Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok.

 

Kos 03.21.-04.20.

Ma egy kissé beszorítottnak érzi magát, pedig könnyedén megoldhatja a problémákat. Most kijátszhatja legerősebb aduját: egy adott célért mindenre képes. Partnere félúton Ön elé jön, és ez megkönnyíti az érzelmek helyreállását. A kibékülés egyébként is mindig édes szokott lenni, így ez a nap tényleg arról szólhat, hogy újra egymásra találnak. Használjanak hát ki minden együtt töltött percet.

Bika 04.21.-05.21.

Ha az ember hozzászokott ahhoz, hogy állandóan semmibe veszik, hogy lenézik, igencsak meglepődik, ha valaki egyszer csak felnéz rá, ha ad a szavára. Egy ilyen ember biztatást és hitet adhat Önnek is. Ne legyen hát olyan kedvetlen, hiszen ez fordulópontot jelenthet az Ön életében is. Ne feledje el, hogy ketten jóval többre mehetnek, mint egyedül. Így van ez az élet minden területén.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ma a sikeres Ikrek szülöttek közül sokan választás előtt állnak: törekedjenek-e mindenáron a vezető szerepre, vagy inkább húzódjanak vissza egy kicsit. Ez valóban nem mindegy, hiszen az előbbinél komoly felelősséget is kell vállalniuk. A döntésnél mindenképpen vegye figyelembe lelki alkatát és tűrőképességét egyaránt! Bárhogyan is dönt, ne semmi esetre se vegye túlságosan könnyedén a dolgokat!

Rák 06.22.-07.22.

Végre valahára Ön is ráébred arra a szomorú tényre, amire eddig hiába figyelmeztették jóakarói: így tényleg nem mehet tovább! Szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy amennyiben nem változtat életmódján, családja és nem utolsó sorban egészsége látja kárát. Ön sincs kőből, szervezetének van egy bizonyos tűrőképessége. A szerelmes Rák szülöttek azonban a legjobb úton haladnak a beteljesüléshez.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Szívja magába a tavasz bódító illatát! Amikor virágba borul minden, az Oroszlán is vígan lépdel a zöldben. Szabaduljon meg nyomasztó gondolataitól, átmenetileg tegye le vállára rakott terheit. Üljön le egy padra valahol távol a világ zajától, és néhány percig ne tegyen mást, csak hallgassa a madarak énekét! Meglátja, néhány perc után akár könnyű bárányfelhőnek érezheti magát.

Szűz 08.24.-09.23.

Ön gyakran hajlamos a semmiségek felnagyítására, és arra is, hogy lelkiismereti kérdést csináljon apróságokból, és ezzel tönkretegye szinte az egész napot. Ne törődjön azzal, mit pusmognak egyesek a háta mögött. Biztos lehet benne, hogy jó felé halad, és képes lesz megoldani a közeljövőben jelentkező gondokat. Ne figyeljen tehát a zavaró hangokra, inkább saját terveivel foglalkozzon.

Mérleg 09.24.-10.23.

Az utóbbi időben elhanyagolta azt a társaságot, amelyben egyre otthonosabban érezte magát. kár volna elszakadni tőlük, hiszen olyan kellemes órákat töltöttek együtt. Ma ismét találkozik a kis csapat, és ha továbbra is közéjük akar tartozni, erről az összejövetelről nem hiányozhat! Nem árt, ha egy ember több helyre is tartozik egyszerre, hiszen így a bajban és a sikerben is közösen osztozhatnak.

Skorpió 10.24.-11.22.

Ha nem értékeli alul saját képességeit, nem veszít az önbizalmából, az elkövetkező napok már tényleg enyhülést hoznak az Ön számára. Higgye el, bárhová is menne dolgozni, ott is felfordulást, bizonytalanságot találna. Így van ez most mindenhol! Nehéz ugyanis manapság tiszta egyértelműségre lelni. Becsülje meg azt, ami van, és ne akarjon folyton változtatni. Később úgyis csak megbánná.

Nyilas 11.23.-12.21.

Csodálatos élmények várják a szerelemben, és a családi életben egyaránt. Minden napját ilyennek szeretné tudni, ám ne feledje el, hogy ezért Önnek is sokat kell tennie. Becsülje meg a szegényebb rokonát is: az élet forgandó, ki tudja, kinek jön be holnap a lottó főnyeremény? Lehet, hogy pont neki? Igyekezzen megkímélni magát mindennemű csalódástól. Ezt pedig úgy érheti el, ha nem felejti el kitűzni a zászlót.

Bak 12.22.-01.20.

 

Az ellentétes hatások kiegyenlítik egymást, és egyfajta stabilitás jellemzi a következő napokat. Legyen tehát most valamivel passzívabb, húzódjon a háttérbe, és ne akarja feltétlenül irányítani a történéseket! Most másnál van a „labda”. Ön csak asszisztálhat. Várja meg, míg Önnek adják át a kezdeményezés jogát, akkor viszont azonnal cselekedjen. Egyelőre azonban hagyja, hogy az események csak megtörténjenek.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ha pénzügyekről van szó, semmi esetre se döntsön elhamarkodottan, hiszen már a múltkor is úgy érezte, hogy feleslegesen dobott ki egy nagyobb összeget az ablakon. Legyen megfontolt, és inkább kérje ki családja véleményét, tanácsát. Az ő jóakaratukban mindig biztos lehet. Néhány hivatalos dolgát is elhanyagolta, de ma sikeresen elintézhet mindent, ha nem lesz túlságosan türelmetlen.

Halak 02.20.-03.20.

Kedélyállapota hullámzó, kétségek és remények sorra váltogatják egymást Önben. Vállalkozói kedve megélénkül, és partnereket is könnyen talál elképzeléseinek gyakorlati kivitelezéséhez. Túlzott reményeket azonban még ne fűzzön hozzájuk. Egyelőre ne kötelezze el magát senkinek és semmire. Előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy kire számíthat komolyan, és ki az, akire egyáltalán nem, sőt!