Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

A hét meglepő tapasztalattal kezdődik: Ön sokkal jobban terhelhető, mint ahogyan azt eddig feltételezte saját magáról. Ugyanis olyan hír jutott a tudomására, amely nagyon megviselte. Ennek ellenére mindenki számíthatott Önre – és éppen ez az, amit alapjában kíván. Elismerésben lesz része, elsősorban azoktól, akik sokat jelentenek Önnek. Az biztos, hogy ma egy döntő lépéssel előbbre jut!

Bika 04.21.-05.21.

Nehéz nap vár a Bika jegy szülöttjére! Ma szinte minden megárthat Önnek, és negatívvá varázsolja az egész napját. Bármilyen nagy is a kísértés, igyekezzen mindennek ellenállni, ami nem a megszokott mederben folyik. A következmények ugyanis – bármilyen hihetetlen is- szinte beláthatatlanok lehetnek. Ne kísértse tehát a végzetet, túl veszélyes játék ez ahhoz, hogy könnyelműen bánjon a jövőjével.

Ikrek 05.21.-06.21.

Az a felismerés, hogy máshol is csak vízzel főznek, és ezért nem ajánlatos újra váltania, hatalmas fölényt ad Önnek versenytársaival szemben. Aki abban bízik, hogy magánéletében új boldogságra talál, ezen a napon szerencsés lesz. Hajlamos lehet ma kisebb megbetegedésekre, így figyeljen oda arra is, hogy mit és mennyit eszik, illetve figyeljen oda a kellő mennyiségű folyadékfogyasztásra is.

Rák 06.22.-07.22.

Mozgalmas napra van kilátása a Rák jegy szülöttjének. Olyan munkára kérik fel, amelynek más körülmények között örülne, most azonban a legrosszabbkor jött. Egyszerűen képtelen egyeztetni főfoglalkozása tetemes tennivalóival. A nap egy izgalmas találkozás lehetőségét is magában rejti, hiszen megismerkedhet valakivel, akiről eddig azt hitte, hogy elérhetetlen. Kiderül, hogy vonzalmuk kölcsönös…

Oroszlán 07.23.-08.23.

Gyorsan peregnek ma az események. Rengeteg dolga van, még arra sincs ideje, hogy kicsit magával foglalkozzon. Ez azonban nem baj! Önt ugyanis felvillanyozza, ha pótolhatatlannak, amolyan fontos embernek érezheti magát. Hiúságát is legyezgeti, hogy dicsérik, még ha úgy is gondolja, hogy megérdemli, rászolgált az elismerésre. Arra azért vigyázzon, hogy ne vigye túlzásba önmaga túlhajszolását.

Szűz 08.24.-09.23.

Rossz ez a nap, és sajnos vele együtt rosszul kezdődik az egész hét. Üres a kassza, és ez nagyon elkeserítő, hiszen megint kölcsön kell kérnie, megint hitelek után kell rohangálnia. Kezd körvonalazódni a fejében, hogy nem halogatható tovább a váltás. Igen ám, de mit tegyen, merre induljon? Hiszen nem hozhatja családját állandóan abba a helyzetbe, hogy szükséget szenvedjenek. Türelem!

Mérleg 09.24.-10.23.

Peches napja van ma a Mérleg jegy szülöttjének. Megszúrja vagy megvágja magát, de még az is lehet, hogy kisebb baleset éri az utakon. Legyen tehát óvatos, hogy viszonylag nagyobb bajok nélkül átvészelje ezt a hétfőt. Kerülje a porcelánüzleteket, és ne kezdjen ablakpucolásba sem! Mindezek megvárják, hiszen – mint Ön is tudja – a munka nem szalad el, és más sem fogja elvégezni Ön helyett. Legalábbis eddig még soha…

Skorpió 10.24.-11.22.

Kapkod, idegeskedik egész nap. Úgy érzi, képtelen utolérni saját magát, nem tud elintézni semmit. Mindent máshol kell keresnie, megszűnt, átalakult vagy elköltözött… Ráadásul módfelett bosszantja az időveszteség. Feladatát mindenképpen végre kell hajtania, ezért inkább kezdjen hozzá, minthogy dühöng, és idegeskedik. És ami a legfontosabb: ne rohanjon, hiszen akkor sem ér oda előbb!

Nyilas 11.23.-12.21.

Úgy érzi, hogy kifutott az időből. Kapkod, rohan, de rájön, hogy elnézte a határidőket. Van még ideje bőven, nem kell idegeskednie. Szétszórtsága komoly problémákat jelenthet, hiszen délelőtt egy megbeszélésen kell részt vennie, ahol különféle döntéseket kénytelen meghozni. Ha nagyvonalúan viselkedik, a siker nem marad el. Ehhez azonban le kell nyugodnia, idegrendszere ugyanis olyan motorhoz hasonlít legjobban, amit elfelejtettek leállítani.

Bak 12.22.-01.20.

Nyugtalanul kezdi a hetet a Bak jegy szülöttje. Nehezen meghatározható érzelmek kerítik hatalmukba. Nem tudja, miért levert, miért komor, bizonytalan és kedvetlen. Mindebből csak akkor lesz képes kimászni, ha eldönti, tulajdonképpen mit is akar. Ha egész nap borongós gondolatainak adja át magát, és önsajnálattal végigtelefonálja barátait, jottányival sem jut közelebb a megoldáshoz.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ma akár tetszik, akár nem, a sarkára kell állnia. Pontosan tudja, hogy a döntő szó az Öné, mégis tétovázik. Ez nem az Ön formája, és hamar rájön, hogy ma csak a határozott fellépés lehet eredményes. Célja eléréséhez pedig feltétlenül szükség van e terv kivitelezésére. Szokott kedvességével sokat elérhet, persze csak akkor, ha őszinték a szavai. Ironikus hajlamát tegye kissé félre, mert akaratlanul is megbánthat másokat.

Halak 02.20.-03.20.

Előre kiszámíthatatlan események történnek ma a Halak jegy szülöttjével. Komor hangulatban ébred, és előérzete bizony nem csalja meg: semmi sem úgy sikerül, ahogyan azt eltervezte, ahogyan azt remélte. Hivatásában egyre kevesebb örömöt talál, és felmerül a gondolat Önben, hogy pályát kellene változtatnia. Erre több lehetőség is kínálkozik, csak le kellene győznie viszolygását az újra kezdéstől.