Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak mára a csillagok.

Kos 03.21.-04.20.

Ma befolyásos emberek – ugyanabból a körből, mely tevékenységét már többször támogatta – segítséget nyújtanak Önnek. Nem csoda hát, ha azok, akik nincsenek jóindulattal Ön iránt, irigyelni fogják. Ne hagyja magát megtéveszteni, akkor a siker nem maradhat el! Aki az utóbbi időben problémáit nem osztotta meg a partnerével, most avassa be őt azokba! Lehet, hogy rövidesen éppen a közvetlen környezetében lévő emberek támogatására lesz rászorulva.

Bika 04.21.-05.20.

Problémás napra számíthat a Bika jegy szülöttje. Egyszer fent, másszor lent! E közhelyszerű igazságot már sokszor megtapasztalhatta saját példáján is. Ezért fél már akkor is, ha túlságosan jól mennek a dolgai. Tudja mit? Fordítsa meg a dolgot, és most annak próbáljon meg örülni, hogy a pechszéria, a bosszantó félreértések, a kudarcok, a kellemetlenségek holnapra talán véget érnek.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ezen a napon az Ikrek némelyikének olyan romantikus találkozásban lehet része, ami könnyen kibillentheti lelki egyensúlyából. Veszélyes lehet azonban játszani a szerelemmel. Már most gondoljon erre, hogy később ne érjék kellemetlen meglepetések. Este telefonon olyan hírt hall, ami nem marad hatástalan további cselekedeteire sem. Próbáljon józanul mérlegelni – most ez a legfontosabb.

Rák 06.22.-07.22.

Kifejezetten jó napra számíthat a Rák jegy szülöttje. Rátermettségének bizonyítására újabb lehetőséget kap. Döntését azonban alaposan gondolja meg! Csak akkor fogadja el a megbízatást, ha úgy érzi, hogy az nem haladja meg túlságosan a képességeit! A siker ne tévessze meg: az Ön munkabírása is véges. Ne feledje, jobb válogatni az ajánlások közül, mintsem mindent vállalva kudarcot vallani!

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ön nem ismer tréfát, ha célja eléréséről van szó, nem adja fel egykönnyen a harcot. De az Oroszlán szereti, ha sokan ugrálnak körülötte, ha dolgoztathat másokat. Még munkatársai elégtelen teljesítményét is képes saját kudarcának tekinteni. Márpedig környezete kevésbé bírja az Ön által diktált tempót. Ilyenkor az Oroszlán felbőszült vaddá válik, és magáról megfeledkezve ordít. Szerencsére, ha valaki dühösebb, mint Ön, megnyugszik.

Szűz 08.24.-09.23.

Kudarcélményei sokasodnak. És ennek ismét az az oka, hogy nagyvonalúan elsiklik az apró, ugyanakkor jelentős részletek felett. Úgy gondolja, elegendő egyedül a nagy és komoly dolgokkal törődnie, és az aprómunkát meghagyhatja másoknak. Így persze természetes, hogy elveszti az ellenőrzés lehetőségét az ügyek felett, és ennek köszönhetően könnyen kicsúszhat az irányítás a kezéből.

Mérleg 09.24.-10.23.

Teljes mértékben beletemetkezik a munkájába, olyannyira, hogy újra és újra felfedezi szakmája minden szépségét. Eddig is szívesen és precízen végezte a dolgát, ezután valószínűleg még nagyobb teljesítményekre lesz képes. Ám a munka mellett hagyjon időt a szerelemre is, nem beszélve arról, hogy kár lenne minden energiáját elpazarolnia. Hosszú és emlékezetes éjszaka elé néz. Itt az ideje, hogy feltárja érzelmeit.

Skorpió 10.24.-11.22.

Minden és mindenki érdekli ma. Könnyen átlát a helyzeteken, egyedül önmagán nem. Nem ismeri el, ha tévedett, pedig most jobban jönne a belátás, mint a hirtelen felcsattanás. Csak legalább egyszer mondja meg, mire számíthatnak Önnel kapcsolatban. Ma is bebizonyosodik, hogy szereti a kockázatot. Gyűlöli a silányságot, a szürkeséget. Békétlenkedés helyett inkább vigyen színt a környezetébe.

Nyilas 11.23.-12.21.

Egy szóval elintézhetne ma bármit, egyelőre azonban képtelen csak igent vagy nemet mondani. Ne törődjön a pletykákkal, ne bonyolódjon feleslegesen vitákba, mert ma nem biztos, hogy csak győztesen kerülhet ki egy-egy konfliktushelyzetből. Vegye észre inkább, hogy az élet ezernyi más örömet ígér Önnek, éppen most. Csak akarnia kell, és most bármit elérhet. Ez a nap feljogosítja a reménykedésre.

Bak 12.22.-01.20.

Ma már nem elégíti ki a tegnapi siker. Talán felismerte, hogy jóval több képesség rejtőzik Önben, és most már ehhez kívánja igazítani céljait, terveit. Ám mielőtt valami újba belevágna, gondosan mérje fel a terepet, nehogy megint egy apróságon elbukjanak ígéretes elképzelései. Az viszont máris biztosnak látszik, hogy szakítani kell eddigi munka- és életfelfogásával, és igazán új alapokról kell indulnia.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Békés napra számíthat ma a Vízöntő jegy szülöttje. Némileg csökkent a hajsza, de az nem is baj. Így legalább marad ideje a gondolkodásra, az előző napi fordulatok értékelésére. Várjon ki egy határozott ajánlatot, mielőtt igent mond! Kisebb egészségügyi panaszok léphetnek fel, amit nem szabad figyelmen kívül hagynia. Helyesebb, ha még időben orvoshoz fordul, és ezzel pontot tesz a dolgok végére.

Halak 02.20.-03.20.
Ma is jó napja lesz a Halak jegy szülöttjének. Ám valakinek könnyelmű ígéretet tett, vagy pedig olyan feladatot vállalt magára, ami már egyáltalán nincs ínyére – emiatt lehet egy kis lelkiismeret-furalása. A dolog azonban nem vészes, tehát nem kell attól tartania, hogy elrontja a napját. Biztos lehet benne, hogy könnyedén megtalálja a módját az elintézésnek és az ellensúlyozásnak.