Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Ma próbáljon meg ellenállni annak a kísértésnek, hogy a babérjain pihenjen! Semmiképpen se legyen túlzottan büszke a sikereire, különben az a veszély fenyegeti, hogy egy nehezen megszerzett területet ismét fel kell adnia. Jelenlegi érzelmi többletét a megfelelő, igazi partnerre „pazarolja”! Az legalább tudja, hogy ezekben a pillanatokban hogyan kell Önnel bánni, hogyan kell kezelni.

Bika 04.21.-05.21.

Egy csipetnyivel kevesebb önteltség most sokkal kifizetődőbb lenne a Bika jegyében születettek számára. Erre Ön sem ma jött rá először, hiszen többen figyelmeztették már. És sajnos a kellemetlen szóváltás, amibe keveredik, ismételten erre int. Vegye észre a figyelmeztető jeleket még időben, és akkor biztos lehet benne, hogy nem kerül kellemetlen helyzetekbe. Ebből a napból igazán tanulhatna!

Ikrek 05.21.-06.21.

Rengeteg új ötlete támad, ami nagyon nagy hasznára lehet tervei megvalósításában. Váratlanul új barátokra tesz szert, és úgy látszik, hogy ezek a barátságok egy életre szólóak is lehetnek. Nagyon sok múlik azonban azon, hogy Ön mennyit képes tenni ezért. A mai nap arra is alkalmas, hogy továbbfejlessze tudását, és kicserélje tapasztalatait másokkal. A romantikus lelkületűek titkos álmai megvalósulnak.

Rák 06.22.-07.22.

Ma jó hasznát veszi annak, hogy vasárnap elegendő erőt gyűjtött. Nagy szüksége van tisztánlátására és határozott fellépésére. Olyan ügyben kell ugyanis helytállnia, amely próbára teszi emberségét és tisztességét. Ha enged felettesei csábításának vagy a család nyomásának, másokat hozhat megalázó helyzetbe. Ha becsületesen jár el, saját előmenetelét is veszélyeztetheti. Kényes helyzet, de nem kétséges, hogy mire legyen tekintettel a döntésnél.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Törölje ki gyorsan a szemeiből az álmot egy korai fürdőzés kedvéért. Egy medence kristálytiszta vizében úszással kezdeni a napot a lehető legjobb választás. Elméje is felfrissül, teherbírása megsokszorozódik. És minderre szüksége is van, hiszen egyszerre akar mindent elvégezni. Este már a legtöbben kidőlnek az Oroszlán mellől, amikor ő még igencsak éber, és tettre kész. Ezen nem lehet csodálkozni.

Szűz 08.24.-09.23.

Igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a párja izgalmasabbnál, izgalmasabb programajánlatokkal áll elő. Az unalmat az elkövetkező időszakban csak hírből fogja ismerni. Ha ez nem lenne elég, kedvese még a legtitkosabb vágyait is kitalálja, és most még célozgatnia sem kell. Végre rájött arra, hogy mire van szüksége. Elképzelése sincs, hogy miből tudja mindezt finanszírozni. Mindenesetre figyeljen oda rá, nehogy adósságba verje magát!

Mérleg 09.24.-10.23.

Előfordult már máskor is, hogy hibát vétett a munkájában, de ilyenkor rendszerint még saját maga észrevette, és a lehető leghamarabb ki is javította. Ma azonban főnöke nyomdafestéket nem tűrő stílusban oktatja ki. Szerencsére nem száll vele vitába, de alaposan kiborítják az események. Tetézheti a gondját, hogy partnere valami átlátszó kifogással mondja le az esti programot. Ez nagyon gyanús Önnek!

Skorpió 10.24.-11.22.

A mai napra egy jó tanács: éles, szúró szerszámokkal ma ne próbáljon barátságot kötni! Könnyen bekövetkezhet kisebb, vagy nagyobb sérülés, amire most nincs ideje! Figyeljen oda, mert jelenleg nem engedheti meg magának a kényszerpihenőt! Kissé figyelmetlen a munka terén is, napok óta rohan, és nincs türelme az aprómunkához. Ha úgy érzi, megkönnyebbülést okoz: sírjon vagy üvöltsön. Ha lehet, akkor otthon, és ne a munkahelyén.

Nyilas 11.23.-12.21.

Nehéz ezen a napon a Nyilas szülötteket csapatmunkába bevonni, mivel attól tartanak, hogy másnak kell majd kikaparniuk a gesztenyét a parázsból. Túlzott bizalmatlansága most azonban teljességgel alaptalan, hiszen senki sem akarja kihasználni Önt. Gyakran van úgy, hogy sehol sem érzi igazán jól magát. A legjobb most az lenne, ha követné csapongó vágyait – ettől biztosan megnyugszik egy időre.

Bak 12.22.-01.20.

Szellemileg és fizikailag is gyengének érzi magát ezen a napon a Bak jegy szülöttje. Gondolatban már minden rosszra felkészült, amikor váratlanul új barátra tesz szert. Érzi, hogy életre szóló barátságot kötött most, amely kiállja majd az idők próbáját. Ez persze még az Ön hozzáállásától is nagyban függ. Félre kell tennie folyamatos gyanakvását, bizalmatlanságát, mert ha nem így tesz, akkor nem fog működni ez sem.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ma telis tele van energiával. Az ilyen napot feltétlenül használja ki! Szorgalma, munkabírása irigylésre méltó, ezért ne csodálkozzon, ha a háta mögött szaporodnak a rossz akarók. Ha ezt véletlenül megtudja, ne bosszankodjék, inkább igyekezzen megnyerni azokat is, akik tán éppen irigységből állják az útját. Ha szakít rá időt, otthoni dolgait is rendeznie kellene. Különösen az iratok, számlák között kellene rendet teremtenie.

Halak 02.20.-03.20.

Nehéz úgy dolgozni, hogy az ember nem tudja: meddig tartanak igényt a munkájára… De az is elképzelhető, hogy jobb ajánlatot kap, és hezitál, hogy elfogadja-e. Szereti a munkáját, mi több, az életet, de úgy érzi, itt az ideje váltani. Nehéz ebben a cipőben. Fél lábbal még a munkahelyén, de fél lábal már a nagyvilágban, más felé kacsintgat. Érthető, hogy nincs ínyére a dolog, hiszen a bizonytalanság visszafogja a teljesítőképességet.