Napi horoszkóp – vasárnap

  Kos 03.21.-04.20. Egy nem remélt találkozás azzal az emberrel, aki Önnek nagyon sokat jelent, befolyásolja egész napi hangulatát. A viszontlátás öröme mellett ne feledkezzék meg azonban arról, hogy mások is megváltoztak, ne legyen túl bizakodó, és legyen mértéktartó és visszafogott saját, személyes vágyait illetően! Ha jobban körülnéz maga körül, alkalma kínálkozik egy kis flörtre […]

 

Kos 03.21.-04.20.

Egy nem remélt találkozás azzal az emberrel, aki Önnek nagyon sokat jelent, befolyásolja egész napi hangulatát. A viszontlátás öröme mellett ne feledkezzék meg azonban arról, hogy mások is megváltoztak, ne legyen túl bizakodó, és legyen mértéktartó és visszafogott saját, személyes vágyait illetően! Ha jobban körülnéz maga körül, alkalma kínálkozik egy kis flörtre is. csak aztán nehogy túlzásokba essen!

Bika 04.21.-05.21.

A tavasz már jó néhány napja megérkezett, Ön pedig úgy tesz, mintha még mindig a tél napjait élné. Álmos és fáradt, nincs kedve semmihez, legszívesebben egész nap csak bámulna maga elé. Pedig mennyi munka lenne a házban és a kertben. Itt az ideje, hogy nekidurálja magát és nekiálljon a munkálatoknak. A kerti foglalatoskodás már nagyon ráférne Önre, arról nem is beszélve, hogy kiváló kikapcsolódást biztosít.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ezen a napon szerencsés módon tisztázhatók az otthoni ügyek, és a családi kérdések. Aki ingatlant akar vásárolni vagy éppen eladni, ma jól fog dönteni. Számíthat legközelebbi hozzátartozói támogatására. Szomszédaival vagy barátaival ne menjen bele a vitákba, mert csak Ön húzná a rövidebbet. Akinek kevés az önbizalma a szerelemben, és ezért még nem érte el a remélt sikert, ma leküzdheti félénkségét.

Rák 06.22.-07.22.

A körülmények kedvezőek személyes dolgai elvégzéséhez. Többre azonban ne is vállalkozzon ma! Törődjön inkább az egészségével, és nem utolsó sorban a családjával! Menjenek el valahova, a lényeg, hogy minél több időt töltsenek a természet lágy ölén. Meglátja, estére kipihent lesz, és élvezetet talál az alkotásban vagy a szerelemben. Ne kívánjon ennél többet: Önnek most éppen erre van szüksége.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Harmonikusan élő Oroszlán már a nyárra gondol, tervezget. Egyelőre még csak gondolatban foglalkoztatja az utazás lehetősége, így távolabbi tájakon kalandozik, mint ahová a valóságban eljuthat. Legalábbis pillanatnyi anyagi helyzetében… Így ha elég erős a vágy Önben, akár céllá is válhat, amit mindenképpen el kell érnie. És mivel a nagy lehetőségek idejében él, elég egy fantasztikus ötlet. Ezután már gyerekjáték lesz a megvalósítás.

Szűz 08.24.-09.23.

Tudtán kívül döntenek az Ön jövőjéről, határoznak a lehetőségeiről. Bár erről csak később szerez tudomást, mégis már ma érzi, hogy valami furcsa vibrálás van a levegőben. Nem tetszik Önnek a helyzet, és ennek elég gyakran hangot is ad. Feszültségét azonban ne a családtagjain, vagy a barátain vezesse le, inkább egy kis fizikai megterheléssel oldja fel. Például sétálhatna egy nagyot a szabad levegőn.

Mérleg 09.24.-10.23.

Szerencsés csillagzat alatt született, mondogatják irigyei. És ha jobban belegondol, valóban nem lehet oka panaszra. Persze, hogy vannak Önnél gazdagabbak, szebbek, okosabbak, de ugyanakkor mindenkinek meg vannak a saját problémái. És úgy tűnik, hogy most Önnek csak örömteli napjai vannak. Elsősorban ez most nem szakmai sikereire, sokkal inkább új kapcsolatára vonatkozik. De lehet, hogy csak a régire.

Skorpió 10.24.-11.22.

Helyén van a munkakedve, az érzelmei is rendben vannak. Nagyon jól érezné magát fiatalok, gyerekek társaságában, mert könnyen megtalálja velük a kapcsolatot. Szinte felfrissíti Önt a jelenlétük, játékosságuk. Egy napos boldogság várható szerelmi téren. Azt tanácsoljuk, engedjen ennek a röpke örömnek, és adja át magát az érzelmek csábításának. Biztos lehet benne, hogy nem bánja meg.

Nyilas 11.23.-12.21.

Miközben barátai elbűvölésével van elfoglalva, észre sem veszi azt az embert, akit már nem kell elbűvölnie, mert az már réges-régen megtörtént. Legyen figyelmesebb, mert a most kezdődő kapcsolat sokat ígérő lehet minden téren. Próbálja meg egy kicsit felrúgni ma a szokásokat, és tegyen valami olyasmit, ami egyáltalán nem megszokott Öntől. Biztos lehet benne, hogy családját is elbűvölné ezzel.

Bak 12.22.-01.20.

 

Ez a nap kiválóan alkalmas egy gyalogtúrára vagy autós kirándulásra. A környezet- és levegőváltozás jót tesz megviselt idegrendszerének és elsimítja ráncait, kitisztítja a fejét és új erőkkel tölti fel Önt. Étkezzen azonban mértékletesen, mert ha túlságosan teletömi a gyomrát, akkor csak az ismert rosszullétet, telítettségérzést lesz kénytelen elkönyvelni. Az pedig tönkretenné az egész napját.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Kellemes, vidám vasárnap vár Önre. Senkitől és semmitől ne hagyja magát felbosszantani! A csipkelődéseket sem kell másként felfognia, mint egyszerű baráti tréfálkozásnak. Semmi oka most a haragra, és a vitákra. Legyen derűs, hiszen erre minden alapja és lehetősége meg van. Meglátja, a mai kikapcsolódás többszörösen megtérül, hiszen általa nem néz szorongva a következő napok elé.

Halak 02.20.-03.20.

Nagyon fáradt, és mégis feldobódottnak érzi magát. Nem csoda, hiszen fűti a lelkesedés. Annyi vállalkozással próbálkozik, hogy az egyiknek csak sikerülnie kell – legalábbis a nagy számok törvénye alapján. Az már mindenképpen jó pont, hogy pozitívan áll hozzá. A szerelemben is kivirul, feloldódik. Érzékeinek nem tud parancsolni, de erre nincs is szükség most. Nagyszerű estének néz elébe.