Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, mit jósolnak mára a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Változó, ugyanakkor kellemes napnak néz elébe. Sikerül új terveket kidolgoznia, bár gyakorlati alkalmazhatóságukat előbb még bizonyítania is kell. Utasítsa vissza azt a szemrehányást, miszerint elképzelései zavarosak – még a legnagyobb kételkedőt is meg tudja győzni. A kompromisszum a családi életben több mint ésszerű. Ez a nap tökéletes lehet, ha valamiféle úti célja van, vagy utazást tervez.

Bika 04.21.-05.20.

Bizakodással telik az egész napja. A hit nem racionális, és egyáltalán nem logikus dolog. A sok csalódás sem rendítette meg a jóságba, és az emberekbe vetett hitét, de most azonban másra vágyik – sokkal kézzelfoghatóbb, egyszerűbb, mondhatni hétköznapibb bizalomra. Ha egy kicsit odafigyel, meglátja, hogy a közelében éppen ilyen érzés elérésére van esélye. Ne tétovázzon, ragadja hát meg!

Ikrek 05.21.-06.21.

Úgy érzi, hogy munkahelyén nagyon túlterhelik, és fennáll a veszély, hogy döntő hibákat követ el. Legyen tehát óvatosabb, működjön szorosan együtt munkatársaival vagy feletteseivel, hogy ne egedül kelljen viselnie a felelősséget. Érvelésével ne váltson ki veszekedést. Minél jobban mérlegeli a szavait, annál kevesebb veszély fenyegeti. Ha el kell utaznia, rendkívül gondosan készítsen elő minden ezzel kapcsolatos dolgot!

Rák 06.22.-07.22.

Amitől óvtuk, az most bekövetkezett: váratlan nehézségek támadhatnak munkahelyén. Könnyebben megbirkózhatna velük, ha nem érezné fáradtnak, kimerültnek magát. Szeretetre, megértésre vágyik, és ezt nem kapja meg partnerétől. Ne essen pánikba! Tanulja meg végre, hogy a jónak is vége szakad egyszer, a rosszra pedig jobb napok következnek! Kitartás kérdése az egész. No és persze pozitív hozzáállás!

Oroszlán 07.23.-08.23.

Csendes, munkás hétköznap vár Önre, ha nem bonyolítja túl a dolgokat. Mielőtt munkához látna, szenteljen néhány percet arra, hogy megtervezze a napját. Feltétlenül iktasson be egy röpke pihenőt. Vásároljon egy lottószelvényt, és a kitöltésnél vegye figyelembe heti szerencseszámait. Az utóbbi időben elhanyagolta barátait. Ne csak akkor jelentkezzen, ha szüksége van rájuk. Ha találkozóra nincs ideje, legalább néha telefonáljon rájuk.

Szűz 08.24.-09.23.

Nem éppen szerencsés a Szűz szülött helyzete ezen a napon. a legutóbbi időben annyi váratlan esemény és csalódás érte, hogy már nem tud komolyabban hinni semmiben. Cselekvőképességét is gúzsba kötik a napi gondok, ráadásul újra és újra előveszi az a bizonyos kellemetlen fejfájás. Ilyenkor a legcélszerűbb a kivárás taktikája, és talán az is segítene, ha korán kivonná ma magát a forgalomból.

Mérleg 09.24.-10.23.

Felhőtlen napnak nézhet elébe. Nem is csoda, hogy az elmúlt időszakban nem volt oka panaszra, hiszen akár a munkáját, hivatását, akár a szerelmi életét nézzük, időben sikert sikerre halmozott. Ráadásul anyagilag is biztos háttérrel rendelkezik. Jó volna, ha nem bízná el magát, mert könnyen áteshet a ló túlsó oldalára. Igyekezzen megtartani kedvező pozícióit, aztán még néhány lépést tenni előre.

Skorpió 10.24.-11.22.

Felemás nap ez a mai, az egyszer biztos. „Ma és nem többet” – ez lenne az aktuális jelmondata. Ám számítson rá, hogy a ma kötött ismeretségektől nem szabadul egykönnyen. Akkor sem, ha később mégis jobbnak látná. Ezért legyen elővigyázatos, és ne tegyen könnyelmű ígéreteket sehol, senkinek. A munkájában elismerésre számíthat, amitől természetesen az előmenetele is nagyban függ.

Nyilas 11.23.-12.21.

A kölcsönös félreértések elronthatják még a legszebb idillt is. Kedvese tele van jó szándékkal, és ezt Önnek is méltányolnia kellene. Gondolja meg, mit mond, mert szavainak nagyobb a súlya, mint hinné. Sokszor ugyanis pont azt bántja meg, akit nem kellene, és aki semmiféle tettével nem szolgált rá. Így történhet ez most is, ha nem vigyáz, és mindenféle indulattól vezérelve vagdalkozik.

Bak 12.22.-01.20.

Végre egy olyan emberrel hozta össze a sors, aki hathatósan segíthet terveinek megvalósításában. Képességei és anyagi háttere is megvan ehhez, tehát csupán annyit kellene elérnie, hogy támogatólag Ön mögé álljon. Ám, ne akarja magát a valóságosnál jobbnak, érdekesebbnek, netán okosabbnak feltüntetni! Neki ugyanis már van annyi emberismerete, hogy felismerje mi a valódi, és mi nem az.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Az a Vízöntő szülött, akinek ma születésnapja van, nagyon sok kedvességre számíthat közvetlen környezetétől. Különösen egy fiatalabb barátnőjétől várhat figyelemre méltó ajándékot. Ha ma úgy érzi, hogy biztosan nem lesz a munka hőse, az sem gond. Örüljön inkább jó előre egy vidám találkozás lehetőségének. Most egy kissé jobban ki is adhatná magát, higgye el, meg fogják érteni.

Halak 02.20.-03.20.

Ma valahogy minden olyan bonyolult Ön körül. munkahelyén elindul a lavina: ha marad, könnyen maga alá temetheti, ahhoz pedig nem érez elég erőt, hogy változtasson valamit a körülményein. Várja ki a végét, a kapkodásra most nincs oka. Ahogy eddig is volt, ezután is lesz valahogyan. Igyekezzen inkább elfogulatlan maradni, és legyen egy kicsit optimistább. Ha így tesz, egy-kettőre elsimulnak a dolgok.