Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Az a Kos szülött, aki ma dolgozik, azt bizony némi kellemetlenség vagy bosszúság éri felettesei részéről. Persze csak abban az esetben, ha nem sikerül konokságát legyőznie és egyszer engednie azokban a kérdésekben, melyek tarthatatlan mozzanatokat is tartalmaznak. Lehetőleg olyan emberek tanácsát kérje ki, akik bizonyos dolgokhoz jobban értenek, mint Ön. Este – családi körben- boldogságban lesz része!

Bika 04.21.-05.21.

Végre kihirdették egy pályázat eredményét, és láss csodát, Ön is a nyertesek között van. Ez egyben azt is jelenti, hogy fel kell készülnie egy hosszabb utazásra, ami bizony nem feltétlenül okoz örömet a családtagjainak, hiszen távolléte mindig megviseli őket. Igyekezzék olyan programot kidolgozni – erre még van lehetősége -, hogy minél kevesebb időt kelljen az otthonától távol töltenie.

Ikrek 05.21.-06.21.

Az utóbbi napokban olyan feltételezésekből indult ki, amelyek most tarthatatlannak látszanak. Érthető, hogy emiatt csalódottságot érez. Haragjában ezért ne másokat okoljon! Inkább vizsgálja meg, nem követett-e el a múltban olyan hibákat, amelyek most negatívan hatnak. Összpontosítson okosan a leginkább áttekinthető területre: a családjára. Ott a legnagyobb elismerésben részesülhet.

Rák 06.22.-07.22.

Nagyon jó ez a nap, hiszen kedvez minden olyan hivatali ügy rendezésének, amelyet eddig húzott-halasztott. Hiába, a Rák szülött már csak ilyen – nem nagyon törődik a saját dolgaival. Egy visszautasítás kisebb lelki megrázkódtatást okozhat Önnek, ám az alkotómunkában ismét csúcsteljesítményre lehet képes. Ezzel egyensúlyba is helyezheti azt a bizonyos mérleget, és feledtetheti valamennyire a kellemetlenségeket.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ön képes arra, hogy pillanatok alatt lángra lobbantson maga körül mindent, és most is ez történt. Már-már szanaszét hevernek a megperzselt áldozatok. Szenvedélyesen hajszolja az élvezeteket, tébolyultan szerelmes a szerelembe. Minden útjába kerülő zsákmányban azonnal azt a bizonyos igazit véli felfedezni. Lehet, hogy ezen a napon meg is találja? Mindenesetre szentül hiszi és el is hiteti.

Szűz 08.24.-09.23.

Ha hirtelen nem tud mit kezdeni tengernyi szabadidejével, nyugodtan szóljon a kedvesének. Ő majd minden bizonnyal talál Önnek olyan elfoglaltságot, amely hasznosan kitölti az egész napját, és elejét veszi annak, hogy megint olyan helyen kössön ki, ahol nem kellene. Mindenképpen értelmes, sikerrel kecsegtető munkát kell végeznie, még akkor is, ha első pillanatra nem mutatkozik meg az eredmény.

Mérleg 09.24.-10.23.

Ha valaki nyíltan intéz Önhöz egy kérdést, az a legkevesebb, hogy nyíltan válaszoljon. Kerteléssel nem sokra megy, ez már többször bebizonyosodott. Az este a szerelemnek kedvez, de csak akkor, ha ezen a téren is maximális őszinteséget mutat. Akkor is legyen az, ha ezzel esetleg egy kicsit elszomorítja kedvesét. Ideje feltárni legbensőbb érzéseit, hiszen előbb vagy utóbb úgyis minden kiderül.

Skorpió 10.24.-11.22.

Ragyogó nap az a mai a Skorpió jegy szülöttje számára. Az érzelmek teljesen elveszik az eszét. Környezete meglepetéssel veszi tudomásul, hogy legalább húsz centivel a föld felett jár. Nem lehetetlen, hogy valamilyen formában nevezetessé válik a mai nap. Rendkívüli ajánlattal állhat valaki Ön elé, és biztos lehet benne, hogy nem lesz kidobott pénz, amit megvásárol, vagy amibe ma belekezd.

Nyilas 11.23.-12.21.

Meglepő változás várható, ami sajnos nem jön éppen kapóra most Önnek. Ne hagyja magát becsapni, és próbálja a helyzetét olyan tárgyilagosan megítélni, amennyire csak lehetséges. Már csak azért is fontos ez a figyelmeztetés, mert komoly csapda fenyegeti ezen a napon, amelybe nem lenne tanácsos belesétálnia. Törekedjen arra, hogy ne fárassza ki magát túlságosan, és szánjon elegendő időt a kikapcsolódásra, pihenésre is.

Bak 12.22.-01.20.

Ma annyi minden történik Önnel, mint máskor egy hét alatt. Szinte csak arra van ideje, hogy kapkodja a fejét, mert elvész az Önre zúduló eseményzuhatagban. Ne várjon tovább, mert még elvész az áradatban! Időnként vonja ki magát az események sodrásából, húzza meg magát egy eldugott kis szobában, és lazítson egy kicsit. Kipihenten, ellazultan ismét eredményesen vehet részt a küzdelemben.

Vízöntő 01.21.-02.19.

A tevékenysége hasznos és eredményes. Használjon fel minden új értesülést, amelyről úgy véli, segítségére lehet. Beszéljen meg mindent munkatársaival, mert bizonyára ők is szükségét látják az eszmecserének. Szűrje ki a hátráltató tényezőket, akkor gyorsabb lesz a siker. Főnöke kisszerűsége felbosszanthatja, de vegye elő humorérzékét, és inkább mulasson a dolgon. Anyagilag viszont ne hagyja magát befolyásolni!

Halak 02.20.-03.20.

Szerencsés napot fogott ki, ne vesztegesse tehát az idejét holmi jelentéktelen ügyekre. Ragadjon meg minden alkalmat, amely lendíthet anyagi helyzetén. Üzleti vállalkozásait siker koronázhatja, és talán sikerül ma nyélbe ütni egy régóta tervezett telek- vagy lakásvásárlást, illetve kilátás nyílhat külföldi útra, vagy annak megszervezésére is. Partnere kellemes meglepetést tartogat estére Önnek.