Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

kosKos 03.21.-04.20.

Ha ma megismétlik azt az ajánlatot, amit nem régiben tettek Önnek, akkor most már nyugodtan elfogadhatja – persze kimerítő és megfontolt vizsgálat után. A családi élet megint izgalmakat tartogat az Ön számára. Mégis alaposan át kellene gondolnia a felmerülő nehézségek okait, mert csak így nyerhet valóságos képet problémáiról. Ellenkező esetben egy olyan kapcsolatot veszélyeztet akarata ellenére, mely még sokáig fennmaradhatna.

bikaBika 04.21.-05.21.

Ez a hét is jól kezdődik. Kirobbanó formában van, úgy érzi, hogy a világ a lábai előtt hever, és olyan erőben van, hogy egy könnyed és laza mozdulattal még a földgolyót is képes lenne a vállára dobni. Ma nincs nehéz feladat, megoldhatatlan probléma, kényes ügy az Ön számára. Percek alatt képes átlátni még a legszövevényesebb dolgokat is, és ez bizony még a későbbiekben is hasznára válik.

ikrekIkrek 05.22.-06.21.

Az az Ikrek szülött, aki jelenleg nem él párkapcsolatban, mindent megtesz annak érdekében, hogy elcsábítsa a kiválasztott férfit. Amilyen ügyesen csinálja, biztosan sikerülni is fog! A tartós párkapcsolatban, vagy házasságban élő Ikrek szülött a legjobb oldalát mutatja, melynek köszönhetően ismételten azt bizonyítja, hogy csak a legjobbat akarja családjának. A meleg, harmonikus családi fészek most nagyon sokat jelent.

rákRák 06.22.-07.22.

A felfokozott aktivitás olyan izgalomban tartja, hogy teljesen megfeledkezik az egészségéről. Ne vállaljon többet, mint amennyit károsodás nélkül elvégezhet, mert a túlzásba vitt munkának és erőlködésnek könnyen rossz vége lehet! Partnere sem kíméli: azt kívánja, hogy többet foglalkozzon vele – és ennek rendszeresen zsémbeskedve hangot is ad. Ragaszkodása és piszkálódása kezd fárasztó lenni Önnek.

oroszlán Oroszlán 07.23.-08.23.

Bizonyára hallott már arról, hogy a sikeres ember reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van. Ha ezt tapasztalatból tudja, akkor nemcsak sikeres, de feltehetően boldog is. Aki viszont csak hallomásból ismeri ezt az érzést, keressen tovább. Soha nem késő változtatni. Ne elégedjen meg morzsákkal! Ma reggel süt a nap, tiszta a levegő, mindez az energiáit megsokszorozza.

szűzSzűz 08.24.-09.23.

A munkáját és a szerelmi életét befolyásoló tényezők most kedvezőbbek, mint gondolná. Mindössze bátorságra és hatalmas lelkierőre van szüksége ahhoz, hogy ezeket a saját javára fordítva cselekedjen. Akik Önt jól ismerik, nem fognak meglepődni határozottságán és magabiztos fellépésén. Akik viszont először találkoznak Önnel, azoknak be kell bizonyítania, hogy mire is képes valójában.

mérleg Mérleg 09.24.-10.23.

A mai nap folyamán egy váratlan, szomorú hír billenti ki lelki egyensúlyából, és elképzelhető, hogy a legrosszabbra is fel kell készülnie. Az ember nehezen viseli a tragikusan szomorú eseményeket, főleg ha egy barátjáról van szó. Estére szívesen vonul vissza, mert most még a saját társaságát is terhesnek találja. Feküdjön le mielőbb, bár valószínűleg hosszú ideig képtelen lesz elaludni.

skorpióSkorpió 10.24.-11.22.

Csendesnek, kellemesnek ígérkezik a mai nap. Igyekezzen arra felhasználni, hogy rendezze sorait, vagyis bonyolítsa le a fontosabb telefonjait, nézze át a sürgető határidőket, és azt, hogy hova mit ígért. Máskor hatalmas nyűgöt jelentenek ezek a feladatok Önnek, ma azonban könnyen túlteszi magát rajtuk. Vegyen valami csip-csup csodát a lakásba, hogy azzal is fokozza jó hangulatát.

nyilasNyilas 11.23.-12.21.

Hamarosan mindenről megváltozik a véleménye. Nem sokára tényleg úgy érzi majd, hogy ez a hét legszebb napja. Egyelőre azonban türelemre és önuralomra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően kiforrjanak az események. Ha túl sokat foglalkozik a problémákkal, könnyen lehet, hogy kihagy egy komoly lehetőséget akár a szerelem, akár a hivatása terén. Esetleg lemarad egy utazásról, amit később megbánhat.

bakBak 12.22.-01.20.

Nincs esély az újabb szerelmi válság elkerülésére. Mindketten követtek el hibákat, és most a legnagyobb lelki nyugalommal vághatják egymás fejéhez őket. Csupán az a baj, hogy ezzel nem oldanak meg semmit sem, csak még jobban elmérgesítik a kapcsolatot. Fordítson tehát hátat, jobb ezt egy későbbi időpontban, higgadt fejjel folytatni. Szentelje idejét inkább a munkájának, ott legalább minden esélye megvan rá, hogy sikerélményt szerez.

vízöntőVízöntő 01.21.-02.19.

Minden jónak, kedvezőnek látszik. Egy tárgyalást azonban semmiképpen se napoljon el, mert az döntő kérdésekre hozhatja meg a feleletet. Ha délutánra már volt egy másik megbeszélése vagy randevúja, legjobb lenne, ha elhalasztaná, mert a késlekedést senki nem szereti. Partnere féltékenységét komolyabban kellene vennie, hátha az ő szempontjából igaz lehet. Vagy tán okot is adott rá?

Halak 02.20.-03.20.

Kitűnő napnak néz elébe ma. Nemcsak megoldódnak munkahelyi problémái, hanem még szakmai kiemelkedésre is lehetősége nyílhat. Képességei nem maradnak észrevétlenek, és amibe most belefog, az biztos, hogy a kedve szerint alakul. Szerencsejátékkal, pénzbefektetéssel is próbálkozhat – ám ne vigye túlzásba! És persze a szerencsejáték alatt nem egyből a rulett gépre kell gondolni, lehet például egy lottó kitöltése.