Napi horoszkóp – 2014. július 31.

Napi horoszkóp – 2014. július 31.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Ha valaki a bizalmába fogadja, ne éljen ezzel vissza. Remek ötleteket oszt meg Önnel, azonban nagyot hibázna, ha ezeket aztán sajátjaként adná tovább. A pillanatnyi siker érdekében nem szabad feláldozni a barátságot. Merítsen ihletet a hallottakból, segítsen annak megvalósításából és emelt fővel léphet tovább, ha az ügy lezárul. Így is sokat tanulhat és a saját elképzeléseit már rutinosan válthatja valóra.

Bika
04.21 – 05.21
Számos élményben lehet része, ha nem zárkózik be a saját világába. Legyen nyitott új kapcsolatokra, váratlan meghívásokra ne mondjon azonnal nemet, legalább egy percet gondolkodjon el azon, valóban rosszul érezné magát, ha elmenne. Érthető, hogy fáradt, de a kikapcsolódásra is szüksége van. Márpedig mi lenne izgalmasabb és mi terelné el a figyelmét a gondjairól, ha nem egy remek esti program.

Ikrek
05.22 – 06.21
Már egy ideje azon gondolkodik, érdemes lenne aktívabb testmozgásba kezdeni. A mai napon végre megtalálja azt a sportot, amelyet élvez. Már csak a kitartásán kell dolgoznia, hisz hajlamos az első izomláz után feladni. Élvezze a mozgás örömét és holnap gondoljon vissza ezekre a kellemes percekre, a felszabadult boldogságra, amit akkor érzett, amikor hullafáradtan hazaért. Ez adhat erőt a folytatáshoz.

Rák
06.22 – 07.22
Teljesen jogos, ha kicsattanó formában van és semmi nem rontja el a jó kedvét. Az elmúlt hetek feszültsége végre elpárolgott és súlyos terhek estek le a válláról. Megkönnyebbülve kezdheti meg a hét hátralévő részét és engedjen meg magának egy kis lazítást. Új feladatokat már ne vállaljon, csak a rutinmunkákkal foglalkozzon, amelyek nem jelentenek igazi szellemi megterhelést és fizikailag sem szívják ki minden energiáját.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Az nem baj, ha küzd a saját céljaiért, de az már gondot okozhat, ha ezt úgy teszi, hogy másokat eközben eltapos. Még idejében felismeri, hogy hibázott, így módjában áll javítani is azonnal. Mindez elkerülhető, ha nem faltörő kos módjára tör előre, sokkal körültekintőbben tervezi meg a lépéseit. Az esze járjon mindig a szája előtt, és számoljon cselekedetei következményével még azelőtt, hogy megtenné.

Szűz
08.24 – 09.23
Ha olyan munkái vannak a fiók mélyén, amelyeket egyedül képtelen megoldani, eljött a napja, hogy kézbe vegye. Most ugyanis ha kér, kap is támogatást. Szerencsésen választja ki azokat az embereket, akikhez fordul, így nemcsak kedvező válaszra, de valódi segítségre is számíthat. Céljai egyre elérhetőbb közelségbe kerülnek, újra le kell vonnia a tanulságot, csapatban sokkal könnyebb az előrejutás, mint egyedül.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
Kipihenten ébred, nyugodtan indul a nap, ennek köszönhetően minden sokkal könnyebben megy és a váratlan eseményeket is képes higgadtan fogadni. Márpedig abban bőven lesz része. Hiába is tervezné, hogy a munkájára összpontosít, nem tud belemerülni, mivel folyton megzavarják. Elsősorban tanácsért fordulnak Önhöz, de előfordul, hogy komolyabb segítségnyújtásban is része lesz, szerencsére nem, mint szenvedő fél.

Skorpió
10.24 – 11.22
Szívesen látott személy, forduljon meg bármilyen körben. Köszönheti mindezt pozitív kisugárzásának, kiegyensúlyozottságának, kedves mosolyának. Nem szívesen engedik útjára, mert kellemes beszélgetőpartner, kiváló hallgatóság. Akkor sem jön zavarba, ha tanácsot kell adnia, nincs az a probléma, amire ne tudna megoldást javasolni. Fárasztó nap, pedig igazából komoly munkát nem végzett, mégis a közösség igazi húzóereje.

Nyilas
11.23 – 12.21
Ideje kicsit megállni és megpihenni. Nem csak a január elsején kell mérleget készíteni, érdemes időről-időre visszanézni és elemezni az eseményeket. A mai nap ideális erre, mivel szerencsére nincs sok teendője. Ha csak az idei év eredményeit veszi számba, nincs oka szégyenkezni. Az természetes, hogy követett el hibákat, hisz nem tökéletes senki, de a lényeg, hogy ezekből képes volt tanulni és újra talpra állni.

Bak
12.22 – 01.20
Hiába is próbálna tervezni, az események elsodorják, így a nap jelentős részében rögtönöznie kell. Váratlan megbeszélés, vendég vagy egy sürgős munka felborít minden elképzelést. Azonban Ön nem esik kétségbe, kézben tartja a dolgokat. Fárasztó lesz így szaladni az események után, de mindenképpen eredményes és méltán lehet büszke magára a nap végén. Egy kellemes fürdő, pohár bor, csésze tea elősegíti a kikapcsolódását.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Legyen nyitott az újra, jöjjön akár feladat vagy ismeretség formájában. Új munkákat kap, tekintse egy tanulási folyamat részének, fogadja el bátran még akkor is, ha úgy érzi, nincs meg minden képessége ahhoz, hogy elvégezze. Ha pedig ismeretlenek lépnek be a életébe, fogadja őket nyílt szívvel, megadva lehetőséget annak, hogy mélyebb barátság alakuljon ki Önök között. Csillagok állása kedvez az újrakezdésnek.

Halak
02.20 – 03.20
Bár sokan keresik fel, hogy segítsen, feladattal látnák el, de ne tegyen eleget minden kérésnek. Gondolja át, mennyit bír úgy elvégezni, hogy az valóban olyan színvonalú legyen, amit önmagától elvár. Udvariasan mondjon nemet azokra, amelyek már meghaladnák a képességeit vagy egyszerűen már nem férne bele az idejébe. Semmi értelme annak, hogy eszeveszett kapkodásba kezdjen és végül a kimerültség miatt összeessen.