Napi horoszkóp – csütörtök

Akt.:
Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Olyan híreket kaphat ma, amelyek kimondottan hasznosak az Ön számára. Csak bízzon azokban az emberekben, akik ezt a bizalmat valóban meg is érdemlik! Célszerű lehet, ha a most hozandó döntésekből partnerét kizárja. Este a szerelmet illetően ne ringassa magát illúziókban: aki nem tud valamibe teljes lélekkel belebocsátkozni, az nem is várhatja el, hogy feltétel nélkül bízzanak benne. Az egyik nem megy a másik nélkül.

Bika 04.21.-05.21.

A döntés most már valóban egyre elkerülhetetlenebb. Határoznia kell jövőjét és vele együtt hivatását illetően. Persze ennek családi vonatkozásai is vannak, melyekről soha nem szabad megfeledkeznie. Csak azután határozza el magát az utolsó – vagy annak tűnő – szó kimondására, ha mindent alaposan átbeszélt partnerével is. Erre tökéletes lehet egy kellemesen elköltött vacsora az este folyamán.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ha Ön azok közé az Ikrek szülöttek közé tartozik, akik már régen arra várnak, hogy valakivel harmonikusabb kapcsolatot alakítsanak ki, akkor most elérkezett az Ön legkedvezőbb órája. Meglepően pozitív támogatásban lesz része. Az alkalom a romantikus kalandoknak is kedvez, ne hagyja azonban figyelmen kívül korábbi tapasztalatait. Elmélkedő órákra is kiválóan alkalmas ez a nap.

Rák 06.22.-07.22.

Ma ismét sok Rák szülött kamatoztathatja azt a tulajdonságát, hogy imádja az önállóságot. Ez az időszak kedvez ugyanis az elmélyült alkotómunkának, amikor is senki és semmi nem zavarja meg a koncentrációt. A család most teljes megértést tanúsít Ön felé, és ügyes-bajos munkahelyi problémák sem gátolják abban, hogy teljesen átadja magát annak, amit éppen csinál, és persze a hivatásának.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Talán már Ön is érzi a csillagok sugárzó hatását, amely szelídséget, alkotókedvet ébreszt még az Oroszlánban is. az élet szépségei, élvezete iránti vágy érvényesül. A természet varázslatos virágszirmokból varrt ruhát öltött, a bódító illat kavalkád megrészegíti az embereket. Az Ön napját sem árnyékolja most be semmi. Ugye nem kell most megmagyarázni Önnek sem, hogy az élet igenis szép?!

Szűz 08.24.-09.23.

Nem kellene egész nap várnia arra a bizonyos sült galambra. Vagy inkább Rá! A telefon akkor is megszólal, a csengő akkor is jelzi az érkezését, ha például olvasással, vagy más hasznosnak bizonyuló dologgal múlatja az időt. Fontos döntés előtt áll, és a választ bizony nem hamarkodhatja el. A túl gyorsan kimondott szavak bizonytalanná teszik Önt is és szíve választottját egyaránt.

Mérleg 09.24.-10.23.

Annyira számító lett az utóbbi időben, hogy ez már szemet szúrt barátainak és munkatársainak egyaránt. A világért sem kezdene bele olyasmibe, amiben nem lát valami hasznot. Jó lenne, ha egy kicsit elgondolkodna ezen. Régebben mindig utálta azokat az embereket, akik csak érdekből, számításból tettek meg bármit is. Nem gondolja, hogy most Ön is elindult ezen az úton? Még nem késő leállni!

Skorpió 10.24.-11.22.

Már-már kezdi érezni annak a bizonyos kúrának a hatását. Ne hagyja abba semmiképpen, még nem jött el az ideje. Rosszkedvét igyekezzen palástolni. Egy apró mozzanat is képes lesz kizökkenteni lelki békéjéből. Egy munkahelyi ügyből kifolyólag kíváncsian várják az ítéletét, ám jól fontolja meg, kinek a javára hoz döntést. Választása ugyanis jelentősen meghatározhatja további jövőjét.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Ma valami eldőlhet, ami jelentősen befolyásolja eddigi munkahelyi pozícióját. Ne féljen, ha ma már másként látja a helyzetet, a változás úgyis jönni fog, ha jönnie kell. Befolyásolni nem mindig lehet. Olyan híreket kaphat, amelyek az első pillanatban talán rossznak tűnnek, de ne reagáljon rájuk azonnal, és ne vonjon le következtetéseket. Beszéljen meg mindent másokkal, elsősorban partnerével, házastársával.

Bak 12.22.-01.20.

Az már a hét első napjai után is nyilvánvalóvá vált Ön előtt, hogy nem számíthat könnyű, gondoktól mentes folytatásra. Minden apró eredményért keservesen meg kell küzdenie, és a hatalmas erőkifejtés sem lehet biztosíték arra, hogy minden a saját szája íze szerint alakul. Ha meg szeretné valósítani régi vágyát, akkor nincs más hátra, mindent ennek kell alárendelnie. Csak így érhet el eredményeket!

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ma ne hagyja eltéríteni magát, egyedül a munkájával és legfontosabb feladataival törődjön. Ha nem így tesz, behozhatatlan lépéshátrányba kerül. Ne tétovázzon, ha döntésre szólítják, most nincs túlságosan sok ideje a fontolgatásra! Figyeljen jól, mert munkahelyén többen nagy átszervezéseket akarnak. Ha ez Önnek kedvezőtlen, időben kell más munka után néznie. Most legyen nagyon megfontolt!

Halak 02.20.-03.20.

A nap legfőbb eseménye inkább családi lesz. Egybeköti az összetartozókat, és megörvendeztethet gyermekáldással vagy a hosszú együttlét jubileumával. A magányos Halak szülöttek is bizakodhatnak: életük párja már útban van feléjük, és már nem kell sokáig várakozniuk arra, hogy egymásra találjanak. Ez a nap tehát valóban okot ad arra, hogy reménykedjen egy jobb, teljesebb jövőben.