Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
Jó napra van kilátás! Nem kell agyondolgoznia magát, hogy elérje a megérdemelt siker gyümölcseit! Vizsgálja azonban felül, hogy nem követett-e el hibát. Lehet, hogy csellel próbálta célját minél gyorsabban elérni? Ez gyakran megakadályozza a gyors, meggyőző eredményt. Aki tapintatosan túlteszi magát mások érdekein, legtöbbször kárt szenved, és ráadásul még gúnyolódás tárgyává is válhat.

Bika 04.21.-05.21.

Fontos események napja lehet ez a mai! A jelek szerint ugyanis valami új van kialakulófélben. Nincs ugyan „hivatalos” megerősítés, de a tények bizony arra utalnak, hogy valami elmozdult, valami elindult. A mérleg nyelve erősen az Ön irányába billen, és ezzel a lehetőséggel mindenképpen élnie kell. Nem szabad kihagynia, mert ha megteszi, hosszú, hosszú ideig bánkódni fog miatt.

Ikrek 05.21.-06.21.
  
Egy ilyen zavaros napon,m int ez a mai, az Ikrek jegy szülöttjei több mint elégedettek lehetnek azzal, amit elértek. Szakmailag és magánéletükben elismerik őket, betölthetik azt a szerepet, amelyre mindig is vágytak. Mielőtt meghozna egy fontos döntést, kérjen tanácsot szakemberektől. Este menjen el egy kulturális rendezvényre, legyen az színház, koncert, vagy bármi, amihez kedvet érez.
 

Rák 06.22.-07.22.
Megfelelőnek mondható ez a mai nap! Ne aggódjon, munkatársait már más témák foglalkoztatják, mint az, hogy Ön hogy áll anyagilag. Napirendre tértek pénzügyi helyzete felett. Bár ez a nap látszólag eseménytelen, mégis sok apró örömöt tartogat. Egy régebbi ügye sikeresen elintéződhet, akár még az is megeshet, hogy az Önnek tetsző módon. Arról is meggyőződhet ma, hogy partnere őszintén szereti.
 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Unalmas napnak néz elébe. Nem valószínű, hogy ez lesz élete legboldogabb napja, de a reményt mégse adja fel. Végül is mindent megtehet annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest kellemesen töltse idejét. Ma semmit ne erőltessen, ami nem megy most magától, az még úgyis ráér. Rendezze el halaszthatatlan ügyeit, és minél hamarabb térjen haza. Otthona békéje és nyugalma kárpótolja mindenért.

Szűz 08.24.-09.23.
Az aradi vértanúk példája már kiskora óta megragadta Önt, s ez a hatás azóta csak erősödött. Ma az egyén és a közösség viszonyán érdemes elgondolkoznia, s ilyen összefüggésben szemlélni a saját életét is. Vajon jó irányban haladnak kapcsolatai a barátokkal? Ön mit képes megtenni a barátaiért, és mit várhat el Ön tőlük? Hozza rendbe az elhanyagolt kapcsolatait, vagy zárja le őket, de semmiféleképpen se hagyja függni azokat a levegőben!

Mérleg 09.24.-10.23.

Nyugtalanul telik a Mérleg jegy szülöttjének napja. Még nem tudja, hogy pontosan mi az, de érzi, hogy van valami a levegőben. Az utóbbi időben annyi kudarc érte, hogy aggodalmaskodik, nehogy megint vereség vagy csalódás érje. Megpróbál puhatolózni, kideríteni valamit, kevés sikerrel. Végezze nyugodtan a munkáját, és élje az életét úgy, mint eddig. A sorsát úgysem kerülheti el.

Skorpió 10.24.-11.22.

Tegyen meg mindent vagyontárgyai és önmaga védelmének érdekében, hiszen azok ma veszélyben lehetnek. Szigorúan tilos hivalkodni, büszkélkedni a megszerzett értékekkel, mert nem mindenki az esztétikai élményt látja bennük – elképzelhető, hogy valaki az értéke miatt vet rá szemet. Ne vágjon fel azokra az értékekre, amiket megszerzett. Ha nyitott ablaknál szeret aludni, szereltessen fel rácsot, ugyanis veszély leselkedhet Önre.

Nyilas 11.23.-12.21.

Esténként tépelődik. Mégpedig azon, hogy jól tette-e azt, amit csinált, vagy esetleg helyesebb lett volna megőrizni előkelő passzivitását. Ez persze túlzott aggodalmaskodás, talán nem kellene minden este aprólékosan elemeznie a napi történéseket. Ne mérlegeljen folytonosan, mert előbb-utóbb úgyis találni fog valamit, amit utólag másként kellett volna csinálnia. Minden úgy jó, ahogy van

Bak 12.22.-01.20.

Nem tudni, kinek, de kétségtelen, hogy valakinek eljárt a szája. Célszerű volna, ha sürgősen kiderítené, hogy ki volt a „tégla”, mert amíg a köreiben található az illető, addig nem beszélgethet senkivel őszintén, nem készíthet új terveket – és egyáltalán, a gyanúsítgatás légköre lehetetlenné teszi a munkát. Ha az értelem helyett az érzelmeit veszi elő, semmire sem jut. Csak a logikus gondolkodás vezethet az „áruló” nyomaira.

Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Jelentős lehet ez a mai nap egyes Vízöntő szülöttek életében. Tegnapi okos magatartása ugyanis máris érezteti hatását. Azért néha próbáljon meg többet törődni egészségével is. A jól végzett munka után és az eredményes tárgyalás végeztével feltétlenül menjen a szabad levegőre és kapcsolódjon ki kedvére. Partnere is szívesen Önnel tart, ne feledje tehát magával vinni. Úgyis régen töltöttek már együtt egy szép délutánt.
 

Halak 02.20.-03.20.

Érdekesnek ígérkező a mai nap: hivatásában pangás állhat be, miközben üzleti ügyei kedvezően alakulhatnak. Munkájának gyümölcse beérni látszik, megérte sokat dolgozni. Magánélete eseménytelenségébe pezsgést hozhat egy összejövetel, az új ismeretségekből most sokat profitálhat életének minden terén. Ha párkapcsolatban él elképzelhető, hogy partnerében fedezhet fel új, megnyerő vonásokat.