Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Reggel úgy érzi, mintha egy hatalmas hályog hullott volna le a szeméről. Végre felismeri azt, hogy mi a legfontosabb most Önnek. Ez tehát azt jelenti, hogy felszállt az a bizonyos szürke köd, ami ez idáig túlságosan elvakította, és ami által nem akart tudomást venni sok mindenről. Így bizonyos dolgok új dimenziót nyerhetnek az életében. Legyen óvatos azonban a pénzügyekben! Kiváló ez a nap a művészi hajlamú emberek számára.

Bika 04.21.-05.21.

Beavatkozni vagy félreállni – ez itt a legfontosabb kérdés. Alaposan mérlegelje, hogy az adott helyzetben melyik módszer a legcélravezetőbb. Indokolatlanul vagy kéretlenül még akkor se lépjen közbe, ha erre többen biztatják. A passzivitás nem feltétlenül jelent mozdulatlanságot, és a tettek sem mindig az aktivitás jelei. Maradjon meg azon a bizonyos arany középúton – mindenkinek az lesz a legjobb.

Ikrek 05.21.-06.21.

A hét első napja alkalmasabb a szórakozásra vagy netán hobbija űzésére, mint rutinmunkára, komoly feladatok elvégzésére, vagy üzleti tevékenységre. Ön az oka, hogy munkatársai vagy üzletfelei olyan indulatosan reagálnak mindenre? Csatlakozzon lehetőleg bizalmas barátaihoz. És feltétel nélkül bízzon bennük! A szülők és a gyermekek közötti beszélgetés ma valahogy felettébb jó eredményre vezet.

Rák 06.22.-07.22.

Azt mondják, a szerelem mindent legyőz, sőt, még az aggályokat is félresöpri az útból. Hogy az öröm ne járjon egyedül, személyes – anyagi természetű, hagyatéki, peres – ügyei is szerencsés fordulatot vesznek ezen a napon. Előmenetelében is döntő változásokra kell számítania. Ugye, most már Ön is tisztán látja, hogy érdemes volt annyit dolgoznia, még ha olykor-olykor nehezére is esett?

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha akadály került az útjába, mérje fel, mekkorát kell ugrania, mielőtt lendületbe jönne. Ám a megfontoltság mellett némi diplomáciai érzékről is tanúbizonyságot kell tennie. Baráti körben vagy kollégái közül valakiben mélységesen csalódni fog. E nem várt esemény felkavarhatja, ám ne legyen végletes, inkább mérlegeljen. Egyáltalán nem biztos, hogy rossz szándék áll a kellemetlen fordulat mögött.

Szűz 08.24.-09.23.

Ez a rendetlenség Ön körül egyre tarthatatlanabb állapotnak bizonyul. Állandóan önmaga után kell futnia, újabb és újabb elfelejtett találkozó vagy tárgyalás üt rést a megbízhatóságán. Nem engedheti meg magának, hogy ilyen csacsiságok miatt veszítse el mások bizalmát! Emberelje meg magát, és tegyen rendet az életében. Jobb, ha máris a rendszerezéssel kezdi, és összeírja azt, hogy hol és milyen elmaradásai vannak.

Mérleg 09.24.-10.23.

Nem szerencsés dolog, hogy állandóan felkészül minden variációra, és számol minden lehetőséggel. Így elég nehéz lesz meglepetést okozni Önnek, pedig partnere most éppen ezen fáradozik. Éberségét elsősorban munkájában kamatoztassa, máskülönben kellemetlen meglepetések érhetik. A szerelemben pedig hagyja, hogy a játékosság, a könnyedség domináljon. Ne akarjon feltétlenül irányítani.

Skorpió 10.24.-11.22.

Izgalmas nap ez a mai, az egyszer biztos. Egy találkozás igencsak felzaklatja, kifárasztja, de mégsem találja hiábavalónak. Eszével kutatja a benne rejlő lehetőségeket, azt, hogy a tényeket hogyan lehet cselekvéssé formálni. Beleérzése, ösztönei ma célravezetők, bízzon hát bennük! Baráti, munkatársi körével kapcsolatban is optimistán áll a dolgokhoz. Szerződések aláírásánál azonban fő az óvatosság!

Nyilas 11.23.-12.21.

Tegye félre most a komoly gondokat, problémákat. Ma valahogy egyébként is valami olyasmit szeretne csinálni, amit tiltanak a szabályok. A legjobb persze az lenne, ha teljesen elfeledkezne azokról a bizonyos szabályokról. Képzelje hát azt, hogy ilyenek nem is léteznek. Meglátja, sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz az élete, ha legalább egy rövid ideig nem gondol a saját fontosságára.

Bak 12.22.-01.20.

Egész egyszerűen nem érti saját magát. Nem tudja felfogni, hogy miért várt ennyit! Hogyan is gondolhatta volna, hogy mások kiállnak Önért, hogy megvédik akkor is, ha már nem fűzi őket érdek ahhoz, hogy segítsenek Önnek. Végül is csak saját magát okolhatja mindenért. Annyira nem lehet naiv, hogy feltételezze az emberekről, hogy saját érdekeik ellenére cselekszenek, csupán azért, mert Ön is a világon van.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Még mindig a tegnapi élmény hatása alatt van. Úgy érzi, szárnyakat kapott, teljesen felszabadult. Ezt munkatársai is megérzik, és ennek köszönhetően lehet, hogy megkísérlik olyan útra téríteni, amelyet utóbb könnyen megbánhat. Legyen egy kicsit óvatosabb! Nem lehet ilyen mértékben megbízni mindenkiben. Pedig Ön nem fecsegő, most mégis túlzottan adja magát. Vigyázzon, mert megbánhatja!

Halak 02.20.-03.20.

Ritkán fordul elő, hogy a jól végzett munka öröméhez elismerés és kitüntetés is társul. Ma azonban ebben is része lehet a Halak jegy szülöttjének. Nyugodtan pályázhat könnyű sikerekre is, mert most szinte az ölébe hullhat mindaz, amit idáig nem tudott megszerezni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elbízhatja magát, hiszen saját bőrén is megtapasztalhatta már néhányszor, hogy milyen keményen meg kell dolgoznia mindenért.