Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Már reggel érzi az előnyös irányzatok hajtóerejét, de ennek ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget. Most jobb, ha előnyét a külvilággal szemben visszafogott beállítottságból nyeri. Ugyanis egyes Kos szülöttek ismét túlzott agresszivitásra hajlamosak, és ez potenciális ellenfeleket szül. Ha csak a kötelességét teljesíti, akkor nem lehet önbe belekötni. Hallgasson a szakemberek tanácsaira, és pénzügyekben legyen nagyon óvatos!

Bika 04.21.-05.21.

Szexuálisan – vagy akár más téren, ami egy párkapcsolatban előfordulhat – ismét képtelenek megérteni egymást partnerével. A kudarc érthetően megviseli, és egész napját elrontja. Talán az lenne a legjobb, ha végre orvoshoz, vagy terapeutához fordulnának, és szemérmességüket legyőzve őszintén elmondanák, hogy mi a baj. Csak így remélhetnek segítséget, mert a problémák sajnos nem oldódnak meg maguktól.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ma hajlamos lehet arra, hogy légvárakat építsen, amelyek igen gyorsan, szinte kártyavárként omlanak össze. Csak az van felvértezve a kedvezőtlen csalódások ellen, aki meg tudja őrizni a valóság iránti érzékenységét. Utazásnál legyen rendkívül óvatos! Anyagi elképzelései ellentétbe kerülhetnek ma partneréivel. Jó alkalom kínálkozik viszont az otthoni tevékenységek elvégzésére.

Rák 06.22.-07.22.

Most, hogy oldódni látszik a munkahelyi feszültség, partnere újbóli felfedezésére is több ideje jut. Csodálatos élményekben lehet része. Ám az is megeshet, hogy kapcsolatát családja nem nézi jó szemmel, és emiatt nézeteltérésekre kerülhet sor Ön és szerettei között. Ha azonban biztos az érzelmeiben, ne hagyja, hogy bármiben is megzavarják. Elvégre ők nem látnak bele az Ön szívébe, és nem látják át a kapcsolat mélységét.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha Önt csak a vágy vezeti, hajójának bizony vihar a kormányosa, és csakhamar hajótörést fog szenvedni. Ön kiválóan ért ahhoz, hogy különválassza az érzelmet az értelemtől. Néha azonban megfeledkezik a kitűzött célról, és rábízza magát a szívére. Pedig mindig megbánja utólag, ha nem az eszére hallgat. Aztán egyszer csak azon veszi észre magát, hogy már más áll a kormánykeréknél. Ezt ugye nem akarja?

Szűz 08.24.-09.23.

Kifejezetten rossz napnak néz elébe a Szűz jegy szülöttje. Nincs mese, ezt a szarvashibát elkövette, és visszacsinálni már egyáltalán nem lehet. Olyan óvatlanul sétált bele abba a bizonyos csapdába, ahogyan arra csak egy naiv Szűz képes. Ám feladni semmi esetre sem szabad, hiszen hamarosan meg fogja találni a kiutat. Tegye meg már most a szükséges lépéseket az irányba, hogy elképzeléseit komolyan vegyék.

Mérleg 09.24.-10.23.

Nincsenek jó ötletei, különleges tervei erre a napra. Gépiesen végzi a munkáját, nem sokat használja a fejét. Sajnos így sokkal nagyobb a hibázás lehetősége, és olyasmit is rendre elvét, amit más napokon elképzelhetetlennek tartana. Ráadásul valamilyen ballépése miatt szerelme is megorrol Önre, és még az is megeshet, hogy büntetésül külön szobában tölti az estét. Ez sem zavarja?

Skorpió 10.24.-11.22.

Kimerítő napra számíthat. Ugyan még reggel elhatározza, hogyha belebetegszik, akkor is megcsinálja azt a feladatot, ami Önre vár. Dicséretes dolog a céltudatosság, de nem szabad azért a végletekig hajszolnia magát. Noha nem vallja be magának sem, a fáradtság jele a hányinger, a lépcsőtévesztés, a szempillaremegés, a gyakori fejfájás és az ingerültség egyaránt. Ön is ezt érzi, ugye?

Nyilas 11.23.-12.21.

A csillagok állásának köszönheti ma kristálytiszta logikáját és gyors felismerő képességét. Különösen jó formában lesz, és ha bárkivel – akár a főnökével is – vitába keveredik, elsöprő győzelmet arathat. Ideális a nap arra is, hogy átgondolja pénzügyi terveit, és azokat a megváltozott körülményekhez igazítsa. Új vállalkozás indítására is alkalmas ez az időszak, hiszen sokkal jobb formában van, mint a közelmúltban volt

Bak 12.22.-01.20.

Szerencsés nap ez a mai! Valaki megsúgja Önnek – vagy netán megálmodja – azt a bizonyos öt számot. Azokat, amelyeket meg kell játszania a lottón, és biztos, hogy telitalálatot ér velük. Most az egyszer bízzon a véletlenben, és tegye azt, amit mások tanácsolnak. A saját variációk kidolgozása ugyan időt vesz igénybe, de higgye el, megéri velük fáradoznia. Ugyanakkor kész sablonokat is felhasználhat.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Zavarosnak ígérkezik ez a nap, tehát eszébe ne jusson ma útnak indulni akárhova is! Egyébként is, ezt a mai napot jobb lenne mielőbb a háta mögött hagyni. Semmi sem sikerül, illetve minden éppen fordítva alakul. Ne keseredjen el, inkább amint teheti, feküdjön le, és aludja ki magát. Ha van kedve, ezt se egyedül tegye, akkor talán majd szebbnek látja az életet. Holnap már biztosan minden könnyebb lesz.

Halak 02.20.-03.20.

Kellemetlenül telik el ez a nap, újabb bonyodalmak vannak a láthatáron. Talán megszűnik a munkahelye, vagy éppen felmondanak Önnek. De az is lehet, hogy a sok megpróbáltatás hatására Ön dönt úgy, hogy kész, vége, besokallt. Ne aggódjon, hiszen nincs egyedül, nem egyedül kell megoldania minden problémát. A bajban is számíthat partnere tapintatára és megértésére. Becsülje meg a hozzáállását.