Napi horoszkóp – vasárnap

Halak
Halak
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
 Ezen a vasárnapon a legtöbb Kos szülött számára különleges, új korszak kezdődik. Nyugalom és ritkán átélt kiegyensúlyozottság, harmónia lesz osztályrészük – egy időre. Azután új perspektívák nyílnak meg előttük. Remélhetőleg sikerül a nyugalomnak ezen időszakát önvizsgálatra fordítani. A szabadidő hasznos kihasználására, kedvenc időtöltésük gyakorlására is lehetőség nyílik. Foglalkozzon ma is a kultúrával!

Bika 04.21.-05.21.

Álmodozással telik a Bika jegy szülöttjének napja. Mi lenne, ha a nyakába szakadna egy hatalmas vagyon? Ezen gondolkodik, miközben zsíros kenyeret rágcsál egy kis teával leöblítve. Hol van még a hónap vége, és Ön már megint komoly anyagi gondokkal küzd! Ilyen helyzetben valóban nem elég álmodozni, valamit tennie is kellene azért, hogy végre kievickéljen ebből az aggasztó pénzhiányból.

Ikrek 05.21.-06.21.
 
Szeszélyes napra van kilátás. Jól teszi, ha ma elereszti füle mellett egy barátja/barátnője anyagi tanácsát, még akkor is, ha ezzel csaknem veszélyezteti a barátságot. Ha titkos szerelmi ügybe bonyolódott, ma könnyen lelepleződhet. Este a családjában nyugtalanságot okozhatnak az eddig lappangó és most felszínre kerülő nehézségek. Okosabb lenne, ha nem keveredne bele inkább az ügybe.
Rák 06.22.-07.22.
Családjában harmónia uralkodik. A vasárnapi tétlenség felszíthatja szerelmi indulatait. A magányos Rákokat heves vágyakozás fogja el távol lévő kedvesük után. Azok a Rákok, akik pedig kedvesükkel töltik a hétvégét, szervezzenek közös programot, menjenek el kirándulni, vagy kedvezőtlen idő esetén moziba. Aki tökéletes nyugalomra vágyott, most végre kedvére élvezheti, hétfő előtt mindenki egy ilyen napra vágyik.
Oroszlán 07.23.-08.23.
Nehezen viseli, ha válaszút elé állítják, nem törődik bele mások döntéseibe. És mivel anyagilag is érdekelt abban, hogy győztesen kerüljön ki, minden eszközzel harcol vélt igazáért. De ezzel egyre inkább kicsúszik kezéből az irányítás, környezetét dacossá és ellenállóvá teszi oktalan dühkitöréseivel szemben. A harag pedig igencsak rossz tanácsadó – ezt soha ne feledje! Legyen igazságos!
Szűz 08.24.-09.23.
Végre eljött a várva várt vasárnap délután, amit a családjával tölthet. Rengeteg megpróbáltatáson estek át az elmúlt időszakban, és valóban jó érezni a család melegét, az összefogást, a testi-lelki rokonságot. Valóban megérdemlik ezt az állapotot. Megdolgoztak érte. Annyi hányatatás után végre mindnyájan érzik, mit jelent együtt lenni, összetartozni. A szeretet: erőforrás! Használja fel ezt az erőforrást a soron következő héten munkájában is.
Mérleg 09.24.-10.23.
Üldözőbe vette a balszerencse. Nem nagy dolgok azok, amelyek nem sikerülnek, mégis megkeserítik ezt a napot. Képtelen túltenni magát rajtuk, állandóan ezeken rágódik, és így nem tudja élvezni a kellemes perceket sem. Szeretne egyedül maradni a problémáival, így jobb is, ha elkerüli a társaságot. Vonuljon vissza egy jó könyv társaságában, az legalább leköti annyira, hogy ki tud kapcsolni.
Skorpió 10.24.-11.22.

Annyi minden felgyülemlett a ház körül az elmúlt hét során, érdemes lenne rendet tennie maga körül. A rendetlenség egyébként sincs Önre jó hatással, elképzelhető, hogy a káosz kihat az Ön életére is. Kapcsolja össze a kellemeset a hasznossal, csinálják kalákában. Jó alkalmat talál arra is, hogy együtt legyen a barátaival. Trombitálja össze őket, meglátja, nem hagyják cserben, kellemes időtöltést garantálva mára. 

Nyilas 11.23.-12.21.

Ezen a szép, őszi vasárnapon kedves barátaival/barátnőivel, ismerőseivel lehet együtt. Nagyon készült már erre az együttlétre, hiszen régen nem látták már egymást. Egy darabig azt hitte, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van, hiszen az előjelek erre utaltak. Ám valami megint elromlott, aminek következtében megint szóváltásba torkollhat a nap. Jobb lenne, ha visszafogná magát egy kicsit. 
Bak 12.22.-01.20.
 
  
Csendes vasárnapra van kilátás. Ez már csak azért is jó, mert végre egy pihentető napra vágyik. Lustálkodjon, ha kedve tartja, néha erre is szükség van. Ám legyen megértő a családjával is, néha nekik is kell a nyugalom. Ha egy kimerítő beszélgetésre hívják, halassza inkább későbbre! Ma elvárják, hogy a ház körül is tevékenykedjen. Ha ehhez semmi kedve nincs, hívja el családját egy kisvendéglőbe.

Halak 02.20.-03.20.
Szinte eufórikus hangulatban tölti az egész napot. Szerencsésnek érzi magát, hogy ma semmilyen akadály sem áll Ön előtt, és a lehető legjobb dolgokban van ma része. Csupa kellemes esemény történik Önnel, ami nagyon boldoggá teszi. Környezetében elcsitulnak a viharok, és végre tökéletesen feloldódhat a szerelemben, amire már régóta vágyott. A hangulata ma mindenkire átragad, vidítsa fel azokat, akikre most ráfér a jókedv.