Napi horoszkóp – 2015. december 19.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2015. december 19.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Ne azt kérdezze, miért ne, hanem azon gondolkodjon, hogyan lehetne megvalósítani. Minden adott ahhoz, hogy a végére járjon a kérdésnek, de ha csak a kifogásokat keresi, akkor valóban csak az elintézetlen ügyek számát gyarapítja, Pedig abból van bőven, úgyhogy ha valamelyiknek a végére pontot tehet, ne halogassa tovább. Legyen határozott és elszánt, ha kell, kérjen segítséget, de addig ne nyugodjon meg, amíg le nem zárja.

Bika
04.21 – 05.21
Olyan határokat feszeget, melyek már valóban veszélyeztetik akár az egészségét is. A hangulata már így is csapnivaló, mert a feszültség egyre nő Önben, ha most még amiatt is aggódnia kell, hogy fáradt és kimerült, fájdalmak gyötrik, valóban el kell gondolkodnia azon, meddig feszítheti a húrt. Engedélyezzen magának pár órát, amit pihenéssel tölt, újult erővel, sokkal nagyobb lendülettel később hamarabb ér célt.

Ikrek
05.22 – 06.21
Ha már mindenáron másokat szeretne okolni a hibákért, melyeket vét, akkor keresse meg azokat, akik ténylegesen okozzák a feszültséget. Nem azzal van a baj, aki épp szembejön, még akkor sem, ha vele is lenne mit tisztázni. A gondok sokkal mélyebben gyökereznek, de ahhoz, hogy ezt felismerje, félre kell vonulnia, hogy átgondolja. Halassza el azokat a teendőket, melyeket lehet és járjon az ügy végére.

Rák
06.22 – 07.22
Rá kell ébrednie, hogy bizonyos vágyai most még nem megvalósíthatóak. Bár már nagy utat tett meg az érdekükben, most megállásra kényszerítik, így viszont lehetősége is nyílik, hogy átgondolja, merre is tart. Vajon minden álma tényleg a sajátja vagy csak a külvilág sugallta? Ha már ezt tisztázza magában, sokkal könnyebben engedi el azokat, amelyek nem is annyira izgalmasak és így nem is jelentenek olyan nagy kihívást.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Olyan információk jutnak a birtokába, melyek komolyan elgondolkodtatják. Csalódnia kell valakiben, akiben eddig vakon megbízott. Próbálja meg megkeresni azokat a jeleket, melyek elkerülték a figyelmét. Ez az eset másra sajnos már úgysem lesz jó, mint tanulásra, tapasztalatszerzésre. Többet nem eshet ilyen hibába, mert akkor végképp magára marad. Gondolja át, kiket érdemes továbbra is maga mellett tudni, a többieknek engedje el a kezét.

Szűz
08.24 – 09.23
Ha az érzelmeire hallgat, nem feltétlenül tud olyan választ adni, mellyel hosszú távon is azonosulni tud majd. Most mégis képtelen hideg fejjel gondolkodni, az ünnepi hangulat már annyira hatalmába kerítette, hogy képtelen elhallgattatni a szívét. Ha már döntésre jutott, ne tartsa magában, mert az csak tovább növeli a belső feszültséget, ha kimondta, keressen olyan érveket, amellyel végül magát is meggyőzi, hogy ez így lesz helyes.

Mérleg
09.24 – 10.23
Fel kell készülnie bizonyos veszteségekre, melyek elkerülhetetlenek. Talán a feszült hangulat, a mindenkit hatalmába kerítő fáradtság miatt tesznek meggondolatlan kijelentéseket, esetleg hibáznak akkor, amikor nem összpontosítanak kellőképpen, de ezek következményei beláthatatlanok. Egy azonban biztos, jóvá már nem fogják tudni tenni. Lesznek emberek, akik most kilépnek az életéből, engedje hát el őket az útjukra.

Skorpió
10.24 – 11.22
Nem szeretne magára maradni, ezért minden lehetőséget megragad, hogy embereket láncoljon magához. Olyan felkérésekre is hajlandó igent mondani, melyek szinte már az elveivel ellenkeznek, most azonban ebbe bele sem gondol, csak az jár a fejében, ha nem áll az adott ügy mellé, végleg elveszítheti bizalmasait. Mintha egy kötélen táncolna, és csak a mélységet látja maga alatt, a céljait nem.

Nyilas
11.23 – 12.21
Szüksége lesz minden önfegyelmére, hogy a mai napot átvészelje Ennél többet nem is remélhet, egyszerűen úgy túlélni, hogy ne okozzanak egymásban maradandó sérüléseket. Mindenki feszült, így már azt nem is látják, amiért közösen küzdhetnek, csak a különbségeket. Engednie kell, ha úgy érzi, még nem érkezett el a búcsú ideje, és ahhoz, hogy ezt emelt fővel tehesse meg, erőltessen nyugalmat magára.

Bak
12.22 – 01.20
Ragadja magához a kezdeményezést, mert csak így lesz elégedett a mai nappal. Határozott elképzelései vannak, melyek – úgy érzi – nem tűrnek halasztást. Ha elszánt és minden lépését megtervezte, nincs is más dolga, mint ragaszkodni ahhoz, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan szeretné. Ha kér, és nem parancsol, ha képes megköszönni a támogatást, sokkal könnyebben elérheti a célját, mint hinné.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Kiváló hangulatban ébred és még az sem veheti el a kedvét, hogy érzi, otthonában eluralkodik a feszültség. Elhatározta, hogy a mai napon igenis az Ön elképzelései lesznek a legfontosabbak és ennek érdekében minden követ megmozgat. Képes egyezkedni, akár engedni is bizonyos kérdésekben csak azért, hogy végül mindannyian egy cél érdekében tevékenykedjenek. Ismét bebizonyosodik, hogy együtt hegyeket képesek elhordani.

Halak
02.20 – 03.20
Ha a megoldásokat keresi, akkor meg is fogja találni. De ha csak kifogásokat akar gyártani, abban is kiváló teljesítményt nyújt, csak éppen ennek köszönhetően megnő Önben a feszültség. Éppen ezért a gondolatait irányítsa a céljai felé, hogy azok vezéreljék, így végül a sikerek sem maradnak el. Nem kell egyedül leküzdeni az akadályokat, az elszántsága meghozza a segíteni szándékozókat is.