Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
 
A tegnapi nap kedvező tendenciája – legnagyobb csodálkozására – még ma is folytatódik. Ez pedig olyan eredményekhez vezet, amelyek egyáltalán nem szerepelnek terveiben. Próbálja meg ezeket a nagyszerű kilátásokat a családi életébe is „átemelni”. Még mindig kívánnivalót hagy maga után egyes családtagjainak helyzete. Próbáljon meg közvetítőként fellépni, meglátja, sikeres lesz ténykedése.
Bika 04.21.-05.21.
Jelentős lehet ez a mai nap a Bika jegy szülöttjének életében. Növekszik a tekintélye, egyre többen szeretnének Önnel együtt dolgozni, egyre többen kérik ki tanácsát különféle ügyekben. Társadalmi megítélését kézzelfogható formában is éreznie kell már. Keményítse meg a szívét, és legyen ereje a pénzről is szót ejteni végre. Ha nem éri meg, akkor inkább ne vállaljon el semmiféle feladatot.
Ikrek 05.21.-06.21.
 
Kitűnő nap ez a mai! Szakterületén olyan ismereteket szerez, amelyek révén megelőzheti ellenlábasait, sőt más téren is jelentős előnyökhöz jut általuk. Ám vigyázzon arra is, hogy a lehető legjobb eredménnyel fejezze be az elmaradt munkákat is. Valakivel, akivel már régóta tart fent kapcsolatot (nem biztos, hogy érzelmi alapon), ma szorosabbra fűzhetik viszonyukat. Az este azonban legyen a családé! 
Rák 06.22.-07.22.
Vége egy időszaknak, sokáig titkolta érzéseit, itt az ideje, hogy felfedje őket. Ne féljen őszintének lenni. Hosszú idő után most végre bevallotta partnerének, hogy szereti. A vallomás pozitív kimenetelét az biztosítja, hogy választottja is hasonló érzelmekkel viseltetik Ön iránt. Szerelmük viharos fellángolása minden mást elhomályosít ezen a napon. Élvezzék ezt az állapotot, amíg tart.
Oroszlán 07.23.-08.23.
Igencsak megbántva érzi magát ezen a napon. Az Oroszlán nagyon rosszul viseli, ha a szemébe mondják az igazságot, mi több, egy szót sem hisz el belőle. Önismeret híján pedig egyre idegenebbül érzi magát még megszokott környezetében is. Biztosan akad egy közeli jó barát, akinek megbízik a véleményében, és aki tanácsot tud adni szorult helyzetében. Lehet, hogy nem alaptalanok az Önt ért bírálatok?
Szűz 08.24.-09.23.
Nem szerencsés bizonytalan kimenetelű kalandba bocsátkoznia, főleg most nem. Realitásérzéke korántsem a régi, hajlamos sokkal nagyobb kockázatot vállalni annál, mint amit az anyagi helyzete megenged. A vállalkozáshoz olyan társat keressen, akiben megbízhat. A fentiek ugyanúgy igazak magánéletére is, ne bocsátkozzon kétes kimenetelű kalandokba, ugyanis most nem Ön fog jól kijönni belőlük.
Mérleg 09.24.-10.23.
Talán csak kiegyensúlyozatlansága okozta, de alulmarad valami nézeteltérésben. Kissé túl sok egyszerre ennyi kellemetlenség. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy elmozdulhasson végre a holtpontról! Ha segít valakin, és ezért végre néhány elismerő jó szót is kap, vagy ha partnerének kiönti szívét, már úgy érzi, tett valamit az ügy érdekében. Nem lehetne ennél azért egy kicsit többet?
Skorpió 10.24.-11.22.

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy lesz ideje megrágni az ételt. Sajnos erre már rég nem volt alkalma, ugyanis élete alapvető részévé vált a folytonos rohanás. Ne kapkodjon étkezéseinél, mert már így is jelzéseket ad a gyomra: nem bírja a megterhelést. Figyeljen ezekre oda, ugyanis rosszul járhat. A külvilág a gyomrunkon tükröződik. Jót tenne egy-két nap koplalás. A krumpli és a keksz tökéletes kezdetnek nevezhető.

Nyilas 11.23.-12.21.

Teljes tudatossággal kell most mérlegelnie az erőviszonyokat. Kizárólag ez teszi képessé arra, hogy ne izguljon minden apróság miatt. Rossz néven veszi, ha másokat dicsérnek, mert azonnal riválist lát az illető munkatársban, pedig nagyon jól tudja, hogy ez oktalanság. Érzésein azonban egyelőre képtelen változtatni. Próbálja meg az estét kellemes társaságban tölteni, hogy egy időre kikapcsolja az agyát. 
Bak 12.22.-01.20.
 
Sok kis rossz hír közömbösít sok jó hírt. Aztán már csak nézőpont és hangulat dolga, hogy milyen értékeléssel zárjuk a napot. Ez vonatkozik most Önre is, aki hasonló cipőben jár, és most valójában nem tudja, hogy rosszul vagy jól érzi-e magát. Viszonyítson, mondjuk, a tegnaphoz vagy a múlt hét keddhez. Történt-e valami olyan, ami igazi örömet, vagy netán szomorúságot okozott? Ha igen, azt tekintse mérvadónak.
 
Vízöntő 01.21.-02.19.
  Eredményes lehet ez a mai nap! A feladat megoldása igen jól halad, nem hiába dolgoztak rajta többen. Figyeljen azért arra, amit fülesként kapott, most egy akadály nem jönne túl jól. Éppen ezért feltétlenül tájékozódjon, és igyekezzen mielőbb megbizonyosodni a hallottakról. Különböző nézeteltérésekre számíthat nevelési kérdésekben. Nem ártana megkérdezni családja véleményét, ha végleges elhatározásra jut.
Halak 02.20.-03.20.
 Ne engedje, hogy eltérítsék a szándékától, terveitől bármi legyen is az. Tartson ki mellette tűzön, vízen keresztül. Hivatásában jó úton halad, még akkor is, ha néha nincs megelégedve mostani teljesítményével. Mondhatnak, amit akarnak a kollégái, semmi oka arra, hogy pánikba essen, vagy, hogy panaszkodjon. Munkájával elégedettek, így nincs miért aggódnia. Kiegyensúlyozott lelkiállapotára ma sokan irigyek.