Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp – vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Hogy a nap az Ön elképzelései szerint telik-e el, az elsősorban a hangulatától függ. Ha új terveihez elegendő bátorságot és bizalmat érez, kezdjen lendületesen munkához. Ám ha inkább várakozásra van beállítva, akkor ne siessen, várjon inkább a munka megkezdésével a jövő hétig. Este mindenképpen szakítson időt a barátokkal és a rokonokkal való beszélgetésre. A bíztatásokból, melyeket kap, jelentős előnye származik.

Bika 04.21.-05.21.

A remek szombat után egy balszerencsés vasárnap várható. Nem csoda, hiszen tizenharmadika van. Ám szerencse, hogy vasárnapra, és nem pedig péntekre esett ez a nap. Vagy lehet, hogy a balszerencse elnézte egy kicsit a naptárt? Nem tudni. Mindenesetre ma nem kellene veszélyes dolgokkal foglalkoznia, hiszen bőven elég lesz kifeküdni a meleg napra, és jól bekenve magát a hasát süttetni.

Ikrek 05.21.-06.21.

Arra számított, hogy nyugodtabban telik majd ez a nap. Próbáljon meg úrrá lenni saját nyugtalanságán! Nehogy olyan dolgokat végezzen, amelyeket egyáltalán nem tervezett be mára! A nap alkalmas lehet régóta halogatott levelek megírására, barátok meglátogatására és általában véve a társas együttlétekre. Ha igényli a testmozgást, menjen túrázni, dolgozzon a kertben, vagy sportoljon kedvére.

Rák 06.22.-07.22.

Végre kitisztul az ég, ismét süt a nap a Rák szülöttek feje felett. Nem csoda, hiszen a legégetőbb panaszokat már sikerült orvosolni. Immáron semmi sem zavarhatja meg különösebben a jól megérdemelt vasárnapi pihenőt. Ha teheti, töltsön sok időt a szabadban. Már csak azért is, mert hihetetlenül szenvedélyes órák várják a természetben! És ezt ugye nem hagyhatja ki? De miért is tenné?

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ön olyan erősnek érzi magát, hogy észre sem veszi az apróbb akadályokat. Nyáron még a viharok is megsokszorozzák energiáját. De a szikrázó napsütés és a madárcsicsergés olyan szárnyalásra készteti, hogy a többi földi halandó már szinte képtelen követni. Önnél ideálisabb partnert képzelni sem lehet. Aki most ismeri meg, az biztosan ellenállhatatlannak tartja. De vajon ellen tud állni?

Szűz 08.24.-09.23.

Minden tekintetben pozitív napnak néz ma elébe! Mert ugye, ismeri a mondást: minden jó, ha a vége jó! A hibát már megtalálta, bár egyáltalán nem volt könnyű a nyomára bukkanni. Nyugodtan, szorongásoktól mentesen kezdheti tehát a következő hetet. Gondosan rögzítse vizsgálódásainak eredményeit agyának egyik hátsó szegletében, hiszen meglehet, hogy a közel jövőben még szüksége lehet rá.

Mérleg 09.24.-10.23.

Nemcsak a szerelemben csapongó most, de a szakmájában is elbizonytalanodott, gyakran kacsingat más munkahelyek felé. Nem biztos, hogy hosszú távon ez kifizetődik. Persze a legegyszerűbb, hogyha megfutamodik a problémák elől, ám ezt később többszörösen megbánhatja. Ezen a vasárnapon lesz rá alkalma, hogy újra és újra átgondolja a különböző lehetőségeket, sőt szerettei is segítségére sietnek a kedvező döntés meghozatalában.

Skorpió 10.24.-11.22.

Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy pontosan mikor is akarna szabadságra menni. A hónap hátralévő része aktivitást igényel ugyan, de az is tény, hogy a munkakedve nem teng túl. Sok minden nem tetszik Önnek a jelenlegi körülmények között. Minden bizonytalan és kiszámíthatatlan, és minden valószínűség szerint ebből adódik a szorongása is. Lehet, hogy tanácsos lenne mégis mihamarabb pihennie?

Nyilas 11.23.-12.21.

Szervezzen kedvesének meglepetést, és menjenek el egy igazi gyertyafényes vacsorára. A tüzes bor mellett, finom falatok társaságában talán olyan dolgokat is megbeszélhetnek, amelyeket már jó ideje halogatnak, ám fontosságuk egyre égetőbb. Lehet, hogy szóba kerül az Ön feledékenysége is, ami ugyebár jogos felvetés. A jövőben legyen figyelmesebb partner, és gyakrabban nézzen a naptárba!

Bak 12.22.-01.20.

Egy csendes kora nyári estén nincs kellemesebb, mint kiülni a teraszra, és egy pohár bor mellett végiggondolni az élet nagy dolgait. Elégedettségre és bosszankodásra egyaránt van oka, és csak nézőpont függvénye, hogy optimista vagy pesszimista hangulatba kerül-e. De hogyan is lehetne minden egyértelmű és egyszínű? Az élet olyan színes, olyan gyorsan változó, hogy szinte óránként nyújt új és új élményeket, megváltoztatva benne Önt is.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ma szívesen elbújna a világ elől, de ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Akkor pedig legjobb, ha jó arcot vág a dologhoz. Amúgy előfordulhat, hogy a délután már csendesen telik el. Olvasson, televíziózzon, kapcsolódjon ki – most erre van a legnagyobb szüksége. Egy esti kellemetlen telefonbeszélhetés felboríthatja nyugalmát, mert úgy érzi, olyan ember bírálja, aki csak köszönettel tartozik Önnek.

Halak 02.20.-03.20.

Mozgalmas nap ez a mai. Tele van ambícióval, és nagy felelősséget érez gyermekei vagy a saját jövője iránt. Ma dűlőre viszi a dolgot partnerével, vagy elfogadja a család döntését, ha azzal nem is ért maximálisan egyet minden tekintetben. A szerelmes természetű Halak szülöttekre forró élmények várnak az este folyamán. Még az is megeshet, hogy teljesen belefeledkeznek az erotikus élvezetekbe.