Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Jó napra számíthat ma a Kos jegy szülöttje. Az érzelmek káosza, amely tegnap jellemezte, ma teljesen átadja a helyét egy józan szemléletnek. Ennél aztán kívánni sem lehet jobbat a tervei szempontjából! Egyébként is érzi, hogy most újra felfelé halad élete hepe-hupás útján, tehát igazán nem lehet oka panaszra. Lehetőségeit kellő óvatossággal hasznosítsa, meglátja, így egy döntő lépéssel előbbre jut.

Bika 04.21.-05.21.

Fontos nap lehet ez a mai – szinte minden tekintetben. Túlságosan feszeng, mert az új keretek között csak nagyon nehezen találja meg mozgásterét és lehetőségeit. Bizonytalan a kapcsolataiban is, hiszen tudja, hogy új pozíciója a koordinátarendszer egészen más helyére „vetette”. Ami a leglényegesebb: elsőként erejét és potenciális ellenfeleit mérje fel. Ha ezzel meg van, akkor már nem indulhat rossz irányba.

Ikrek 05.21.-06.21.

Kis szerencsével kitűnően haladhat művészi vagy alkotó munkájával. Ez hatalmas bátorságot ad Önnek ahhoz, hogy tovább dolgozzon ezen a területen. A házassági, párkapcsolati bajokat nem lehet letagadni. De legalább azzal tisztában van, hogy néhány félreértésért egyedül Ön a hibás. Inkább tehát kérjen bocsánatot kedvesétől, minthogy komolyabb nézeteltérések származzanak belőle.

Rák 06.22.-07.22.

Jó napra van kilátás! Munkatársai ugyan egy kicsit megkeserítik az életét, de ne nem szabad lebecsülnie erejüket! Ugyanakkor partnerével tökéletes boldogságban lehet része, ez tehát vigaszt nyújthat a napközbeni kellemetlenségek után. Reményteljesen bontakozó tehetségéből úr erőt meríthet. Összegezve: ha az apróbb bosszúságokat, amelyek a munkahelyén érik, leszámítja, nem zár rossz napot.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Egyszerű, kellemes, könnyed nap elé néz. Persze csak akkor, ha Ön is úgy akarja. Ám meggondolhatja magát, és ha siet, akár pokollá is teheti önmaga, de környezete életét is. Naná, hogy nem akar ilyet! Örüljön tehát a nyárnak, akár süt, akár esik. És erre lesz is oka bőven, hiszen a szerelemben ma sem éri csalódás. Engedje hát meg, hogy boldoggá tegyék. Ma ne zizegjen, ne vibráljon, élvezze az életet!

Szűz 08.24.-09.23.

Zaklatott és ideges. Kapkod, és azt sem tudja, hol áll a feje. Menet közben derül ki, hogy valamiről megfeledkezett, valamit kihagyott a számításból. Nézzen vissza, hogy vajon minden elképzelt adatot kellőképpen feldolgozott-e, minden apró részletet felhasznált-e. Ha igen, akkor a hiba nem az Ön „készülékében” van. Igen ám, de akkor vajon kiében? Nos, ez az, aminek utána kell néznie, méghozzá sürgősen!

Mérleg 09.24.-10.23.

Csodás nap ez a mai! Már régóta vár a nagy Ő-re, minden nap abban bízik, hogy talán ma meg lesz a nagy találkozás. Kitartásáért a sors kegyes lesz Önhöz, és valóban megajándékozza azzal, amit oly régen áhít. Ha lányos zavarában nem csinál valami nagy csacskaságot, számíthat rá, hogy ez tartós kapcsolattá alakul. Este vidáman bújuk ágyba, és még hosszú órákon keresztül elemzi a nagy eseményt.

Skorpió 10.24.-11.22.

Kellemes napra van kilátása a Skorpió jegy szülöttjének, és nem szabadna holmi hebehurgyasággal elrontani ezt a jónak ígérkező kapcsolatot sem. Furcsamód ma minden meglepetés az otthonában éri Önt: otthoni munka eredményezi a sikert, meglepetés éri, váratlan ajándékot kap, a szerelem is otthon esik igazán jól. Ezen eseményeknek valamiféle sugallata van, jobban meg kellene becsülnie az otthoni harmóniát.

Nyilas 11.23.-12.21.

Örüljön annak, hogy van mit a tejbe aprítania! Ha ennél többre vágyik, akkor ne most, hanem csak a jövő hónapban tegye próbára szerencséjét. Tehát egyelőre ne vállaljon kockázatot, mert jelenleg ostobaságokra megy el minden forintja – olyan kiadásokra, amelyek könnyen elkerülhetők lettek volna. Ha nem vigyáz, hamarosan reménytelen anyagi helyzetbe kerül. Emlékszik még, amikor minden egyes forint sokat számított?

Bak 12.22.-01.20.

A tegnapi nap Önre nehezedő nyomása mára enyhülni látszik, majd hirtelen minden előjel nélkül meg is szűnik. A tehertől megszabadulva végre szabadon lélegezhet, kiegyenesedhet, és kedvére sétálhat. Ez megnyugtatja. Jó volna, ha ismét a régi önmaga lenne, ha meg tudná találni a közös nevezőt barátaival, családtagjaival, ismerőseivel. Mindnyájan örülnek majd az Önben lezajlott kedvező változásnak.

Vízöntő 01.21.-02.19.

A mai nap eseményei tökéletes összhangban vannak azokkal az izgalmas hírekkel, amelyeket kapott. Még szerencse, hogy időben érkeztek, így nem érik Önt váratlan meglepetésként. Készüljön fel ma minden lehetséges helyzetre! Sok idejét veszi el a telefon, mégis úgy érzi, hogy elintézni nem tud semmit, és Önt sem tudják elérni. Pedig egy külföldi ismerőse borzasztó fontos ügyben keresi.

Halak 02.20.-03.20.

Fárasztó és kimerítő napnak néz elébe. Mindent elviselne – még a munkahelyi problémákat is -, ha nem érezné magát annyira fáradtnak, elesettnek. Éppen itt az ideje, hogy szakorvoshoz forduljon, vagy megszervezze a nyaralását, ahol maximálisan kipihenheti magát. Nem érdemes tovább húzni az időt, mert állapota könnyen rosszabbra fordulhat, és a végén még üdülés helyett a kórházban találja magát.