Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Nagyon jó napnak néz elébe a Kos jegy szülöttje. Ne keseredjen el, ha a munkának jelenleg nincs kellő lendülete, ha minden bolondnak és elvarázsoltnak tűnik Ön körül. Ebből a többlet-erőfeszítésből és koncentrációból végül is (ha esetleg nem is a mai napon) valami nagyszerű kristályosodik ki. Ezért nem lenne helyes a dolgokat most annyiban hagyni! Ne is tegye! Hiszen Ön is tudja, milyen az, amikor lecsúszik valamiről.

 Bika 04.21.-05.21.

Egy kicsivel kevesebb akarás és egy parányival több lazaság. Ennyi kellett mindössze ahhoz, hogy a mai nap ilyen csodálatos legyen. Varázsütésre nyílnak meg az ajtók Ön előtt, mosolyognak a munkatársak és készségesek az emberek. Legalább ma! A szerelemben azonban nem várhatók ilyen örömhírek, sőt még némi kudarcélménnyel is számolnia kell. Mindezek azonban csak rövid ideig tartanak.

Ikrek 05.21.-06.21.

Azok az Ikrek szülöttek, akiket kegyeibe fogad a szerencse, végre megragadhatják a ma felkínálkozó alkalmat. Hirtelen olyan lehetőség nyílik meg előttük, amely még nyilvános elismerést is hozhat nekik, mindenesetre jelentős rangbeli emelkedéssel járhat. A könnyen fellobbanó Ikreket ismét rabul ejtheti a szerelem. Partnere rendkívüli odaadással köszöni meg különleges figyelmességét.

Rák 06.22.-07.22.

Kedvezően alakul a mai napja a Rák jegy szülöttjének. Önigazolást keres. Elhatározását, hogy új területen vagy beosztásban kellene kipróbálnia magát, egyöntetű megértéssel fogadják munkahelyén. Ez nagyon jó hatással van közérzetére, és további löketet biztosít az Ön számára. Felszabadultan, hatalmas ambícióval lát munkához. Kilátásban van egy új kapcsolat, és általa egy sokat ígérő lehetőség is…

Oroszlán 07.23.-08.23.

Hát igen! Bátraké a szerencse, ez nem vitás. Az Oroszlánoknak pedig bőven jut az örömökből. Kit Erósz nyila talál el, kit a munkahelyén ér utol a hőn áhított siker. Annak érdekében, hogy semmiképpen se kerüljék el egymást a mai napra rendelt kellemes meglepetéssel, feltétlenül tartózkodjon a megfelelő időben a megfelelő helyen. A Jó Sors odavezeti, de tökéletesen megbízhat az ösztöneiben is.

Szűz 08.24.-09.23.

Ígéretes napnak néz elébe a Szűz jegy szülöttje. Végre kezd kitisztulni a kép. Nem vitás, hogy a zűrzavarban Önnek is jelentős szerepe volt, és ha nem dönt olyan elhamarkodottan, most jóval egyszerűbb lenne a dolga. Az akkori tervek egy része azóta már idejétmúlt elképzeléssé változott, éppen ezért most sürgősen újakkal előállnia. Ezek kitalálása, megálmodása azonban ma biztos, hogy nem okoz problémát Önnek.

Mérleg 09.24.-10.23.

Jót tett a pihentető víkend, újult erővel, frissen kezdi a hetet. Bátran áll elő új ötletekkel, és sikeresen alkalmazza is azokat. Ma még pénzügyeit is egyedül, tanácsok nélkül intézi, és nem is rosszul. Jó lenen, ha gyakrabban érezné ilyen erősnek és magabiztosnak magát. De ne legyen telhetetlen. Örüljön, hogy ma ilyen fitt, és használjon ki minden percet. Ma bárkit meghódíthat, egyszerűen ellenállhatatlan.

Skorpió 10.24.-11.22.

Nagyon feledékeny, szinte egyik pillanatról a másikra kimegy a fejéből minden, amit hall vagy elgondol. Jó szolgálatot tenne egy lista, amire feljegyzi minden teendőjét, és akkor meg van az esélye arra, hogy semmi sem marad el. Ha valamilyen vállalkozásba kezd – ami egyébként előnyös lenne -, legyen nagyon körültekintő, főleg a jogi hátteret illetően. Ne vágjon bele vaktában semmibe!

Nyilas 11.23.-12.21.

Bár alapjában véve a Nyilas jegy szülöttje társas lény, Ön most mégis egy kis magányra vágyik. Akik közel állnak a szívéhez, azokkal természetesen jól érzi magát. Csak a baráti köréből van egy kicsit elege, mert nem tudja igazán, hogy ki az igaz barát, és ki az, aki csak képmutatásból van Ön mellett. Az otthon békéje mindenért kárpótolni fogja, ezért igyekezzen minél korábban hazatérni.

Bak 12.22.-01.20.

Nem kétséges, hogy a sors kegyeltje, legalábbis ebben a huszonnégy órában. Minden próbálkozását szerencse kíséri, amihez csak nyúl, az szinte azonnal arannyá változik – akár munka, akár szerelem. Elsöprő lendületének senki sem tud ellenállni. Ráadásul nem érez fáradtságot sem, úgy érzi, képes étlen-szomjan is végigdolgozni ezt a napot. Ma tehát az volna a legcélszerűbb, ha csak igazán nagy dolgokba vágna bele.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Elsimulhatnak a hullámok, ha nyugodtan meghallgat egy hírt, amelyet ma hall. Sok mindent megért, és az is lehetséges, hogy elfogadja a tényeket. Még csak nem is jobb híján, hanem a valóság alapján. A kérdés csak az, hogy most mit tegyen!? Jó lenne, ha megfontoltabb lenne. Egy új állásajánlat kizökkenti a megszokott kerékvágásából, és kénytelen lesz egészen más irányban gondolkodni.

Halak 02.20.-03.20.

Újabb viharfelhők tornyosulnak a feje felett. Javaslatait nem fogadják el, munkájába lépten-nyomon belekötnek, és ráadásul a megélhetése is veszélyben forog. Egyik pillanatról a másikra mindent elveszíthet, ha nem tartja magát erősen. Csak semmi pánik! Lesz ez még rosszabb is. És ha már most kétségbe esik, képtelen lesz épp ésszel követni az eseményeket, és talpon maradni. Sajnos ez még csak a kezdet.