Napi horoszkóp – szerda

Mérleg
Mérleg
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
Akár a munkahelyén, az iskolában, vagy otthon most sokat elvégezhet és elérhet abból, amit erre a hétre eltervezett. Ez most fontos is, mert rövidesen hivatalos ügyeket kell elrendeznie, ami ideje nagy részét igénybe fogja venni. Ha papírmunka, iratrendezés is várja, teremtsen a munkához nyugodt, békés körülményeket. A régi és új szerződések átnézése teljes odafigyelést kíván meg Öntől.

Bika 04.21.-05.21.

Muszáj nyitott szemmel járnia-kelnie a világban. Nincs mese, észre kell vennie a változásokat, mert azok bizony szigorúan kopogtatnak az ajtaján. Egyedül Ön él önmagába burkolózva, a saját törvényei szerint. Tárulkozzon hát ki végre, hogy újra részese lehessen az állandóan mozgó valóságnak. Ha nem ezt teszi, akkor nem csodálkozhat azon, hogy évek múlva is ott tart, ahol jelen pillanatban.

Ikrek 05.21.-06.21.
  
Önnek igencsak imponál, ha valaki könnyedén hoz meg döntéseket. Eközben az az illető szándéka, hogy az Ön helyére kerüljön. Ezt csak a legnagyobb éberséggel tudja megakadályozni – lehet, hogy még cselre is szüksége lesz ahhoz, hogy az a bizonyos személy ne avatkozzon bele az életébe. Bárcsak jobban tudna színészkedni – akkor biztosan könnyűszerrel megoldhatná az ilyen és ehhez hasonló kellemetlenségeket. 
Rák 06.22.-07.22.
Rendkívül jó napra számíthat ma a Rák jegy szülöttje. Ezen még csodálkozni sem lehetne, hiszen erősnek és legyűrhetetlennek érzi magát, készen áll arra, hogy megvívjon akár a hétfejű sárkánnyal is. Dolgai munkahelyén és magánéletében egyaránt a kedve szerint alakulnak, panaszra tehát az égvilágon semmi oka nincs. Kívánhatna vajon ennél jobbat? Minden bizonnyal nem, ugye? Ne is legyen nagyratörő!
 
Oroszlán 07.23.-08.23.

Ami a bolygóállásokat illeti, főként az augusztus 13. és 23. között született Oroszlán szülöttek nyissák ki a szemüket, fülüket munkahelyükön. Az elkövetkezendő két-három nap ugyanis valami kellemes meglepetést, netán régen várt eredményt tartogat számukra. Az elismerés számtalan formája jöhet szóba, ezért ne legyen csalódott, ha mondjuk a külföldi út helyett némi fizetésemeléssel jutalmazzák jól végzett munkájáért.

Szűz 08.24.-09.23.
Pár napja egyre változékonyabb a munkakedve, vállalkozásai mégis révbe jutnak, így anyagi helyzete valamelyest javul. A kötöttségeket, a belső rendet egyre nehezebben viseli, ezért már-már a távozás gondolatával foglalkozik. Egyre többször kacsintgat külföld felé. Jelenleg semmi sem köti ide, úgyhogy akár kockáztathat is. Ha kellő erőt érez magában, ne habozzon! Egy próbát megér, lehet, hogy ez a megoldás az életére.
Mérleg 09.24.-10.23.

Nemhogy kudarc nem éri, de kifejezetten jó hatások kerítik hatalmukba ma. Ettől kezdi visszanyerni stabilitását. Számítson arra, hogy tovább kell bennmaradnia a munkahelyén, mint remélte, és ezzel csúszik az egésznapi programja. Ennek ellenére ne mondjon le egyetlen megbeszélést sem. Csupán arról feledkezik meg, hogy mára programjuk van kedvesével. Partnere azonban ahelyett, hogy neheztelne, megértőnek mutatkozik.

Skorpió 10.24.-11.22.

Akár vallásos, akár nem, hite szerint alakítsa ki normáit, és tartsa be azokat a saját életében. Arra viszont figyeljen oda, hogy ne tegye kötelezővé mások számára, fogadja el: ahány ember, annyi szokás, annyi felfogás. Nem erőltetheti rájuk a saját elképzeléseit. Lelki békéjét ma könnyen megteremti, hiszen rendkívül derűs a hangulata, ami sokat segít a környezetének, hogy megközelíthessék Önt. Fő a békesség.

Nyilas 11.23.-12.21.

Időnként kicsinyes vitákba keveredik. Néha csak sportból kötözködik, élvezi a vitapartnere zavarát, idegeskedését és tehetetlenségét. Ha legyőzhetetlennek képzeli magát, akkor kissé túloz. Nem lesz mindig az Öné az utolsó szó, de ez még nem ok a visszavonulásra. Azt azonban megfogadhatná, hogy kicsit visszafogja magát, és tényleg csak akkor szólal meg, amikor arra nyomós oka van.
Bak 12.22.-01.20.

Sokadszor sem jut eredményre. Ez már az idegeire megy, pedig tudja, hogy a hiba valahol a közepe táján van, mégsem tudja fülön csípni. Enélkül pedig egyszerűen nem tud továbblépni. A feje már olyan, mintha fűrészporral tömték volna tele. Képtelen gondolkodni, elemezni, egyetlen épkézláb ötlete nincs. Ha már ilyen állapotban van, ne erőltesse tovább, ne küzdjön a reménytelen helyzettel.

Vízöntő 01.21.-02.19.
  
Jó úton jár. Ám figyeljen azokra is, akik apró félreértésekre igyekeznek felhívni a figyelmét. Ne gondolja azt, hogy nekik nem lehet soha, semmiben igazuk. Esetleg nem ártana néha magába is tekinteni. Hallgasson kedvesére, akkor biztosan tökéletesen sikerül a mai este. Ma valami belső késztetés miatt állandóan a telefontját figyeli, valaki hívását várja, aki nem jelentkezik. Próbálja valahogy elterelni róla a figyelmét!
 
Halak 02.20.-03.20.

Az alkotó típusú Halak ma diadalünnepet ülhetnek tetteik pozitív kimenetele felett. Jól végzett munkájukat siker koronázza, amit 100%-osan ki is élveznek a mai nap során. Másoknál viszont érzelmi válsággal is párosulhat a munkahelyi kilátástalanság. Szerencsére a kozmikus tér megóvja őket attól, hogy belelovalják magukat a kétségbeesésbe. A barátok optimizmusa most átsegítik a nehezén, töltsön velük sok időt.