Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Jó napra számíthat ma a Kos jegy szülöttje, ami az üzleti életét illeti. Előnyei származnak egy olyan üzletből, amelyet már régebben kötött. Ha eközben pénzt is keresett, akkor állítsa élére a garast, azzal a szándékkal, hogy csak akkor használja majd fel – netán -, ha ismét rossz idők járnak Ön felé. Nevelési problémák adódhatnak a gyermekeivel kapcsolatban és sajnos a partnerével is viszályokra kell számítania.

Bika 04.21.-05.21.

Sajnos rossz napra számíthat ma a Bika jegy szülöttje. Ismét előjött az, amiről már-már azt hitte, végleg vége van. A betegség tünetei ugyanolyan hirtelenséggel bukkantak elő, mint legutóbb. Most már azonban nem lehet a véletlenre bízni a gyógyulást, és legyinteni sem lehet rá, hiszen pont az a gond, hogy nem feküdte ki a múltkori meghűlést sem. Azonnal forduljon orvoshoz, és pihenjen, amennyit csak tud.

Ikrek 05.21.-06.21.

Nyugtalan és ideges napra számíthat ma az Ikrek jegy szülöttje. Ám – ha tegnap vitát provokált környezetében –, kérjen elnézést, és ígérje meg az illetőnek, hogy többet nem tesz ilyet. Most azon múlik a békülés, hogy szembe tud-e szállni a tegnapi kihívásokkal. Csak így lehet ugyanis megint úrrá az érzésein. Ilyenkor sajnos egy nagy adag kompromisszumra is szüksége lesz, de ez most nem okozhat problémát.

Rák 06.22.-07.22.

Változatosan telik a napja, hiszen Ön körül most igazán zajlik az élet! Valósággal elárasztják a jobbnál jobb ötletek. Szó lehet arról is, hogy kinevezik, vagy egy nagyon komoly feladattal bízzák meg. Partnere is kiszámíthatatlan: hol elviselhetetlenül követelődző, hol pedig meglepően gyengéd, illetve odaadó. Nem fog unatkozni ezen a napon, abban biztos lehet. Csak győzze kapkodni a fejét az események láttán.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha Önnek megtetszik valaki, rögtön igyekszik kiszimatolni, hogy biztos lehet-e a sikerében. Nem vállal kockázatot, ha a legkisebb ellenállást tapasztalja. Inkább visszavonul, mert a kudarctól való félelme mindennél erősebb. Pedig higgye el, hogy sokkal értékesebb a győzelem, ha küzdelem árán jut hozzá. Küzdjön, és meg fog lepődni, hiszen így is lehet sikeres. Egyszer érdemes lenne kipróbálni!

Szűz 08.24.-09.23.

Jó napra számíthat a Szűz jegy szülöttje. Szinte túlzások nélkül állítható, hogy ma nem ismer lehetetlent, képzelete szárnyal. Szokásos gátlásosságát, félénkségét sikerül leküzdenie, és ez rendkívül jó hatással van az egész napjának alakulására. Ha nekidurálja magát, nem marad el a siker – legalábbis a részsiker. Ha ezt összeveti az eddig elért eredményeivel, bizony méltán lehet elégedett.

Mérleg 09.24.-10.23.

Buzog Önben a munkakedv. Amíg a többiek a szabadságukat töltik, vagy álmodoznak róla, és nagyon nehezen viselik a meleget, addig Ön töretlen energiával végzi feladatait. Örömmel segít, ha egy jó barát tanácsot vagy segítséget kér Öntől. Irigyelni fogják érte, hogy ilyen nagyszerűen képes helytállni, de semmiképpen ne bízza el magát! Este ahelyett, hogy lerogyna kedvenc foteljébe, még sétára, mozgásra vágyik.

Skorpió 10.24.-11.22.

Ez egy töprengéssel teli nap lesz. Autó, lakás vagy valamilyen műszaki cikk vásárlásán töri a fejét, ám ne feledje, hogy egyelőre csak szemlélődésre jó a pillanat. Bármit is szeretne most megszerezni magának, mindenképpen vegye sorra az ajánlatokat. És ami a legfontosabb: ne legyen túlzottan becsületes, hiszen mások sem azok. Ne akarjon sokkal többet adni valamiért, mint amennyit kérnek érte.

Nyilas 11.23.-12.21.

Nem lenne meglepő, ha ez a nap viharosan alakulna, ezért jó lenne, ha testileg megpróbálná magát kímélni egy kicsit. Legyen elővigyázatos, és ne vállalja túl magát! Önnek nincs sok köze a romantikához, azonnal, gondolkodás nélkül kimondja, amit gondol. Ma azonban még ezzel kapcsolatban is jó lenne az óvatosság, hiszen könnyen megbánthatja kedvesét, aki erre egyáltalán nem szolgált rá.

Bak 12.22.-01.20.

Viharos napra kell felkészülnie. Kiderül, hogy a nézetazonosság ellenére még számos kérdésben teljesen eltérő véleménye van, mint partnerének. Ez ma nyílt konfliktushoz, sőt szakításhoz is vezethet, ha teljesen eldurvul a vita. Az éles nézeteltérés már csak azért is megviseli, mert jelentős feladatok előtt áll, melyekre szellemileg és fizikailag egyaránt nem ártana alaposan felkészülnie.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Minden valószínűség szerint ez volt a helyes irány. A jelek arra mutatnak, hogy határozottsága célravezető volt. Mint mindig! Ezen a jó tulajdonságán soha ne változtasson, még akkor sem, ha a tétovázás ideig-óráig hasznosabbnak bizonyulna. Csak határozottságával érhet el igazi eredményeket. Számítson ma vendégekre. Ha nem kedveli őket igazán, akkor is legyen diplomatikus. Ügyes szervezéssel elkerülheti a kellemetlen helyzeteket.

Halak 02.20.-03.20.

Határozott elhatározásokkal ébred ma reggel. Azért sem hagyja, hogy félreállítsák, kisemmizzék, és ellopják ötleteit. Akaratereje, küzdőszelleme egyre jobban feltámad, ám ebben a kozmikus tér is nagyban közrejátszik. Készen áll arra, hogy kiharcolja helyét a Nap alatt, és ez ma már nem is tűnik annyira lehetetlennek, mint az előző napokban. Nagyon jól cselekszik – határozottságával sok mindent elérhet.