Napi horoszkóp – 2015. augusztus 1.

Napi horoszkóp – 2015. augusztus 1.
© Forrás: horoscopes.lovetoknow
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
A mai nap elsősorban az emberi kapcsolatokról szól. Sodorjon bárkit az élet az Ön közelébe, képes ráhangolódni és megtalálni a közös hangot vele. Az érdeklődési köreik távol állnak egymástól, mégis képesek órákig úgy beszélgetni, hogy egyikük se erőszakolja a nézeteit a másikra. Ritkán képes ennyire befogadó, mégis egyúttal őszinte lenni. A családjával szemben is őrizze meg ezt a nyitottságot.

Bika
04.21 – 05.21
Az őszintesége és a nyíltszívűsége új utakat nyit meg Ön előtt. Családi körben olyan beszélgetések részese lehet, melyek során meglepődve kell tapasztalnia, mennyi mindenről nem tudnak, pedig együtt élnek, nap, mint nap találkoznak, szót váltanak. Mégis ezek a párbeszédek olyan felszínesnek tűnnek annak tükrében, ahogyan most sikerül egymásra hangolódniuk. Ezt írja a nyugalom és a meghittség számlájára.

Ikrek
05.22 – 06.21
Nem kell egyedül töltenie a napot, ha úgy érzi, társaságban jobban érezné magát. Ehhez persze az is szükséges, hogy a terveiből feladjon párat, cserébe azonban olyan élményekben lehet része, melyek kárpótolják azért az érzésért, hogy nem is csinált semmit. A közös kalandozások csak elmélyítik a családon belüli kötelékeket, olyan új ismeretekre is szert tehet, melyeket a későbbiekben még más területeken is hasznosíthat.

Rák
06.22 – 07.22
Nem szívesen van egyedül, ezért minden alkalmat megragad arra, hogy társaságban legyen. Jöjjön váratlanul vendég vagy egy meghívás, majd kiugrik a bőréből, hogy nem kell a gondokkal foglalkoznia, lehetősége van a figyelmét valami másra fordítani. Egyfajta menekülési lehetőségként fogja fel ezeket az eseményeket, azonban ne feledje, hiába próbál futni előlük, előbb-utóbb szembe kell nézni a problémáival.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Új emberekkel kerülhet kapcsolatba, akiktől olyan ismeretekre tehet szert, melyeket ugyan most lényegtelennek gondol, de egyszer még hálás lesz a sorsnak ezért a napért. Egyre azonban már most ráébresztik a beszélgetések, érdemes az önbizalmát erősíteni. Hajlamos ugyanis alábecsülni a képességeit, ennek is köszönheti azt, hogy egy ideje egy helyben toporog. Nem mer beleugrani az újba, mert úgy érzi, kevés a tudása ahhoz, hogy véghez is vigye.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Kipihenten, nyugodtan ébred és ezt leginkább azon lehet észrevenni, hogy mosolyog. Kellemes hangulatot képes ezzel megteremteni maga körül, ezzel vonzza magához a családtagokat. Őszinte beszélgetések során sikerül olyan nézeteltéréseket elsimítani, melyekről nem is gondolta, hogy a mélyben lappanganak. Jó lecke ez a mai nap arra, hogy nézzen a mások által hordott álarc mögé, ha fontosnak tartja, hogy ne legyenek titkaik egymás előtt.

Mérleg
09.24 – 10.23
Remek érzékkel képes kezelni a környezetében élőket, mindenkivel megtalálja azt a hangot, ami ahhoz szükséges, hogy a saját érdekeit érvényre juttassa. Arra azonban ügyeljen, ne használjon ki másokat, hiszen hosszú távon ez nem vezethet eredményre. Épp csak annyit kérjen, amennyit Ön is nyújtana fordított helyzetben és természetesen nem dőlhet hátra ölbe tett kézzel, Önnek is le kell tennie az asztalra saját teljesítményét.

Skorpió
10.24 – 11.22
Egyenes úton nem érhetné el, amit szeretne, ezért kerülőúton próbálkozik. Amíg ez nem jár azzal, hogy az elveit felrúgja, ne okozzon magának fejfájást. Nem szereti, ha nem állhat elő a kéréseivel úgy, ahogyan gondolja, hiszen Ön az őszinteség híve. Most azonban ez nem célravezető, ellenállásba ütközik, bár nem érti, miért, hiszen a tervei mindenki javát szolgálná. Ahhoz, hogy ezt megérthesse velük, szüksége lesz némi fondorlatra.

Nyilas
11.23 – 12.21
A saját problémáival nem szívesen foglalkozik, de készséggel áll mások rendelkezésére. Az ő helyzetüket képes pillanatok alatt felmérni, megvalósítható tanácsokkal előállni, eközben azonban Önnek is komoly gondjai vannak, de ezeket próbálja elfelejteni. Nem léphet át azonban felettük, hiszen amíg nem talál megoldást azokra, képtelen lesz megnyugodni. Mindenképpen szakítson időt saját magára is.

Bak
12.22 – 01.20
Az érzelmei irányítják a mai napját, így ne várjon magától olyan döntéseket, amelyeket a későbbiekben meg is tud védeni. Kerülje inkább az olyan helyzeteket, ahol az adott válasza kihatással lehet az anyagi helyzetére, hiszen ezek józan megfontoltságot igényelnek. Tanácsért is fordulnak Önhöz, itt bátran hallgathat a megérzéseire. Szerettei körében se vegye vissza az álarcot, örülnének neki, ha előttük is megnyílna.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Könnyedén köt új ismeretségeket és még önmagát is meglepi, milyen egyszerűen veti le magáról azt az álarcot, amelyet ilyen helyzetekben szokott viselni. Őszintén beszél az érzéseiről, pedig ezt még azokkal sem szokta megosztani, akikkel évek óta ápol szoros barátságot. Nem érdemes ezen hosszasan gondolkodni, egyszerűen élje meg ezt ajándékként, hogy egy olyan ember lép az életébe, aki új színt hoz a szürke hétköznapokba.

Halak
02.20 – 03.20
A mai napon képes arra, hogy a saját érdekeit háttérbe szorítva mások kedvében járjon. Ha csak tanáccsal, akkor pár jó szót szól, de ha kell, a tettek mezejére lép. Eközben egy percig sem érez csalódást, hogy a saját dolgaival nem halad, elfogadja, hogy ez a nap elsősorban a környezetében élőkről szól. Bár fáradtan ébredt és mindenképpen szeretett volna lazítani, most úgy érzi, sokkal kipihentebb, mintha átaludta volna a napot.