Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Ezen a napon fontos híreket kaphat levélben vagy telefonon. Ez olyan döntésekre kényszerítheti, amelyek elől egyelőre ki akart térni. Ebben az esetben azonban jobb, ha nem húzódik a háttérbe. Igent vagy nemet kell mondania, méghozzá minél hamarabb – bármilyen nehezére is esik. Ha sokáig habozik a válaszadáson, olyan csapásokat kell elszenvednie, amelyeket még jó hosszú ideig érezni fog.

Bika 04.21.-05.21.

Bonyolult nap ez a mai! Ezen a napon szinte csak a „rinocéroszbőrű” Bikák lesznek képesek sértődés nélkül túljutni. Valahogy rájár a rúd most e jegy szülöttjére, az ő lábukra taposnak a buszon, őket üti el majdnem egy biciklista, és az ő fejükre csepeg a szomszédék erkélyéről a locsolóvíz. Apró kis bosszúságok, amelyek azonban képesek egy viszonylag jól induló hetet is elrontani. Egy csepp humorérzékkel azonban még tán derülni is lehet ezeken.

Ikrek 05.21.-06.21.

Bizonyos körülmények megzavarják az elmúlt nap harmonikus világképét. Ez egyaránt érintheti szakmai és magánéletét. Ne hagyja, hogy megrendítsék bizalmát abban, hogy minden jól végződik. Különösen a pénzügyekben legyen nagyon elővigyázatos. A gondatlanság bizonyos körülmények között olyan hibákat okozhat, melyeket csak nehezen lehet helyrehozni. A mai erőfeszítések többé-kevésbé eredménytelenek maradnak.

Rák 06.22.-07.22.

Ez a nap rengeteg meglepetést tartogat az Ön számára. Partnere lemondja a tervezett utazást, vagy éppen váratlan javaslattal áll elő. Elborítják a feladatok, szinte levegőt sem kap. Fél, hogy a hétköznapok taposómalmában szétforgácsolódik a tehetsége. Tanácstalan, szeretne a hivatásának élni, de nem képes lemondani a szakmailag jelentéktelen, ám annál jövedelmezőbb mellékfoglalkozásokról sem.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Az lenne a legjobb, a hetet máris egy kis rendszerezéssel kezdené. Vegye számba tennivalóit, de azt is, amit eddig elvégzett. Tanuljon a hibáiból, és vegye a fáradságot arra, hogy kielemezze mások viselkedését. Az Oroszlán nem túl közlékeny, ezért ne is várja el, hogy olvassanak a gondolataiban. Engedjen néha egy kis betekintést a terveibe, különben minduntalan félreérthetik szándékait.

Szűz 08.24.-09.23.

Kissé bizonytalan nap ez a mai. Az a Szűz szülött, aki ettől a héttől túlságosan sokat vár, az minden bizonnyal csalódni fog a történésekben. Egyedül abban reménykedhet, hogy nem érik kellemetlen meglepetések, és az előzmények ismeretében bizony már ez is több a semminél. Aki viszont ezen a napon próbál szerencsét a szerelemben, a szokottnál is nagyobb eséllyel indulhat neki az eseményeknek.

Mérleg 09.24.-10.23.

Lehet, hogy áttér az egészségesebb reformétkezésre. Sajnos szüksége is van rá, mert magas a vérnyomása és a koleszterinszintje. Az is lehet, hogy az elhatározás már önmagában kevés, ezért keresse fel orvosát, egy kivizsgálás sohasem árt. Ha estére nem lesz kedve elmenni sehová, mondja meg nyugodtan partnerének – meg fogja érteni.

Skorpió 10.24.-11.22.

Igencsak kemény napra van kilátása a Skorpió jegy szülöttjének. Húz egész nap, mint az igásló. Csak a tettek és a kitűzött célok érdeklik: hogy ki mit tesz le az asztalra, és semmi más. Ezzel ugyan nem vív ki magának túlságosan nagy népszerűséget, de ne is törődjön vele. Sokkal jobban bosszankodna engedékenysége miatt, amikor rádöbbenne, hogy nem jön be a várva várt eredmény.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ez a nap eredményes lehet, de csak akkor, ha minden energiáját bevezeti a munkájába. Mások számára ne dolgozzon, ne tegyen ezen a napon szívességet senkinek! A ma éjszaka látott álmai pozitív formájukban válnak majd valóra, fontos tehát, hogy emlékezzen rájuk. Értékelje a korábbi kapcsolatrendszerét. Nem fontos annyira ragaszkodnia a barátokhoz, pusztán azért, mert valamikor együtt voltak. Ezek a barátok időközben megváltozhattak.

Bak 12.22.-01.20.

Állásajánlatot kínálhatnak Önnek – csábítót és egyben távlatokkal kecsegtetőt. Sokszor gondolt már arra, hogy otthagy csapot-papot, és kezébe veszi a vándorbotot, most mégis habozik, hogy elfogadja-e az ajánlatot. Ne tétovázzon, hiszen alighanem ez az a poszt, ahol végre kiélheti eddig lekötött energiáit, szabadjára engedheti fantáziáját, és ahol végre nem a feje felett döntenek sorsáról.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Tegyen félre minden új ötletet, mert ma megvalósíthatónak látszik egy régebben kiötölt terve. Térjen vissza korábbi elhatározásához, és ne terelje új irányba a már kialakult, körvonalazódott lehetőségeket. Lakáscseréje, vagy vásárlása előnyösen sikerülhet, ha van energiája, hogy ezzel foglalkozzon. Talán nem is tudja, igazán elkívánkozik-e mostani otthonából. Családja szempontjait is tisztázniuk kellene.

Halak 02.20.-03.20.

Bonyolult nap ez a mai, valahogy minden kicsúszik a kezei közül. Bármibe is fog, az biztos, hogy balul sül el vagy inkább aggodalommal tölti el, mint örömmel. Kitalált egy gyümölcsözőnek ígérkező vállalkozást, és csúnyán rászedték. Pedig milyen hatalmas reményeket fűzött a dologhoz! Jól teszi, ha legközelebb majd jobban megválogatja, kit fogad el maga mellé üzleti partnerként.