Napi horoszkóp – szerda

halak
halak
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
Nyugtalan napra van kilátása a Kos jegy szülöttjének. Megkísérlik pletykákkal és intrikákkal ingerelni. Ön azonban ne menjen bele a játékba! Álljon inkább helyt! Ha a zűrzavarnak még néhány nap múlva sem lesz vége, akkor megteheti, hogy leplezetlenül megmondja a véleményét. Várja ki ezt a néhány napot, semmi esetre se cselekedjék előbb! Munkahelyi tervei jelenleg támogatásra szorulnak.

Bika 04.21.-05.21.

Peches nap ez a mai! A tizenhármas szám ugyanis változatlanul balszerencsével köszönt be Önnél. Akár péntekre esik, akár szerdára, mindig történik valami olyasmi, hogy elmegy a kedve szinte az egész naptól. Reggel felrobban a kávéfőző vagy büntetőcédulát talál a szélvédőjén. A legjobb talán az lenne, ha nem is venne tudomást erről a babonás számról, hanem élné az életét úgy, mint máskor.

Ikrek 05.21.-06.21.
  
Végre jó napra ébredhet. Úgy érzi, hogy a különböző feladatok komoly kihívást jelentenek az Ön számára. Ám viszonylag rövid idő alatt sokat tud teljesíteni. Csak a pénzügyekben kell óvatosnak lennie. Nyomasztja a gondolat, hogy valaki, aki igencsak közel áll Önhöz, csalódást okozhat, méghozzá nem is kicsit. Ne aggódjon, közvetlen környezetéből jelenleg semmilyen nehézségre nem kell számítania.
Rák 06.22.-07.22.
A jól érzékelhető pozitív tendencia most magabiztossággal tölti el. Lehet, hogy máskor elégedetlen lenne szakmai és családi helyzetével, ma azonban tele van bizakodással, hittel. Ma mindennek tud örülni, még az olyan apróságoknak is, amik felett máskor könnyedén szemet huny. Használja ki jó hangulatát, hiszen lehet, hogy holnap már más szelek fújnak! Most intézze el azokat a kényes családi, jogi vagy hivatali ügyeket, amelyeket idáig halogatott!
Oroszlán 07.23.-08.23.

Ön rendkívül nagyvonalúan nyújt segítséget az arra rászorulóknak, de észrevette, hogy sosem titokban teszi? Jótékonysága látványos, mert szereti, ha mások csodálják önzetlenségét, bőkezűségét. Emiatt hozzátartozói szenvednek leginkább, hiszen otthon ritkán akad lelkes nézőközönség, így ők alig találkozhatnak nyíltszívű és gáláns énjével. Tegyen ezúttal kivételt, és lepje meg kedvesét valami aprósággal.

Szűz 08.24.-09.23.
A mai nap érdekes kettősséget hordoz magában. Úgy időzítse üzleti tárgyalásait, vagy egyéb fontos ügyeit, hogy lehetőleg délután kerüljön sor ezekre. A délelőtti csillagállás ugyanis előnytelen az Ön számára. Töltse ezt az időt inkább az elmaradt adminisztratív feladatok elvégzésével. Ha megfogadja a tanácsot, és átteszi találkozóit, sikeres nap vár Önre, és ma minden akadályt le fog tudni győzni.
Mérleg 09.24.-10.23.

Rutinosan, könnyedén végzi munkáját ezen a napon, pedig mi tagadás, van dolga bőven. Azonnal felismeri egy az egyes helyzeteket, és máris reagál rájuk. Pillanatok alatt képes bármit megoldani. Csak az bántja, hogy este találkozót beszélt meg valakivel, és az ilyen esetekben korántsem rutinos, sőt, éppen ellenkezőleg. Zavarában sokszor gyerekesen viselkedik, és ezzel esetleg elveszíti a vezér szerepét.

Skorpió 10.24.-11.22.

Nehezen tud lecsillapodni, és ez figyelmetlenségekhez is vezet. Próbáljon összepontosítani. Úgy tűnik, mintha minden szék, asztalsarok csak azért lenne, hogy Ön beleütközzék. Vigyázzon, mielőtt komolyabb balesetet szenved. Ugyanez vonatkozik a közlekedésre is, figyelmesen nézzen szét a kereszteződéseknél. Testi erejének érzete könnyen vezet túlzásokhoz, ne fitogtassa azt, még a végén Ön jár rosszul.

Nyilas 11.23.-12.21.

Egyszerűen képtelen megszabadulni egy rossz, kellemetlen beszélgetés utóhatásaitól. Az egész ügy nem nagy horderejű, csak Ön nagyítja fel, méghozzá alaposan. Túlságosan érzékeny a külső hatásokra, és semmiségek miatt aggódik. Nem csoda hát, ha képes a bolhából elefántot csinálni. Ezt nagyon jól tudja, mégis minden reggel meg kell győznie magát arról, hogy minden rendben van. és ez ma csak félig-meddig sikerül.
Bak 12.22.-01.20.

Egyszerűen képtelen lakatot tenni a szájára. Miért nem tudja elképzelni azt, hogy egyszer valaki más mondja ki az igazságot? Miért kell Önnek mindig az áldozatnak lennie? Ne legyen már ilyen! Legalább egyszer tanuljon a saját hibájából, és most már kerülje el ezeket a csapdákat! Meglehet, hogy időről időre szántszándékkal csalják tőrbe, hogy aztán elvághassák az útját. Akkor aztán mihez kezd?

Vízöntő 01.21.-02.19.
  
Ne halasszon tovább egy régóta tervezett utazást! Most vagy soha – ez legyen a jelszava! Végül is nincs értelme a további időhúzásnak. Ám ha még sincs kedve ahhoz, hogy útra keljen, akkor valóban mondja le, és ne álltassa tovább társait. Ne érezze áldozatnak magát, mert Ön az, aki a végső szót kimondhatja. Hogy kimondja-e végül, az már más kérdés. Talán nem kellene görcsösen ragaszkodnia a változáshoz.
 
Halak 02.20.-03.20.

A sors talán – úgy gondolja – kemény csapást mér Önre. Veszteségei lehetnek, baleset is érheti a mai nap folyamán. Ma elég erőt érezhet magában, hogy mindezt elviselje, hiszen tudja, barátai és párja Ön mellett áll, és bármi van, segítik Önt. Ne csüggedjen. Lehet, hogy a rossznak jót is köszönhet, elvégre is igazán megérdemli a pihenést. Ha ilyen áron, akkor ilyen áron. Nem kizárt, hogy ma új ismeretséget szerezhet, amely életre szóló lehet.