Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Ma is remek napnak néz elébe a Kos jegy szülöttje. Most nagyon jól megvalósítható minden olyan alkotó tevékenység, mely fantáziát és céltudatosságot kíván. Munkája során azonban ne utasítsa vissza a szakemberek tanácsait, hiszen mindig van mit tanulnia, fejlődnie. Mielőtt anyagi kérdésekben döntene, feltétlenül beszéljen partnerével! Ennek elmulasztása később fölösleges viták forrásává válhat!

Bika 04.21.-05.21.

Hihetetlen, de meg van az esélye annak, hogy felfigyeltek Önre. Ha egy kicsit visszagondol, és mérlegre teszi az elmúlt hónapok eredményeit, ezen nem is csodálkozhat. Eredményei joggal keltették fel az érdeklődést, még akkor is, ha Ön úgy érzi, átlagon alul teljesített. Ezt az érzést egyedül a depressziós hangulata okozza. Most már csak arra kell vigyáznia, hogy ne okozzon csalódást.

Ikrek 05.21.-06.21.

Egyáltalán nincs energiája most arra, hogy új problémák megoldásába fogjon. Szerencsére nem merülnek fel különösebb nehézségek, így nincs is igény arra, hogy nekidurálja magát azok leküzdésébe. Partneri kapcsolatában maximális harmónia uralkodik, és úgy tűnik, hogy semmi sem zavarhatja meg az összetartozást. Összpontosítson a munkára vagy a pihenésre, attól függően, hogy éppen mit részesít előnyben.

Rák 06.22.-07.22.

Egyáltalán nincs energiája most arra, hogy új problémák megoldásába fogjon. Szerencsére nem merülnek fel különösebb nehézségek, így nincs is igény arra, hogy nekidurálja magát azok leküzdésébe. Partneri kapcsolatában maximális harmónia uralkodik, és úgy tűnik, hogy semmi sem zavarhatja meg az összetartozást. Összpontosítson a munkára vagy a pihenésre, attól függően, hogy éppen mit részesít előnyben.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Nem árt, ha néha az előérzeteire is hallgat! Ön túlságosan kedveli a hízelgőket és a talpnyalókat, ám jobb lenne, ha távol tartaná magától a dörgölődző udvaroncokat. Olyanok ők ugyanis, mint az éjszakai lepkék: nagyon szeretnek más fényében tündökölni. És ez még a jobbik eset, hiszen akadnak közöttük olyanok is, akik az Ön helyére pályáznak, és alig várják, hogy hibázzon végre.

Szűz 08.24.-09.23.

A közeli napok izgalmai nem múltak el nyomtalanul. Az átélt viharok igencsak megviselték idegrendszerét, nincs rajta tehát csodálkoznivaló, hogy most kimerült és nyugtalan. Érthető, hogy ezúttal nem akar újra harcba szállni az igazáért, pedig nagyon jól tudja, hogy méltatlanul érték sérelmek. Nem vitás, egyszer ezekre a kérdésekre vissza kell majd térni, de most még valóban korai lenne.

Mérleg 09.24.-10.23.

Többször szóba került már otthon a nyári szabadság, de eddig még nem tudtak közös nevezőre jutni. Talán a mai nap megoldja ezt a gondot. Felmerülhet ugyanis egy kétszemélyes utazás lehetősége, méghozzá oda, ahova már évek óta nagyon szeretne eljutni. Ezt a csodálatos hírt méltó környezetben közölje a másik érintettel – talán egy gyertyafényes vacsora sem túlzás erre a célra! Sőt!

Skorpió 10.24.-11.22.

A mostani szerelmi életére legjobban a „kutya-macska párviadal” kifejezés lenne a legmegfelelőbb. A legnagyobb gondot az okozza, hogy mindenekelőtt önmagával nincs tisztában. Régi tapasztalatai alapján tudja nagyon jól, hogy ilyenkor az elfoglaltságok enyhíthetnek a helyzetén. Temetkezzen tehát a munkájába, és meglátja, teljesen elvonja figyelmét minden kellemetlen problémájáról.

Nyilas 11.23.-12.21.

Kedvese nagyon szeretné, ha több időt töltenének együtt. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az utóbbi időben valóban elhanyagolta őt. Ügyes-bajos dolgai most már rendben vannak, megengedhet magának tehát egy kis lazítást. Most igazából csak akarnia kell, és mindent elérhet. Ez a nap tehát feljogosítja Önt a reménykedésre. Végre egy nap, amikor tényleg önfeledten boldog lehet!

Bak 12.22.-01.20.

 

Rádöbben arra, amit már többen megemlítettek Önnek, amit sejtett, de bizonyosságot csak ma szerzett. Képességei alapján többre viheti, mint amit eddig elért. Ez a váratlan felfedezés megnöveli önbizalmát, és nagyképűség helyett arra készteti, hogy új utakra induljon, új emberek ismeretségét keresse. A véletlen olyanokkal hozza össze, akik érdemben tudják segíteni kibontakozását, és akikben megbízhat.

Vízöntő 01.21.-02.19.

A legtöbb Vízöntő szülött számára a mai nap zavartalan, kiemelkedő események nélküli lesz. Feltétlenül őrizze meg munkakedvét, nyugalmát, és minden értesülésre figyeljen oda! Törődjön családjával is! Ha elmulasztotta volna eddig, most feltétlenül látogassa meg idős rokonát. Partnere közönyösnek tartja és valami nagy érzelmi változásban reménykedik. Nyugtassa meg őt, és próbálja az okokat tisztázni.

Halak 02.20.-03.20.

Közérzete ragyogó, pedig nincsen semmi oka arra, hogy vidám és elégedett legyen a napi történésekkel. Mégis makacsul hisz abban, hogy célját eléri és vágyai végre valahára beteljesülnek. Ezt az a tudat is alátámasztja, hogy végre tisztába jött saját értékeivel. Ne feledje, a pozitív gondolkodás valóban kulcsa a sikernek, és ha továbbra is fenntartja ezt a hozzáállást, biztosan nem lesz oka panaszra.