Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Kiemelkedőnek is nevezhetjük ezt a napot, úgyhogy illik megbecsülni! Ugyanis minden apró dolog iránti lelkesedést és már régen nem érzett boldogságérzetet vált ki Önből. A dolognak természetesen lehet hivatásbeli, de akár magánjellegű háttere is. Elismerésben részesülhet, és mi tagadás, valljuk be, ezt nagyon élvezi. Nyíltsága végre gyümölcsöt terem Önnek, méghozzá igencsak gazdagon.

Bika 04.21.-05.21.

Már megint úgy viselkedik, mint egy éretlen serdülő, szeszélyei nem ismernek határokat. Nem csoda hát, ha ez a hozzáállás az egész napra rányomja a bélyegét. Megállás nélkül fecseg, meggondolatlanul beszél, egyszer hideg, másszor meleg, vagyis teljességgel kiszámíthatatlan. Ne feledje, hogy az erőltetett jókedv a gyermekded viselkedés egy bizonyos koron túl akár visszataszító is lehet.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ez a nap csúcspont lehet az Ikrek szülött szakmai, alkotó vagy magánéletében. Kedvez Önnek a csillagok állása, mindenképpen használja hát ki a lehetőségeket, amennyire csak tudja! Óvakodjon attól, hogy túlságosan extrém véleményt képviseljen, különben uralkodni vágyásnak fogják tartani azt is, hogy síkra száll másokért, ami egyébként igen pozitív tett. Ez egy tervének megvalósítását is veszélyeztetheti.

Rák 06.22.-07.22.

Zavaros nap ez a mai. Sokasodnak a kérdőjelek Ön körül, és nem is tudja igazán, hogy milyen válaszokkal szolgálhatna élete nagy kérdéseire. Úgy érzi, elpazarolja a tehetségét, és nem lát kiutat szorult helyzetéből. Szétszórt, kapkodó és figyelmetlen – emiatt bizony könnyen érhetik kisebb-nagyobb balesetek. Legyen tehát óvatos, ha háztartási gép kerül a keze ügyébe, netán lépcsőt mászik, vagy közlekedik.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Az Oroszlán csak akkor foglalkozik a pénzzel, ha fogytán van, vagy éppen kevésnek bizonyul. Ön szeret gondtalanul élni, és céljai sem az anyagi javak megszerzésére irányulnak. Viszont számolatlanul képes költeni, ha lendületbe jön. Egyedülállóként élhet nagy lábon, szétszórhatja akár az összes pénzét, de családos Oroszlánoknak nem árt jóval megfontoltabbnak lenni. Az óvatosság soha sem árt!

Szűz 08.24.-09.23.

Bármennyire utálja az aprómunkát, ezúttal nem kerülheti el a pepecselést. Ma még élhet a kedvezményes üdülési lehetőség lefoglalásával, amit az elmúlt napokban nézett ki magának. Persze csak akkor, ha nem teketóriázik sokáig, és idejében jelentkezik. Önnek sem mindegy, hogy mennyiért nyaral, ezért tehát nem érdemes tovább rágódnia a dolgon. Arról nem beszélve, hogy megnyugvással tölti el, hogy már le van foglalva az út.

Mérleg 09.24.-10.23.

Borzasztó nap ez a mai. Úgy érzi, mindent megtett az ügy érdekében, nem magán múlott a siker. Mégis lelkiismeret-furdalás keríti hatalmába, és újra meg újra végiggondolja, hol hibázhatott. Kár ezen rágódnia, inkább a megoldáson kellene fáradoznia. Nem lesz könnyű dolga, de csapatmunkával csodákra lehet képes. Ha lekési a randevút, vagy a partnere nem jönne el, tudja be ennek a peches napnak, és kész.

Skorpió 10.24.-11.22.

Egész nap feszült és ideges, és ez bizony szinte mindenre kihat. A tegnapi könnyed flörtöcske nem megy ki a fejéből. Legszívesebben hagyna csapot-papot, és rohanna hozzá, nem törődve semmivel és senkivel. Képtelen kordában tartani indulatait és szenvedélyét. Úgy érzi, Önt nagyobb mozgástér illetné meg. Egyelőre döntsön egy erdei tornapálya mellett, és fusson legalább három-négyszáz métert – hátha ez is segít.

Nyilas 11.23.-12.21.

Meglepő változás várható, ami sajnos nem jön éppen kapóra most Önnek. Ne hagyja magát becsapni, és próbálja a helyzetét olyan tárgyilagosan megítélni, amennyire csak lehetséges. Már csak azért is fontos ez a figyelmeztetés, mert komoly csapda fenyegeti ezen a napon, amelybe nem lenne tanácsos belesétálnia. Törekedjen arra, hogy ne fárassza ki magát túlságosan, és szánjon elegendő időt a kikapcsolódásra, pihenésre is.

Bak 12.22.-01.20.

Csendes napra van kilátása a Bak jegy szülöttjének. Igen alkalmas ez az aprómunkák elvégzésére, a gondos előkészítésre, olvasásra, elmélkedésre. Nyugalmát semmi sem zavarja meg, ha csak azt nem tekinti zavarforrásnak, hogy nyomatékosan figyelmeztetik elmaradt kötelességeire. Ha mindezeken túl van, nyugodtan keresheti barátai társaságát, akik már minden bizonnyal régóta nélkülözik társaságát.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Néha még az Ön feje felett is összecsaphatnak a hullámok. De az előző nap olyan jól bevált határozottsága, céltudatossága bizonyára ma is segít. Álljon a sarkára, ne rettenjen vissza még egy kellemetlennek látszó szóváltástól sem! Az is előrevisz valamennyire. Partnerének tett ígéretéről azonban semmiképpen ne feledkezzen meg, ugyanis, ha nem figyel eléggé, sokat kockáztat. De ezt Ön is jól tudja.

Halak 02.20.-03.20.

Nagyon jó napra számíthat ma a Halak jegy szülöttje. Végső elkeseredésében kitalált valamit, és láss csodát, csatát nyer! Feszültsége ettől felenged, ismét van célja és értelme az életének. A győzelem érzése határtalan boldogsággal tölti el. Arról nem beszélve, hogy a pozitív események hatására szenvedélye is felizzik. Abban biztos lehet, hogy ma nem okoz csalódást partnerének. De ő sem Önnek!