Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Jó napra számíthat ma a Kos jegy szülöttje. Egy nem remélt beszélgetésben sikerül két, Önnek nagyon sokat jelentő ember között tisztázni a félreértést. Ráadásul úgy, hogy közben egyiküket sem sérti meg, hiszen valójában nem áll egyik oldalra sem, mégis elsimít minden problémát. A siker azért is óriási, mert az Ön részéről nem vártak ilyen magatartást. Mindeközben azonban ne feledkezzen meg a partneréről sem!

Bika 04.21.-05.21.

Jó napra számíthat ma a Kos jegy szülöttje. Egy nem remélt beszélgetésben sikerül két, Önnek nagyon sokat jelentő ember között tisztázni a félreértést. Ráadásul úgy, hogy közben egyiküket sem sérti meg, hiszen valójában nem áll egyik oldalra sem, mégis elsimít minden problémát. A siker azért is óriási, mert az Ön részéről nem vártak ilyen magatartást. Mindeközben azonban ne feledkezzen meg a partneréről sem!

Ikrek 05.21.-06.21.

Viharos napnak néz elébe ma! Szerencsére saját maga rájött arra a tényre, hogy a túlbuzgóság sok esetben csak árthat. Gondoljon ma erre, ha olyan feladat előtt áll, amelyről úgy érzi, hogy jelentős terhet róna a vállaira. Soha ne feledje, milyen gyorsan lehet a becsvágyból izgágaság! Valaki, akit szeret, szívesen teljesíti különleges kívánságait. Önnek nincs is más dolga, mint elfogadni ezt a kimagaslóan szép gesztust.

Rák 06.22.-07.22.

Lazítson egy kicsit megfeszített tempóján! Ha így tesz, akkor viszonylag jó napot könyvelhet el magának. Ma különösebb megerőltetés nélkül is ragyogó eredményekre lehet képes, hiszen csak az eszét kell használnia. Ez majd erőt és önbizalmat ad a jövőbeni feladatokhoz is. Kedvező fordulat várható a függőben lévő ügyekben is. Mérlegelje lehetőségeit és semmi esetre se hamarkodja el a döntést!

Oroszlán 07.23.-08.23.

Álmait csukott szemmel is látja, de ha valóra akarja váltani őket, akkor bizony ébren kell lennie. Ám az Oroszlán nappal is álomvilágban él és azt hiszi, hogy a valóságot kizárólag az ő bosszantására találták ki. És ha mind a két végén égeti a gyertyát, soha nem ér célba. Hát mondja meg, hova siet? És árulja el, mihez is kezdene magával, ha egyszer minden vágya és álma beteljesülne?

Szűz 08.24.-09.23.

Jelentősnek mondható ez a mai nap, jelentős eseményekkel fűszerezve. A közelmúltban rengeteg időt kellett a bürokrácia labirintusában töltenie, így az idegei kissé már „megrojtosodtak”. A mai napon azonban jó esélyekkel indul még a felgyülemlett aktahalom elleni harcban is, de csak akkor, ha megőrzi a hidegvérét. Ne feledje: türelem és kitartás – ez a két dolog most a legfontosabb Önnek!

Mérleg 09.24.-10.23.

Minden döntés, minden új fordulat vagy változás nagyon fontos az Ön életében. Ma mindezekben egyszerre lesz része. Új munkahelyén mindjárt a legelső napon sikeresen küzd meg a nehézségekkel. Derekas helytállása imponál feletteseinek, és munkatársainak egyaránt. Figyeljen oda nagyon a külső megjelenésére, hiszen az első benyomás mindenhol nagyon fontos. Ezt azonban Önnek nem kell magyarázni.

Skorpió 10.24.-11.22.

Tevékenyen telik ez a nap. Tegnap rendkívüli teljesítményt produkált a munkahelyén, és ezt ma nem hagyják említés nélkül. Már éppen itt volt az ideje, hogy kellőképpen értékeljék erőfeszítéseit. Tele van energiával, munkakedvvel június első napján, és az egyszer biztos, hogy ebben a hónapban nem is volna érdemes szabadságra mennie. Csak akkor tudja véghezvinni elképzeléseit, ha testben, lélekben helytáll.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Egy sikeres találkozás legalább olyan boldoggá teheti ezen a napon, mint az, hogy régi álma végre valóra válik. Már csak azért sem ártana, ha némi könnyedséget vinne most az életébe, mert ez a találkozás igencsak fontos lehet előmenetele szempontjából. Kicsit nehéz átzökkenni a tavaszból a nyárba, a hűvösből a kánikulába, de ne bánkódjon, a mai szép nap mindenért kárpótolja!

Bak 12.22.-01.20.

Ha teheti, üsse nyélbe a régóta előkészített üzletet, és tegyen meg mindent azért, hogy az előkészületek már a következő ügyletre beérjenek. Szerencséje és tudása ezen a napon remekül kamatozik, végre megmutatkozik a sok munka értelme is. Ne engedje, hogy lerázzák, hogy átlátszó indokokkal csússzanak ki a válaszadás elől. Buldog kutya módjára tartsa meg, amit elért, de legyen időnként nagylelkű, és egy-egy gesztussal éreztesse, hogy igazából Ön teszi a nagyobb szívességet.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Jó napra számíthat ma a Vízöntő jegy szülöttje! Ha napsütésre ébred, egészen jókedvűen áll az egész naphoz. Lehet, hogy inkább a lustálkodáshoz lenne kedve, ám ez sem túl nagy gond. Előfordulhat, ez hétköznap is. Ha teheti, délután viszont sportoljon, vagy legalább sétáljon egyet. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy fontos találkozót beszélt meg estére, és ha lemondja, azzal sokat veszíthet.

Halak 02.20.-03.20.

Még felhőtlen az ég, de a csend már a közelgő vihart jelzi. A tegnapi szerencsés fordulatok már-már csak emléknek számítanak, ettől függetlenül ez a nap még tűrhetőnek mondható. Folyamatosan lóg a levegőben, hogy valami történni fog, és minden jel arra mutat, hogy az nem lesz túlságosan kedvező. Lehet, hogy egy csapásra halomba dönti a szakmai előmeneteléhez fűzött összes reményeit.