Napi horoszkóp – 2014. szeptember 13.

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Megtalálja azokat az apró örömöket, szépséget a mai napban, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy ne veszítse el a lendületet és a lelkesedését. Így viszont fáradhatatlanul keresi magának az újabb és újabb kihívásokat, melyeket aztán rendre le is küzd. Legyen segítőkész, így a későbbiekben Ön is számíthat majd támaszra. Ugyanis azt nem szabad elfelejtenie, hogy minden csoda három napig tart, így az Ön sikerszériája sem lesz örök életű.

Bika
04.21 – 05.21
Régen érezte már magát ilyen remek formában. Tele lelkesedéssel veti bele magát a napba, ennek is köszönheti, hogy a sikerek nem maradnak el. Na meg természetesen azért is halad ilyen remekül, mert nem egyedül kell megküzdenie a nehézségekkel. A családja tapasztalva a remek hangulatát és kiegyensúlyozottságát, szívesen nyújt segítő kezet, ha el is akad. De erre nem nagyon van szüksége, mivel a lendülete viszi előre.

Ikrek
05.22 – 06.21
Őrizze meg a nyugalmát még akkor is, ha az események nem éppen úgy alakulnak, ahogyan azt Ön eltervezte. Hiába is szeretné, nem tud a körülményein változtatni, így ebből kell kihoznia a legtöbbet. Nem egyszerű, hiszen minden összeesküdött Ön ellen, még azok is hátat fordítanak, akiről ezt nem feltételezte volna. De képes lesz egyedül is megbirkózni a feladatokkal és holnap már csak rémálomnak fog tűnni a mai nap.

Rák
06.22 – 07.22
Ennél kedvezőbben nem is alakulhatnának a dolgok. Bármit vesz is kézbe, szinte magától elrendeződik, így érdemes azokkal a függőben lévő ügyeivel is foglalkozni, melyekhez eddig nem érzett magában elég kitartást. A mai napon reménykedhet a sikeres lezárásban, de legalábbis jelentős előrelépésben. Az esti órákra is tartogasson az energiáiból, ugyanis kellemetlen meglepetésre számíthat családi körben, mely Ön nélkül nem oldódhat meg.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Mivel elégedett önmagával és ez a kisugárzásán is érződik, nem csoda, ha mások is úgy viszonyulnak Önhöz, ahogyan azt szeretné. A legtöbb nézeteltérése abból fakad általában, hogy a mogorva hangulatát félreértelmezik és inkább magára hagyják, de most, hogy felszabadult és kiegyensúlyozott, nem meglepő, ha állandó a jó társaság. Használja ki az alkalmat és kérjen most segítséget azoktól, akiktől eddig tartott.

Szűz
08.24 – 09.23
A mai nap számos kellemes meglepetést tartogat. Amiért azonban különösen kedves Önnek, az elsősorban az, hogy a környezetében élők előszeretettel foglalkoznak az Ön problémájával. A legtöbbször úgy érzi, egyedül kell megküzdenie a nehézségekkel, akkor sem kap segítséget, ha kér, most azonban még mondania sem kell, ott állnak Ön mellett. Mindezt elsősorban saját magának köszönheti, hiszen megfogadja a tanácsokat, nem úgy, mint magabiztosabb napjain.

Mérleg
09.24 – 10.23
Könnyedén veszi a nehézségeket, melyekkel a mai napon kell megbirkóznia, pedig van köztük nem egy, amely bizony más napokon alaposan feladná a leckét. Most azonban pillanatok alatt képes mérlegelni és eldönteni, merre érdemes továbblépni. Ebben nagy segítségére vannak a megérzései, melyekre hallgat még akkor is, ha a józan ész mást diktálna. Nap végén minden oka megvan arra, hogy elégedett legyen a teljesítményével.

Skorpió
10.24 – 11.22
Nem is tagadhatja, remekül érzi magát a bőrében és ennek köszönhetően kedvelt lesz a környezetében élők körében. Önhöz fordulnak tanácsért, de akkor is, ha csak a szívüket akarják kiönteni, mert remek hallgatóság. Csak akkor nyilvánít véleményt, ha erre kérik, egyébként csak megfigyel és magában mérlegeli a helyzetet. Családi körben azonban nem menekülhet az elől, hogy igazságot szolgáltasson, pedig nehezére esik dönteni a két fél között.

Nyilas
11.23 – 12.21
Nyugodtan hallgasson az érzelmeire, a kínálkozó lehetőségek közül most ez alapján választhatja ki a legkedvezőbbet. Józan ésszel végiggondolva ugyanis valamennyi remeknek ígérkezik, így a döntést is nehéz lenne pusztán ész érvekkel meghozni. Bár a családja megkérdőjelezi, hogy valóban helyes elhatározásra jutott, de Önnek nincs oka elbizonytalanodni, az idő Önt fogja igazolni.

Bak
12.22 – 01.20
Elsősorban olyan tevékenységekbe kezdjen bele, melyeknek látja a végét és képes lesz egyedül is megoldani. A mai napon nehezére esik ugyanis másokkal együtt dolgozni, jobban érzi magát, ha visszavonulhat a saját kicsiny világába. Így is hasznosan tölti az idejét, csak épp mások számára lesz észrevétlen az eredmény. Az önbecsülése szempontjából azonban nem is fontos a kívülről jövő elismerés, sokkal inkább saját magának akar megfelelni.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Úgy érzi, félreértik a viselkedését. Nem csoda, hisz könnyen elszakad a cérna és ilyenkor bizony elfelejti megválogatni a szavait. Érdemes tisztáznia a környezetében élőkkel, hogy nem velük van baja, sokkal inkább a saját egyensúlyát veszítette el, ami feszülté, idegessé teszi. Ha nem zaklatják, Ön nem fogja keresni a lehetőséget a veszekedésre, de nehezen viseli, ha bármiben megzavarják, nyugalomra van szüksége.

Halak
02.20 – 03.20
Csak olyanok avasson be a terveibe, akikben maradéktalanul megbízik. Egyedül ugyanis képtelen lesz megvalósítani, amit elképzelt, de ahhoz, hogy ne kerüljön tévútra, olyan emberekkel kell együtt dolgoznia, akikre akkor is számíthat, ha épp hátat fordít nekik. Már csak azért is érdemes segítséget kérnie, mivel több akadály is felmerül menet közben, amelyek alaposan megterhelik mind fizikailag, mind szellemileg.