Napi horoszkóp – 2015. december 24.

Napi horoszkóp – 2015. december 24.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Tele van lendülettel, amire nagy szüksége is lesz, hiszen elérkezett a véghajrá. Szerencsére nem egyedül áll kezében a teendőkkel, lelkes segítők próbálják megkönnyíteni a mai napját. Mindenkire csak akkora terhet rakjon, amellyel könnyedén megbirkózhat, hiszen senkinek nem érdeke, hogy este hulla fáradtan állják körbe a karácsonyfát. Idejében engedje el a bosszankodást, hogy már megint nem sikerült mindennel végeznie, így is remek hangulatot teremt.

Bika
04.21 – 05.21
Ön a záloga az otthonában uralkodó hangulatnak, éppen ezért őrizze meg a nyugalmát. Ha ideges kapkodásba kezd, nem csak a saját közérzetét teszi tönkre, de a szeretteinek is megnehezíti a dolgát, hogy meghitten, békében ünnepelhessenek. Ha úgy érzi, bizonyos dolgokkal nem fog végezni, akkor már ne is erőltesse. Abból építkezzen, amit eddig letett az asztalra, így is képes lesz csodálatos ünnepet létrehozni.

Ikrek
05.22 – 06.21
Nincs abban semmi meglepő, ha felszínre törnek az érzései. Ezekben a napokban fontos, hogy el tudja engedni a mérgét és átadhassa magát szeretetnek és békében tudja megélni az ünnepi hangulatot. Ha haragszik valakire, még most öntsenek tiszta vizet a pohárba, hogy a karácsonyfa mellett állva már ne mérgezze meg a lelkét a méreg. Ha pedig ott a nyelve hegyén, hogy kimondja, mennyire sokat jelentenek Önnek a szerettei, most ne fogja vissza magát.

Rák
06.22 – 07.22
Szüksége lesz minden energiájára, de még inkább arra, hogy összeszervezve szerettei munkáját. Egyedül képtelen lenne elkészülni, ezért segítségért fordul hozzájuk. Ahhoz, hogy ezt meg is kapja, ne követelőzzön, és főleg ne legyen ingerült. Szinte minden készen áll, csak azért érzi úgy, hogy késésben van, mert újabb és újabb kihívásokat keres, amelyek azonban már egyáltalán nem szükségesek ahhoz, hogy meghittség és nyugalom legyen az otthonában.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Adja át magát bátran az érzéseinek, ettől nem tűnik gyengének. Ezek a napok az érzelmekről szólnak, nem a rideg tényekről. Ilyenkor nyugodtan álmodozhat, és ha nem beszél a nehézségekről, akkor legalább megőrizheti az otthonában uralkodó békét is. Nem most kell megoldásokat találni a problémákra, ezekben a napokban bátran a szőnyeg alá seperheti. Engedje, hogy a gyertya fénye a szívét is felmelegítse.

Szűz
08.24 – 09.23
Most már engedje el a gondokat és csak a szépre, kellemesre gondoljon. Ha valamivel már képtelenség végezni, akkor azt ne is akarja megoldani. Nem történik tragédia, ha a szalvéta az asztalon a tavalyi, hiszen a lényeg, hogy együtt vannak ismét. Ne a kellemetlenségek járjanak a fejében, hiszen annyi szépség veszi körül, hogy ezekkel is kitöltheti a gondolatait. Adja át magát annak az érzésnek, hogy együtt lenni jó.

Mérleg
09.24 – 10.23
Készüljön fel az ilyenkor szokásos kényelmetlenségekre és akkor már nem is lesz ideges, ha bekövetkezik. Hiszen sosem megy semmi gördülékenyen, de ha ezt elfogadja, akkor már nincs is oka a bosszankodásra. Valamiért ezeknek a dolgoknak meg kell történnie, talán azért, hogy még inkább összekovácsolódjanak. Hiszen ha együtt küzdik le, akkor megláthatja benne a szépséget is, nem csak a rosszat.

Skorpió
10.24 – 11.22
Most csak önmagára számíthat, ezért ne is pazarolja arra az energiáit, hogy bűnbakot keres. Minden erejével összpontosítson arra, hogy az utolsó simításokat is elvégezze és az esti órákra már ünneplőbe öltöztethesse a lelkét. Hiszen a karácsonyfa mellett állva már nem szabad bosszankodni, haraggal a szívében hogyan is ünnepelhetné a szeretetet? A váratlan események pedig csak azért vannak, hogy még színesebb legyen az este, gondoljon erre.

Nyilas
11.23 – 12.21
Egyezerre egy feladatra összpontosítson, így szépen sorban haladva végül mindennel végezhet. Ne azt nézze, mennyi mindent kell még megoldania, hanem azt az egy, adott problémát tartsa a kezében, amivel épp foglalkozik. Ha elakadna, kérjen segítséget, hiszen szerettei is ott vannak, nem egyedül kell megküzdeni a felmerült akadályokkal. Igyekezzen nyugodt maradni, hiszen idegeskedésével csak megfertőzné otthonában a hangulatot.

Bak
12.22 – 01.20
Az utolsó pillanatban meghozott döntéseket meg szokta bánni néhány nap elteltével. Éppen ezért már ne kapkodjon, amit eddig nem oldott meg, most már ne is akarja. Ha valamiről eddig megfeledkezett, már ne is gondoljon rá. Az ünnepi hangulat megteremtéséhez már mindent megszervezett, ennél több nem is kell ahhoz, hogy a karácsonyfát körbeállva békében, nyugalomban telhessenek az esti órák.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Még egy utolsó hajrá, ezt azonban már ne kapkodva tegye, inkább gondoljon arra, már mennyi mindennel elkészült. Ha így áll hozzá az Önre váró feladatokhoz, rá fog ébredni arra, hogy nincs is olyan sok dolga. Könnyedén végezhet időben és végre megnyugodva, nem hullafáradtan várhatja az estét. Az Önnek fontos emberek mind ott vannak, így semmi oka az idegeskedésnek, a meghittség, béke kap főszerepet ezekben az órákban.

Halak
02.20 – 03.20
Megnyugodva, nyugodtan fogadja a mai nap kihívásait, Mivel az előkészületekkel jól haladt, már csak néhány váratlan esemény zavarhatná meg a mai napját, de még ezeknek sem engedi, hogy kizökkentsék az ünnepi hangulatából. Jöjjön, aminek jönnie kell elvet követve fogad minden kihívást, így könnyedén küzdi is le azokat. A végén még arra is rá kell döbbennie, bizonyos dolgok nem is voltak annyira szokatlanok, csak Ön felejtett el számolni velük.

Címkék: ,