Napi horoszkóp – kedd

kos
kos
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Nagyon jó napra van kilátása ma a Kos jegy szülöttjének. A szerencsésebbek most újra megragadhatják az alkalmat. Valószínűleg olyan lehetőség kerül útjába, amely Önnek esetleg még nyilvános elismerést is hozhat. Mindenesetre abban biztos lehet, hogy ez jelentős pozícióemelkedéssel kapcsolódhat össze. Partnere egy különleges figyelmességét szokatlan odaadással köszöni meg, amitől nagyon boldognak érzi magát.

Bika 04.21.-05.21.

Ma, ha módjában áll, egy fokkal próbáljon jobban vigyázni és odafigyelni az egészségére! Arról van szó ugyanis, hogy érzékenyebb, sérülékenyebb az átlagosnál, ráadásul érzelmi életének konfliktusai is próbára teszik. Ez persze nem azt jelenti, hogy kényesebb, mint máskor, de nem árt odafigyelni. Ugyanakkor oldódnak a sajnos már-már megszokott görcsök – ez legalább jó jelnek minősül.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ha szándékában áll, hogy új kapcsolatokat kössön, ma nyugodtan megteheti. Persze csakis akkor, ha meg tudja őrizni a szükséges elővigyázatosságot. Alkalma nyílik arra, hogy korábbi tévedéseket tisztázzon, méghozzá anélkül, hogy ez nehezére esne. Ne habozzon, tegye hát meg! A megkönnyebbülés estére teljesen eluralkodik Önben, és hihetetlen jó érzés lesz így lefeküdni, majd meglátja!

Rák 06.22.-07.22.

Mondhatnak, amit akarnak a felettesei, Ön igenis elégedett. Nem bánta meg, hogy nem élt az anyagilag csábító, ám erkölcsileg kétes lehetőséggel. Ön is tudja, hogy a becsületet könnyű, ám nem érdemes eljátszani. Megszenvedett az igazságért, és ez szó szerint értendő: idegrendszerét, egészségét megviselték a kiállott izgalmak. Családi élete feszült, és ezt az anyagi gondok is csak súlyosbítják.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Magányos lény az Oroszlán is, és talán éppen ettől olyan erős. Nem hallja meg hamis próféták szavát, és ha már elindult az úton, nem hagyja, hogy eltérítsék róla. De Önnek pontosan kell tudnia, merre tart, mit is akar igazából. Különösen akkor, amikor úgy érzi, hogy elbizonytalanodott. Ez múló lehangoltság csupán, hunyja be a szemeit, és azon veszi észre magát, hogy máris eltűnik.

Szűz 08.24.-09.23.

Míg mások üdülnek, Ön akkor is dolgozik, aminek persze hosszú távon meg is lesz az eredménye. Könnyű munkával, rövid idő alatt komoly összegre tehet szert, ha kihasználja a felmerülő lehetőségeket! Dolgozzon lelkiismeretesen, és most amibe belekezd, minden nagyon jól fog sikerülni! A jól megérdemelt pihenés marad el, amihez pedig könnyedén hozzájuthat, hiszen mostani munkaadója egy kis szabadsággal fogja díjazni utánozhatatlan munkamorálját!

Mérleg 09.24.-10.23.

Fáradt és kimerült ezen a napon. Nem ért annyit az egész ügy, mégis sikerült egy álmatlan éjszakát szereznie magának. Ha partnere már úgyis kifelé tekintget ebből a kapcsolatból, jobb lenne, ha elbúcsúznának egymástól. Kicsit fáj, kicsit rosszul esik, de higgye el, a seb hamar beforr. Mivel képtelen lenne ezek után bármire is koncentrálni, legokosabb, ha csatangol egy kicsit, este pedig korán nyugovóra tér.

Skorpió 10.24.-11.22.

A mai napon érdemes elégtételt, kárpótlást követelni. Járandóságát megkapja, a tartozásokat a héten törlesztik. Járjon utána az egyéb kifizetéseknek is, nehogy arra hivatkozzanak később, hogy nem jelentkezett értük! Végre sínen lesz anyagilag, a „ki mint vet, úgy arat” elv bebizonyosodott, hogy hosszú távon teljesül! Tervezze meg a sorrendiséget, és ne legyen felesleges útja sehová! Viszont rakjon félre tartalékot a rosszabb időkre!

Nyilas 11.23.-12.21.

Ingerlékeny ezen a napon, de ebben a viselkedésben van valami színpadias túlzás. Időnként harsányabb a kelleténél, túljátssza a szerepét. Nincs ebben semmi alakoskodás, csak azt akarja elérni, hogy szeressék. Egyszerűbb eszközökkel jobb eredményre számíthat. Várja ki türelmesen a fejleményeket, és csak azután döntsön. A legjobb persze az lenne, ha ki tudná tolni a döntés idejét a következő hónapra.

Bak 12.22.-01.20.

Ki gondolta volna, hogy partnerében egyszerre két végletes természet lapul? Eddig csupán az egyiket, mondani sem kell, a szépet, a kellemeset, a sokat ígérőt látta és ismerhette meg. A másik, a sokkalta kellemetlenebb sajnos rejtve maradt Ön előtt. Csak most döbben rá, hogy arra, hogy megint rosszul választott, és ismét egy zsörtölődésekkel, veszekedésekkel, hétköznapi csetepatékkal megrakott kocsi elé fogta magát.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Valóban túlságosan sok az energiája, az önbizalma, ezt még jóakarói sem nézik mindig jó szemmel. Hát még ellenfelei… Néha nem ártana leállítania magát. Lazítson, és főként ne követeljen mindenkitől annyit, mint amennyit Ön is csak megfeszített erővel tud teljesíteni. Ha vezetői beosztást ajánlanának fel, nem valószínű, hogy most volna itt az ideje, hogy elvállalja. Kérje ki mások véleményét is.

Halak 02.20.-03.20.

A mai napon rendkívül fásult, és kedvetlen. Talán már nem érzi jól magát ott, ahol van? Nem gondolja, hogy tovább kellene lépni? Már ahhoz sem érez elég erőt, hogy szóvá tegye munkatársai hiányosságait, mulasztásait. Eltűri, hogy a dolgok mennek a maguk kizökkent módján. Valóban jó ez így? Gondolja át, hogy merre tovább, hiszen így nem lehet élni. Családi problémák is társulhatnak a hivatásbeli depresszióhoz.