Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Sok olyan szerencsétlen körülmény jött össze Ön körül, amelyek egyre jobban megerősítik azt az érzését, hogy két szék közül a pad alá került. Ezt a hangulati mélypontot ne fogja fel azonban tragikusan, és ne essen vissza újból régi hanyagságába! Hiszen Ön jól tudja, hogy csak az képes az élet válságos helyzeteivel megbirkózni, akinek szilárd elvei vannak, és ragaszkodik is azokhoz.

Bika 04.21.-05.21.

Ilyenkor április legelején a Bika szülöttek előre tekintenek, és terveket készítenek a jövőre nézve. Mivel akkurátus, alapos emberekről van szó, soha nem bízzák életüket a véletlenre. Tegyen Ön is így, és vegyen tekintetbe minden szóba jöhető tényezőt. Tekintse át az Ön előtt álló feladatokat, és próbálja minimálisra csökkenteni a véletlen szerepét, és úgy tervezzen, hogy sikeres hónapot zárhasson.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ezt a pénteket a szerencsés Ikrek szülöttek kitűnően kihasználhatják. Minden téren elérik a kívánt sikert, vagy legalábbis tartósítani tudják, amit eddig elértek. Ez igen nagy megelégedésére szolgál Önnek. Jó, ha visszapillant, és megállapítja, hogy sikerült megfelelő helyet kivívnia magának. Arra vigyázzon, hogy semmilyen körülmények között ne árulja el az Önre bízott titkot. Árulása bumerángként ütne vissza.

Rák 06.22.-07.22.

Vannak látszólag eseménytelen, egyhangú napok. A mai tipikusan ilyen csendesnek nevezhető. De ezeknek a napoknak is meg vannak ám a sajátos a szépségei, csendes örömei. Partneréhez fűződő kapcsolatában fontos szerepet játszhat a gyengédség és a szeretet. Jogai érvényesítésében nem vezet célra az erőszak… A Rák szülöttre jellemző befelé fordulás, elzárkózás most egyáltalán nem vezet sehova.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha Önből nem veszett ki teljesen játékos kedve, akkor ma egész jól viseli a megpróbáltatásokat. Nem kell azonban mindent komolyan venni! Állítólag akkor válunk igazán felnőtté, amikor a pocsolyákat már képesek vagyunk kikerülni. Lépjen bele, és tudja meg, milyen mély. Este amúgy is gyermeki kíváncsiság keríti hatalmába, a másik nem titkait kutatva… Nem először és nem is utoljára…

Szűz 08.24.-09.23.

Két eset lehetséges: vagy a feladat túl nagy falat az Ön számára, vagy nem vette elég komolyan a dolgot, és azt hitte, hogy egyetlen kézlegyintéssel elintézheti. Most már Ön is érzi, hogy hibát követett el, de sajnos ez már késő bánat. Az lesz a legjobb, ha legalább önmaga előtt beismeri a kudarcot, és a jövőben óvatosabban bánik az ilyenfajta helyzetekkel. Megint a saját kárán kellett okulnia.

Mérleg 09.24.-10.23.

Már reggel kibabrál Önnel a sors, munkába menet bőrig ázik, vagy más kellemetlenség éri. Sajnos az április szeszélyeit nehezen viseli. Pedig, ha egy jót nevet az egészen és hamar átöltözik, nem lesz semmi baja. Ellenkező esetben nemcsak az idegesség gyötri majd, de még egy kiadós influenzára is felkészülhet. Természetesen az egész kiküszöbölhető, ha otthon marad, vagy ha esernyővel indul el hazulról.

Skorpió 10.24.-11.22.

Már most kezdje el megszervezni a hétvégi programot. Az aktuális évfordulókat, családi eseményeket csak akkor tudja méltóképpen megünnepelni, ha a szabad levegőn, kirándulással vagy testedzéssel tölti. Társakat is talál ehhez, amitől még kedélyesebbé válik az alkalom. De azért ne feledkezzen el a kedveséről sem… Igazán meglephetné őt valamivel, hiszen jóban-rosszban kitart Ön mellett.

Nyilas 11.23.-12.21.

Fedezze fel közvetlen környezetét, nyugodtan álljon szóba szomszédaival. Távoli ismerőséről kiderül, hogy igenis jópofa ember, és közvetlen munkatársa is szellemes figura. Ne törődjön semmivel, most ez a pechesebb időszak is több szerencsét hozhat, mint máskor a sikeres. A szerelem terén is csodákat ígérnek a csillagok, még az is lehet, hogy legszebb álmai válnak most valóra.

Bak 12.22.-01.20.

12.22.-01.20.

Egy apróság most roppant nagy jelentőségű, meghatározó értékű helyet követel magának közvetlen környezetében. És ez – akár tudomásul veszi, akár nem – döntő hatást gyakorol munkájára és érzelmi életére. Jobb lesz ezt figyelembe venni, semmint félszemét behunyva úgy tenni, mintha nem is lenne. Ön is tudja, hogy az efféle struccpolitika sohasem vezet jóra, de most aztán pláne nem.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Mára minden elcsendesedett, Ön azonban mégis úgy érzi, hogy ez nem más, mint vihar előtti csend. Ne legyen már ennyire kishitű! Nyugodtan fejezze be tárgyalásait, megbeszéléseit, gondolja át nyugodt körülmények között, hogy milyen haszna és milyen kára származhat belőlük, majd adja át magát a hétvége örömeinek. Aztán majd meglátja, hogyan alakulnak a dolgok a későbbiekben!

Halak 02.20.-03.20.

Elérkezett arra a pontra, hogy szembenézzen önmagával, és számot vessen életének eddigi történéseivel, eseményeivel. Az ezt kiváltó okok sajnos tragikusak is lehetnek – valakinek vagy valaminek az elvesztése. Válaszút előtt áll, de ne aggódjon, nincs egyedül! Vigaszt és támaszt talál a szerelemben, és ez a legnagyobb segítség, amire valaha is számíthatott. Így már nem is annyira elkeserítő a helyzet, ugye?