Napi horoszkóp – szerda

halak
halak
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Akaraterejének olyan eredményeket köszönhet, amelyektől vetélytársai belesápadnak az irigységbe. Ha az érvényesülési képességét még kitartással is párosítja, és nyitva tartja a szemét, és előbb mindent, amit tesz, nyugodtan mérlegel, akkor hétmérföldes csizmával haladhat előre a siker útján. Ha ezzel egyidejűleg sikerül erejével is ügyesen gazdálkodnia, akkor valóban csakis Ön lehet a nyerő.

Bika 04.21.-05.21.

Vegyes érzelmekkel és történésekkel találja ma szemben magát a Bika jegy szülöttje. Magánéletének „megszokott” bosszúságai mellett megint a döntésképtelenséggel találkozik. A várva várt válasz csak nem akar elhangzani, és ez igencsak megviseli. Sajnos ezt a feszültséget még a családja és a barátai sem képesek enyhíteni. Nem lehet, hogy türelmetlen is egy kissé? Pedig egyedül az a megoldás, ha türelmesen várakozik.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ma ismét segítségre van lelkesedni tudása. Teljes mértékben kibontakoztathatja szervezőképességét egy olyan üggyel kapcsolatban, amely maximális elismerést hoz Önnek. Ezért persze felettesei is megdicsérik. Ez azonban ne vezesse arra, hogy este megint öntelten viselkedjen másokkal szemben! Hiszen tudja, hogy sohasem alakulnak igazán jól a dolgai, ha a hencegés legyőzi a józan eszét.

Rák 06.22.-07.22.

A jó mindig elnyeri méltó jutalmát: munkáját elismerik, ötleteit pedig hasznosítják. Ismét meggyőződhet arról, hogy nem érdemes letérni az egyenes útról senki és semmi kedvéért. Most még neheztel munkatársaira kétszínűségük miatt. Legyen azonban nagyvonalú és megbocsátó, még akkor is, ha ez nehezére esik. Meglátja, ha olyannak fogadja el az embereket, amilyenek, kevesebb csalódás fogja érni az életben.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Olykor megszólal egy hang Önben, és azt kérdezi, hova rohansz te űzött vad? Mennek egymás után a napok, a hetek, az évek, egymást kergetik az események. Egyszer csak azon veszi észre magát, hogy az orvosnál ücsörög, és a betegségeiről folytat önfeledt eszmecserét. Pedig a pillanatok öregítenek, nem az évek – mondják -, ezért Önnek is törekednie kellene arra, hogy megragadja a tűnő varázslatot, amelyet az élet jelent.

Szűz 08.24.-09.23.

Itt az ideje, hogy véget vessen a kétarcúságnak! Ne tartson két vasat a tűzben! Egy idő után belefárad, ha pedig mégsem, akkor kiderül a kétkulcsos politika, majd két szék közül a földön találja magát. Valóban erre van szüksége? Megéri a játszma? Mérlegeljen, és döntse el, hogy ki mellett érzi igazán jól magát! Ki az, akit nem tud nélkülözni az életéből? Tudja, hogy mire van szüksége, és válassza minél előbb azt, akitől mindezt megkapja, mielőtt bárki is sérülne.

Mérleg 09.24.-10.23.

Az átélt események, kellemes és kellemetlen élmények hatására rendkívül feszült lelkiállapotba került. Csináljon egy görbe estét a barátaival, vagy kettesen a barátnőjével. Egy ital mellett könnyebben feloldódik, előadhatja búját-baját. Barátnője ad néhány okos tanácsot, amit érdemes lenne meghallgatni, mi több, megfogadni. A késő éjszakába nyúló eszmecsere után megkönnyebbülten bújik majd ágyba.

Skorpió 10.24.-11.22.

Nem lesz nyugodt, és könnyű hónap az Ön számára a jövő hónap. Azt sem tudja, hová kapja a fejét, s ez nemcsak a teendőkre, hanem az élete különböző területein történő vívódásokra is értendő. Társa jól ismeri már, sokszor volt segítségére. Nagy áldás ő az életében, hozzá bármikor fordulhat segítségért, jó tanácsért. Beszélje meg vele is a gondjait, és máris megkönnyebbül a lelke. Ne élje az életét „egyedül”, ha van kivel osztozni a gondokon. Hagyja, hogy ismét segítsen, és fontosnak érezhesse magát.

Nyilas 11.23.-12.21.

Úgy érzi, hogy Önre most egyáltalán nem figyel a világ. Míg az erre érdemtelenek dúskálnak a megbecsülésben, és szeretet övezi napjaikat. Ez persze kellőképpen feldúlja és felmérgesíti. Ezzel a méltatlansággal azonban sajnos most szembe kell néznie, nem tehet mást. Holnapra valószínűleg elfelejti az egészet, kitisztul Önben a kép, és határozottabb erővonalak jellemzik majd a napját.

Bak 12.22.-01.20.

A Bak jegyében születetteknek a következő hónap legfőképpen az egészség jegyében kellene, hogy elteljen. Rá kell szánniuk egy kis időt arra, hogy megrendült egészségüket valahogyan helyreállítsák, hogy egy lazább élettempót felvéve kicsit ellazuljanak. Az első figyelmeztető „lövések” ugyanis már eldördültek, nem kellene tehát megvárni a következőt! Szerencsére lesz ideje és alkalma arra, hogy törődjön saját magával.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Hová lett a tegnapi önbizalom? Mintha a szél fújta volna el! Ma reggel arra ébredt, hogy kételkedik önmagában, és persze másokban is. Ne akarjon most magára maradni, kérjen tanácsot bizalmas barátnőjétől. Mindenesetre nem árt, ha titoktartásra kéri őt, és tegye félre gyanakvását! Partnere féltékenysége ezúttal komoly, mert munkahelyére, hivatásárára irigy. Kicsit többet kellene foglalkozni vele.

Halak 02.20.-03.20.

A baj sohasem jár egyedül: mondják a bölcsek. A mai nap egy kellemetlen hírrel indul. Lehet, hogy a gyereke, vagy egy közeli hozzátartozója verte súlyos adósságba magát, és most Önnek kell rendeznie a számlát! Mintha nem lenne enélkül is elég gondja! Fel a fejjel, meg tudja oldani! A közeljövőre egy tanács: szabjon határt ígéreteinek. Tudja, hogy hol a határ, és ne akarjon mindenkit megmenteni! Csak magának csinál plusz galibát!