Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp – vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Ha tegnap edényeket tört, akkor ma feltétlenül kérjen elnézést környezetétől, és ígérje meg, hogy ezt soha többé nem teszi. Önnek most az a dolga, hogy a tegnapi kihívással szembenézzen. Csak így tudja elérni, hogy ismét képes legyen uralkodni érzésein. Az este tökéletesen alkalmas társas összejövetelre, baráti találkozókra vagy valamilyen kulturális rendezvényen való részvételre.

Bika 04.21.-05.21.

Kár lenne ezt a nyugodt vasárnapot elrontani! Kezdje Ön a békülést, és nyújtson baráti jobbot a másik félnek. Az önérzetében megsértett embert mindig személyesen kell kiengesztelni, és erre most már csak azért is szükség van, mert Ön mindig a jövőbe tekint, és nem csak a mának él. A kezdeti kellemetlenséget bizonyára oldja majd az őszinteség, és a törekvés, hogy békülni akar.

Ikrek 05.22.-06.21.

Ezen a vasárnapon kedve szerint érvényesülhet. Önigazolásához minden alkalommal szüksége van mások elismerésére is. Ha jó eredményt akar elérni, akkor használja ki a ma kínálkozó lehetőségeket. A társasági események, meghívások, vagy akár azok az összejövetelek, amelyeket Ön rendez, kiváló alkalmat kínálnak erre. A felfordulás közepette se feledje azt, aki a nehéz órákban is Ön mellett áll és fogja a kezét.

Rák 06.22.-07.22.

Kedélye ismét hullámzó. Legszívesebben beletemetkezne az alkotómunkába, de otthonában családi problémákkal háborgatják egész nap. Döntenie kell az Önhöz legközelebb állók sorsáról. Nyomasztja a felelősség, és joggal tart attól, hogy beavatkozása nem javít, hanem még inkább ront az amúgy is elmérgesedett helyzeten. Őrizze meg hidegvérét! Akkor bizonyára megtalálja a leghelyesebb megoldást.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Feltartóztathatatlanul közeledik a tavasz, legalábbis, ha a naptárra pillant. Fordítsa figyelmét azokra, akik nagyon szeretik Önt. Jóságával ma könnyen leveheti lábáról háza népét. Járjon a kedvükben, hiszen jól tudja, mit szeretnének igazán. Győzze legendás lustaságát, és menjen el családjával kirándulni vagy ebédelni valahova. A lényeg, hogy mozduljon ki otthonról! Később úgyis kedvére uralkodhat!

Szűz 08.24.-09.23.

Igazán nagyszerűen fejeződik be a február a Szűz jegy szülöttje számára. Most már tényleg érezheti a tavasz előszelét. Amibe csak belefog, az sikerül, amit szeretne, az szinte azonnal be is teljesedik. Játszva oldja meg a máskor szinte reménytelennek látszó feladatokat, és mesteri érzékkel tudja kikerülni még a nagyobb buktatókat is. Csak így tovább! Használja ki az Önben rejlő összes lehetőséget.

Mérleg 09.24.-10.23.

Mintha száznyolcvan fokos fordulatot vett volna a hangulata mára. Újra kedvezőbb fényben látja a világot, szinte ki van virulva. Nem csoda, hiszen vidám és szerelmes. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez a nap ne csak Önnek, de a partnerének is piros betűsként maradjon meg. Az életre szóló ígéreteket valószínűleg alaposan átgondolta már, így egyiküket sem éri túlságosan váratlan meglepetés.

Skorpió 10.24.-11.22.

Tüzes és dinamikus a Skorpió jegy szülöttje a hónap utolsó napján. Lelkesedéstől fűtve mindjárt bele is kap egy vállalkozásba, ám ennek még nem egyértelmű a kimenetele. Lehet, hogy újabb akcióba kell kezdenie, hogy igazán eredményes legyen. Tekintse ezt most egy próbának, és ne keseredjen el, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzelte. A tanulópénzt mindig meg kell fizetni.

Nyilas 11.23.-12.21.

Szellőztesse ki a fejét, mielőtt hazatér. Otthon lazítson, pihenjen, élvezze az élet apróbb örömeit, és azt, hogy vasárnap az égvilágon semmit sem kell csinálnia. Ha még oly sok is a gondja, problémája, az érzelmeket nem szabad a háttérbe szorítani. Amikor partnere közeledik, ne keressen mindenféle mondva csinált kifogást, hanem örüljön a kezdeményezésének, és adja át magát a szeretetnek, szenvedélynek.

Bak 12.22.-01.20.

Főleg a május első két dekádjában született Bakok várhatnak sok jót ettől a mai naptól. Lelki életükben fontos felismerések rajzolódnak ki élesen, melyek később meghatározó jelentőségűvé válhatnak, ha időben felismerik értékeiket. Mindenképpen rajtra készen kell várakozniuk, mert a kínálkozó lehetőségek éppen csak meg-megvillannak. Ezért nincs mese, azonnal le kell csapni rájuk.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Vidám, kellemes kikapcsolódást ígér ez a vasárnap az Ön számára. A társaság kirándulásra, vagy utazásra invitálja. Tegyen eleget a kérésnek, higgye el, nem fogja megbánni! De azért arra ügyeljen, hogy semmiképpen se késsen el egy jónak ígérkező esti randevúról. Valaki a tanácsára, segítségére számít. Ne legyen visszautasító, inkább próbáljon meg minden tudása szerint segítséget nyújtani.

Halak 02.20.-03.20.

Kitűnő napnak néz végre elébe a Halak jegy szülöttje. Jó híreket kap: kitüntetik, megjutalmazzák, vagy elismerik. Ezt érdemes megünnepelni szűk családi, vagy tágasabb baráti körben. Erre aztán tényleg nem szabad sajnálnia az idejét. A munka megvárja, és jó néhanapján együtt lenni azokkal, akik közel állnak, és jóban-rosszban kitartanak Ön mellett. Legalább a vasárnapját szentelje nekik.