oroszlán
07.23 – 08.23
A mai napra ne tervezzen, egyszerűen engedje, hogy az események magukkal sodorják. Ha pedig nem történik semmi, akkor pihenjen és lazítson. Nem kell megváltani a világot és az elintézendő feladatok is megvárják, ne akarjon most úgy tenni, mintha ez egy átlagos szombati nap lenne. Addig lesz ugyanis ünnep az otthonában, amíg Ön ezt fenntartja. Ha pedig lázas kapkodásba kezd, bizony kihunyhatnak az ünnepi fények a szívekben.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Úgy gondolja, ideje összeszedni a jövő évi fogadalmakat. Emiatt kicsit elkeseredik, hiszen szembesül azzal is, mi minden maradt el az idei esztendőben. Mivel ez nem egy megszokott szombat, kivételesen Ön se a rosszakra gondoljon, hanem vegye számba az elért sikereket, eredményeket. Az évnek egyébként sincs még vége, ha nagyon szeretné, bizonyos elképzeléseket akár még meg is valósíthat.

Mérleg
09.24 – 10.23
Az otthona hangulatát Ön befolyásolhatja leginkább. Természetesen tekintettel kell lennie a szeretteire is, de ha nem engedi, hogy a békétlenség felüsse a fejét, akkor a meghittség még vendég marad a lakásban. Ha kell, engedjen az elképzeléseiből, hiszen így a többieknek is örömet szerezhet. A közös élmények még közelebb hozzák Önöket, ez lehet aztán az a kiindulópont, ahova visszatérhetnek a rohanó hétköznapokon.

Skorpió
10.24 – 11.22
Úgy látszik, eddig volt képes uralkodni magán, most már képtelen magában tartani a véleményét. Ennek köszönhetően otthonában elmúlik az ünnepi hangulat, felszínre törnek az eddig szőnyeg alá sepert problémák. Mégis van lehetőség, hogy ne a viták jellemezzék a mai napot, ha ugyanis képes engedni, akkor ezzel másoknak is példát mutat. Csak akkor lesz béke ismét, ha valamennyi fél számára elfogadható megoldások születnek.

Nyilas
11.23 – 12..21
Komoly döntések várnak még Önre, de ne akarja mindenáron a mai napon meghozni azokat. Kezd feszültté válni, hiszen ismét eszébe jutnak a problémák, azonban ezek megoldásának még nem jött el az ideje. Ezért ne is törje rajtuk a fejét, inkább adja át magát a szeretteinek, akik Ön mellett állnak majd a nehéz pillanatokban is. Most azonban még élvezzék az önfeledt órákat, az ünnep hangulatát.

Bak
12.22 – 01.20
Nyugalom és meghittség honol az otthonában, ne engedje, hogy ezt külső tényezők elrontsák. Váratlan események ugyanis felkavarják az állóvizet, de Ön képes kézben tartani a dolgokat és megőrizni a hideg fejét is. Ezzel elkerülhet egy komolyabb vitát is, amely hosszú távon tehette volna tönkre a nehezen megteremtett egyensúlyt. Ez lebegjen a szeme előtt, amikor enged másoknak és nem a saját elképzeléseihez ragaszkodik.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai napon nagy népszerűségnek örvend, így Ön lehet az is, aki az otthon hangulatáért felel. Ne engedje, hogy a feszültség eluralkodjon Önön még akkor sem, ha minden jel arra mutat, vége a meghitt napoknak. A felmerülő problémák megoldása még várhat, most sokkal fontosabb, hogy megőrizze a nyugalmát és képes legyen megbocsájtani. A jutalom se maradhat el, hiszen ezzel a magatartásával kivívja szerettei elismerését.

Halak
02.20 – 03.20
A mai napon már ismét előtérbe kerülnek a teendők. Pedig ez nem egy átlagos szombat, Ön azonban már képtelen csak ölbe tett kézzel ücsörögni, a felhalmozódott feladatait próbálja elvégezni. Ha a szerettei ebben nem partnerek, ne vegye zokon, hiszen ők még úgy gondolják, Karácsony van és ebben nem is tévednek. Éppen ezért csak annyit tervezzen be a mai napra, amellyel már elégedett lehet, mégsem terheli túl magát.