Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Eseménydús és percről percre változó napra van kilátás! A házastársak, szerelmespárok kapcsolata harmonikus. Másoknál viszont a munkahely az oka annak, hogy a magánéleti boldogság elmarad. Aki bizonyos kényszerek elől nem tud kitérni, legalább kielégíti az, hogy a főnökök és a kollégák készek az együttműködésre. Barátokkal szemben azonban legyen óvatos az anyagi ígéreteket illetően.

Bika 04.21.-05.21.

Egy bizonyos személy megint felbukkan az életében. Pedig már azt hitte, hogy nem lehet annyira szemtelen, hogy újra jelentkezzen, és untassa Önt a régi, már-már sokadszor hallott történeteivel. Rázza le, amilyen gyorsan csak tudja, és próbálja meg elfelejteni ezt a napot. Sokkal jobb, ha bosszankodás helyett inkább a napi feladataira koncentrál, hiszen nem ér annyit az egész, hogy emiatt felboruljon minden Ön körül.

Ikrek 05.21.-06.21.

Aki házasodni készül, ma nagy kedvet érez arra, hogy „örökre” elkötelezze magát. Csak a partnerén múlik, hogy megvalósulnak-e legjobb szándékai. Váratlan ajándékot kap – nem biztos, hogy anyagi jellegűt. Ne utasítsa vissza, hogy senkinek se legyen oka megsértődni. Azok az Ikrek, akik alkalmazottként dolgoznak, olyan új feladatok előtt állnak, amelyek váratlanul nagy örömet szereznek nekik.

Rák 06.22.-07.22.

Kitűnő nap ez a mai! Örök igazság az, hogy akit az élet sorozatosan elkényeztet, az nem tudja megbecsülni a szerencséjét. Ez most nem mondható el a Rák szülöttek többségéről. A mára esedékes dicséret, kitüntetés, jó osztályzat ezért okozhat különleges örömet Önnek. Ez a nap újabb élményeket tartogat a szerelemben is, csak nyitottnak kell lennie rá. Nyissa hát ki a szívét, és engedjen a szeretet energiáinak.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ügyet se vessen a gondterhelt, aggodalmaskodó emberekre, akik most körülveszik. A problémagyártók csapata sohasem pihen, ők még a szabadságuk alatt is összeráncolt homlokkal keresik az okot, amivel boldogtalanná tehetik magukat. Elég baj az nekik! Tegyen le hát arról, hogy szárnyalásra késztesse őket, és inkább keresse az Önhöz hasonló, bolondos figurákat. Ezúttal próbáljon bátorságot gyűjteni kétes kimenetelű kalandok helyett.

Szűz 08.24.-09.23.

Nem vitás, be kell látnia, hogy rengeteg energiáját elvette a céltalan és értelmetlen küzdelem. A jelenlegi helyzetben az lenne a legnagyobb hiba, amit elkövethet, ha elkezdene rágódni a történteken. Törődjön inkább a közelebbi jövővel, és alaposan nézze át, mire van szüksége ahhoz, hogy tényleg eredményes és sikerrel kecsegtető munkát végezzen. Ami már megtörtént, azon utólag már úgysem tud változtatni.

Mérleg 09.24.-10.23.

Olyan feladattal bízzák meg, amelyről úgy érzi, hogy meghaladja képességeit. Ne adja fel mindjárt az elején, kövessen el mindent a siker érdekében. És ha már mindent megtett, de a várt eredményt így sem éri el, akkor persze feladhatja küzdelmeit. Persze lehet, hogy szerencsésebb, ha inkább segítséget kér, és csak azért is megbirkózik a feladattal. Hiszen Ön semmit nem ad fel könnyen!

Skorpió 10.24.-11.22.

Még tart a sikerszéria, tehát ezt a napot is bátran nevezhetjük kiválónak. Akkor is érezni fogja jótékony hatását, amikor majd később visszagondol rá. Érdemes lenne most befizetni egy társasutazásra – amennyiben nincs kedve hosszú úton át vezetni, vagy nomádkodni -, mert ma egy rendkívüli ajánlattal lepik meg. És ha nem él ezzel a hihetetlen lehetőséggel, biztos lehet benne, hogy később nagyon bánni fogja.

Nyilas 11.23.-12.21.

Már megint elhagyta családtagja az összes kulcsot. Még az a szerencse, hogy nem a névjegyével együtt. Dühös pillanatában az is megfordul a fejében, hogy nem is a zárakat, hanem az illetőt cseréli le. Azért lassan a testtel, egy kis ügyből ne építsen mindjárt düh-piramisokat. Jobban jár, ha vesz egy kulcsmásoló gépet. Képzelje el, hogy a középkori erényövek világában mekkora vagyont szerzett volna egy ilyen géppel – mindjárt jobb kedve lesz.

Bak 12.22.-01.20.

Nagyon jó napra számíthat ma a Bak jegy szülöttje. Alkotóerejének változatlanul birtokában van. Rá kell azonban jönnie, hogy nem csinálhat mindent egymaga, energiaraktárai ugyanis végesek. Gondolja át alaposan az Önre váró feladatokat, és így válasszon munkatársakat. Egyedül ugyanis nem tud megbirkózni minden feladattal. Várnak Önre, már csak ezért sem helyes, ha a munkába öli minden energiáját.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Komoly vita alakulhat ki Ön és családtagjai között. Képtelen felfogni, hogy nem gátolni akarják Önt, hanem féltik egy rossz lépéstől. Nem biztos, hogy makacssága most célravezető. Próbálja megérteni, hogy mindenki az Ön javát akarja! Most kételkedik mások jóakaratában, úgy érzi, korlátozni akarják. Amíg csak lázad, addig nincs nagy baj, de azért nem ártana, ha kicsivel óvatosabb lenne

Halak 02.20.-03.20.

Bátraké a szerencse, és ez ma bizony Önre is vonatkozik. Megismerkedhet valakivel, aki futó kalandnál többet jelenthet, ám mégis valami belső nyugtalanság alakul ki Önben. Ne azon töprengjen, hogy érdemes-e feladni látszólagos függetlenségét, hanem legyen jókedvű, kedves és szellemes. Ne féljen, nem minden ismeretségből lesz azonnal tartós kapcsolat. Vagy éppen ezt szeretné végre?