Napi horoszkóp – kedd

Halak
Halak
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
Szerette volna, hogy ez a nap nyugodtan, kedélyesen kezdődjön, ám az események áradata mindent felborított. Váratlan látogatások, telefonok, a szomszédból kérelmezők, utazási ajánlatok – ma valóban sok minden összejött. Abból a kívánságból eredően, hogy ezekkel mielőbb végezzen, hajlamos a sok evésre. Ez viszont zavarokat okozhat az egészségében. A szerelemben azonban megszabadító élmény várja!

Bika 04.21.-05.21.

Gyenge lábakon áll sajnos ez a mai nap is! Várakozásaiban rendszeresen csalódik, hiszen mindig jóval többre számít, többet remél, mint az, ami van. Ez önmagában még nem is jelentene problémát, a gond ott kezdődik, hogy a kilátástalanság érzése egyre jobban hatalmába keríti. Egy kicsit reálisabban kellene néznie a világot, és benne konkrétan meg kellene határoznia a saját helyét is.

Ikrek 05.21.-06.21.
  
A nap nyugtalansága tettekre serkenti az Ikreket. Ismét elengedi a fantáziáját, gondolatban tovább halad a siker létráján. A nap folyamán néhányan kijózanodnak. Rádöbbennek ugyanis, hogy a valóság igencsak messze van az álomképeiktől. A szerelmes Ikrek számára kedvezőnek ígérkezik az este, tehát igyekezzenek minél több időt kettesben tölteni kedvesükkel, és mozduljanak ki végre.
Rák 06.22.-07.22.
A nap kiemelkedő események nélkül kezdődik, ám ez még mindig nem jelent semmit. Bármelyik pillanatban izgalmassá válhat a napja. Ám, ha nem vigyáz, később kellemetlenségek érhetik. Legyen óvatos a sportolásban, a közlekedésben és mindenben, ami a baleset lehetőségét magában rejti! A mai nap nem mentes a balszerencsétől, figyeljen oda az otthonában is, főzés vagy takarítás közben sebet szerezhet. 
Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha az Oroszlán a fejébe vesz valamit, azt képtelen onnan kiverni. Téves ítéleteit sem képes felülbírálni, ezért a magánéletében is gyakori konfliktusra számíthat. Kedvese, házastársa roppant nehezen tűri, hogy a kedves és szelíd Oroszlán másodpercek alatt ordító fenevaddá tud változni, és olyan megaláztatásnak teszi ki a környezetében lévőket, amelyre valószínűleg egyáltalán nem szolgáltak rá.

Szűz 08.24.-09.23.
Meggyőzni Őt a maga igazáról? Ennél nehezebb feladatra talán még senki sem vállalkozott. Sajnos olyannyira biztos saját tévedhetetlenségében, hogy egy centit sem hajlandó engedni a saját igazából. Minden rábeszélőképességét be kell vetnie, hogy legalább meghallgassa Önt. Akkor – talán sikerül… Ma megéri küzdeni, a szerencse az Ön oldalán áll, csak merjen őszinte lenni, higgye el, a jutalom nem marad el.
Mérleg 09.24.-10.23.

Fontos nap lehet ez a mai az életében. A munkahelyén ugyanis olyan feladat vár Önre, ami nemcsak perspektívával kecsegtet, de nagy próbatétel is az Ön számára. Ha ezzel most megbirkózik, szakmai téren nem lesznek problémái, és a legjobb lehetőségeket ajánlják majd fel Önnek. Ne szalassza el ezt a soha vissza nem térő alkalmat, és ne feledje, egyedül kell felvennie a versenyt! Sok sikert!

Skorpió 10.24.-11.22.

Ha bármilyen megingás tapasztalható érzelmi életében, ne tartsa örökkévalónak. Ezek a megingások azok, amik erősebbé, és biztosabbá teszik érzelmi életét. Lehet, hogy forog az agya és nem tud kievickélni egy bizonyos gondolatkörből, de ez egyáltalán nem kellemetlen. Ügyeljen arra, hogy nehogy túlköltekezzék. Mai megtakarítása jól fog jönni a későbbiekben, hiszen nem várt kiadások várhatóak.

Nyilas 11.23.-12.21.

Vegyen erőt magán, és álljon ellen kedvenc étele csábításának. Vagy ha nem is áll ellen, legalább ne habzsoljon, csak mértékkel fogyasszon belőle. Nehéz lesz, az egyszer biztos, de valószínűleg megéri. Ha egyszer elhatározta, hogy áttér az egészséges életmódra, akkor nem csúszhat el ilyen kicsiny banánhéjon. A határidőnaplóját semmiképpen se hagyja otthon, mert ma biztosan szükség lesz rá.
Bak 12.22.-01.20.

Nagyon jó napra számíthat. Ma nincs mit és nincs kit ünnepelni, mégis bontson pezsgőt! Ha van rá módja, hívja össze baráti társaságát, úgyis régen látták már egymást. Így, kötetlenül, mindenféle cél, érdek és alkalom nélkül együtt lehetnek, és ha nem sietnek túlságosan, alaposan kibeszélgethetik magukat. Néha szükség van az ilyen laza, beszélgetős délutánokra, amikor az ember belefeledkezik a kellemes társaságba.

Vízöntő 01.21.-02.19.
  
Tevékenyen telik ma a nap. Próbálja meg úgy szervezni idejét, hogy mindenre jusson ideje. Ez annál is inkább fontos, mert nagyon sok a tennivalója, és senki nem akar már Önre várni. Ossza be ügyesen a napját, és ne törődjön vele, ha esetleg az estébe is belenyúlik a munka. Ma szerelme is hasonlóképpen elfoglalt, tehát bizton számíthat a megértésére, és arra, hogy jó szívvel nélkülözi Önt.
 
Halak 02.20.-03.20.

Áldhatja az eszét, hogy belefogott abba – lakáscsere, ingatlanvétel, üzletkötés -, amit sokáig húzott-halasztott. A lehető legjobb döntést hozta akkor, és most az eredmény sem marad el. Végre úgy érzi, megtalálta a helyét. Most a legjobb úton van ahhoz, hogy fáradozásait siker koronázza. Szerelmi kapcsolatában is kedvező fordulat várható, az eddig megoldatlan problémák ma végleg megoldódnak.