Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

A szerelemben egy nagyon fontos döntés elől ma nem fog tudni kitérni. Egy kapcsolat mellett, vagy éppen ellen kell döntenie. Mindenesetre próbálja meg az előnyöket és hátrányokat mérlegelni, még akkor is, ha ez netán nehezére esik, mivel érzései túlságosan bonyolultak. Nem szabad azonban túlfeszítenie a húrt egyik esetben sem, mert veszélyessé válhat a játék a szerelemmel! Ha jól dönt, sütkérezhet a boldogságban.

Bika 04.21.-05.21.

Néhány kérdésben alapvetően megváltozott a véleménye, és ezzel együtt a hozzáállása is. Ezt nem lenne szabad véka alá rejtenie! Ha végigveszi az elmúlt hónapban történteket, megtalálja a változás okát is, mely jórészt független volt Öntől. Nem túl kellemes ugyan, de most már fel kell vennie azt a feszített tempót, amelyet társai diktálnak. Ne keseredjen el, ha úgy tűnik, hogy a hajsza még csak fokozódni fog.

Ikrek 05.21.-06.21.

Nagyon örül a holnapi napnak, és ebből annyi erőt merít, hogy valamennyi feladatát sokkal gyorsabban oldja meg, mint máskor szokta. Ennek köszönhetően még arra is nyitott, hogy másoknak besegítsen, és jó tanácsokkal lássa el az arra szorulókat. A nap vége felé igencsak érvényre jut nagyvonalúsága. A többiek köszönete szinte határtalan módon fellelkesíti, és még több önbizalommal tölti el.

Rák 06.22.-07.22.

Szerencsére hamar kilábal magánélete válságából. Alkotóereje még mindig töretlen, munkahelyén azonban kisebb támadások érhetik. Semmi esetre se engedje, hogy irigyei rosszakarói befolyásolják közérzetét! Gondoljon arra, hogy jobb, ha irigylik az embert, mintha sajnálnák! Még nagy szüksége lehet az önbizalmára a közeljövőben, ne hagyja tehát, hogy bárki megpróbálja letörni a szarvát.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Önt a hosszú szócséplés, a felesleges tárgyalások és értekezletek módfelett untatják. Az Oroszlánból ilyenkor előbújhat a kisördög, és igyekszik valahogy elszórakoztatni saját magát. És újra csodálkozással állapítja meg, hogy milyen sokan vannak, akik egyáltalán nem értik a tréfát, sőt dühösek is Önre, mert nem veszi véresen komolyan azt, amiről már nem is volna érdemes beszélni. Este viszont kedvére ficánkolhat.

Szűz 08.24.-09.23.

Össze sem lehet hasonlítani a tegnapi és a mai közérzetét. A bizonytalanság ugyan megszűnt, és szokásos talpraesettségével lép ismét porondra, mégis, mintha valami hiányozna. Önmaga sem tudja, mi az, de rendkívül hiányérzete van, és bosszúságát csak fokozza, hogy képtelen rájönni a miértjét. Akárhogyan is van, elkerülhetetlen az önvizsgálat, és nem utolsó sorban egy kis „lelkizés”.

Mérleg 09.24.-10.23.

Nem csoda, ha mára valamennyire leereszt. Az elmúlt napok felemésztették energiatartalékait, kiszipolyozták minden erejét testileg és lelkileg egyaránt. Lazítson, és próbálja meg pótolni energiáit. Ez nem kell, hogy feltétlenül lustálkodást vagy alvást jelentsen, egy szép színházi előadás vagy hangverseny csodákat művelhet Önnel. Akkor se hagyja ki e programokat, ha partnerének jelenleg nincs hozzá kedve.

Skorpió 10.24.-11.22.

Válságosra fordulhat a helyzete. Lehet, hogy át kell nyergelnie, és másutt keresni a boldogulását. Válsághelyzetben érzi a jelenlegi vállalkozását, munkáját, és feleslegesnek önmagát. Éppen a tehetsége az, ami teljesítményre sarkallja. Nézzen tehát alaposan körül, miben rejlik manapság az üzlet. Nem lesz könnyű dolga, az egyszer biztos, de Ön arról híres, hogy még a jég hátán is képes lenne megélni.

Nyilas 11.23.-12.21.

Vagy pénz áll ma a házhoz, vagy egy olyan üzletet köt a nap második felében, amivel nagyon jól jár hosszú távon is. Forgolódjon sokat társaságban, de vigye magával a partnerét is. Próbálja őt egy idegen szemével vizslatni, és meglátja, hogy rengeteg értéket fedez fel benne újra és újra. Ha ezt netán szóvá is teszi, vagyis néha napján megdicséri őt, akkor igazán teljes lesz a boldogságuk.

Bak 12.22.-01.20.

Az a rövidke néhány nap, amelyet kikapcsolódásra fordított, most meghozza a várt eredményt. Minden külső kényszerítő körülmény nélkül is nagyszerű sikereket ér el – szinte szórakozásból. A dolgok önmaguktól mennek, a problémák könnyen megoldódnak, jobbnál jobb gondolatok jutnak eszébe. Ilyenkor sajnálja csak igazán, hogy az ilyen szerencsés időszakok rendszerint rövid ideig tartank, és hogy a nap csak 24 órából áll.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Még mindig a tegnapi nap hatása alatt áll, és ettől nincs túl jó hangulata. A mai nap azonban már csakis Öntől függ. Kezében van a sorsa, úgyhogy legjobb lesz, ha félreteszi ezt a borongós hangulatot, és azonnal útnak indul. Szervezze meg magánéletét is! Kedvese hobbija ma kellemessé teszi az időt, de azt a nagy várakozást, amit Ön szeretne, azt nem tölti ki. Nem kellene csodákra várnia.

Halak 02.20.-03.20.

Még mindig a tegnapi nap hatása alatt áll, és ettől nincs túl jó hangulata. A mai nap azonban már csakis Öntől függ. Kezében van a sorsa, úgyhogy legjobb lesz, ha félreteszi ezt a borongós hangulatot, és azonnal útnak indul. Szervezze meg magánéletét is! Kedvese hobbija ma kellemessé teszi az időt, de azt a nagy várakozást, amit Ön szeretne, azt nem tölti ki. Nem kellene csodákra várnia.