Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Kilátása van arra, hogy az a szerelmi románc, amelyről már régen álmodozik, most megvalósul. Gyakran már az is elegendő, ha igazi érzéseit megmutatja. Anyagi ügyeit is sikerül lezárnia, de házassági problémáinak megszüntetésére, a gyermekeivel való jó viszony kialakítására is alkalmas ez a nap. Nem árt, ha befolyásos emberek tanácsát kikéri, de ígéreteiket ne vegye túlságosan komolyan.

Bika 04.21.-05.21.

Van abban valami, hogy ezt a napot a bolondok napjának nevezik. Akkor is történik valami az emberrel, ha nem pillant a naptárra, és ha nem is tudja, hogy ma április elseje van. Nem szabadna tehát semmit sem komolyan venni ezen a napon, de Ön azért nagyon figyeljen minden apró kis részletre, mert a sok komolytalan dolog közül egy nagyon fontos lehet. Ne hagyja elszaladni, mert később aztán verheti a fejét a falba.

Ikrek 05.21.-06.21.

Az Ikrek körül a legtöbben új partok felé eveznek ma. Mielőtt egy lépést is tenne más irányba, vizsgálja meg, hogy új vágyaival nem szakad-e el túlságosan a valóságtól. Esetleg olyan lehetőségek nyílhatnak meg Ön előtt, amelyekre eddig egyáltalán nem gondolt. Valamennyi szunnyadó tehetségét kimerítette és kihasználta már? Érdemes ezen elgondolkoznia! Szerelmi kapcsolata harmonikusabbá válik.

Rák 06.22.-07.22.

Fordítsa javára, hogy erősödnek az alkotótevékenységre kedvező tendenciák. Legyen elővigyázatos: munkahelyén többen nem nézik jó szemmel elért sikereit. Vegye komolyan orvosa figyelmeztetését is: mozogjon többet, egyen kevesebb nehéz, zsíros ételt! Próbáljon megszabadulni a télen felszedett kilóktól – most élvezheti a csillagok támogatását is, ha netán fogyókúrába, egészséges életmódváltásba kezdene.

Oroszlán 07.23.-08.23.

A csínytevések napja ez a mai. Ám akinek nincs humorérzéke, az pokoli dühös lesz, amikor elcsúszik a vajas kenyéren, rájön, hogy nem is hívatta a főnöke, vagy észreveszi, hogy tolla a kezéhez nőtt, mert bolondos kollégái pillanatragasztóval kenték össze. De Önnek is itt a soha vissza nem térő alkalom arra, hogy megvicceljen olyanokat, akiket szeret, és akiket szívből gyűlöl. Csak rajta!

Szűz 08.24.-09.23.

Visszafogott, kimért természetével, józanságával nehezen fér meg az önfeledt bolondozás és a játék. Ám ha ma szokásosnál egy kicsivel többször és többen ugratják, ne vegye sértésnek. Ez egy ilyen nap. Talán Ön is képes egy viccre. Néha szükség van arra, hogy tréfásabban fogja fel az életet, mert ha mindig a mindennek csak a komoly oldalát veszi figyelembe, előbb-utóbb belekeseredik.

Mérleg 09.24.-10.23.

Nem érdemes ezen a napon semmin sem idegeskednie, hiszen már hozzászokott ahhoz, hogy az április első napja mindig megvicceli Önt. Ne is készüljön fel a megpróbáltatások ellen. Egyrészt komolytalan dolgokról van szó, más részt meg úgysem tud minden meglepetés ellen megfelelően védekezni. Ha barátaival tölti az estét, remekül fognak szórakozni. Partnere viszont most csak bosszantaná.

Skorpió 10.24.-11.22.

Tendenciáját illetően ma semmi sem változik. Ha csak kis időt is a napon tud tölteni, szívja magába a sugarakat, és raktározza el azokat jó mélyre. Meglátja, szinte feltöltődik a kiáradó energiától, és teljesen újjászületik. Munkahelyén is képes lesz új színt vinni az életébe, és családja is örömmel tapasztalja ezt a kedvező változást. Kiegyensúlyozott, harmonikus napok várnak a Skorpió szülöttre.

Nyilas 11.23.-12.21.

A mai nap az Ön számára teljesen érthetetlen. Ok nélkül nyugtalan, de lehet, hogy tudat alatt aggódik a következő hét várható történései miatt. Bár furcsán hangzik, de a kerti aprómunka gazirtás jelentheti a Nyilas szülöttnek a nyugalmat és a kikapcsolódást. Ezért ha munka után még belefér az idejébe, nézzen szét a kertben és a ház körül. Hátha megjön a kedve egy kis tavaszi munkálathoz.

Bak 12.22.-01.20.

Sokan mondják, hogy Ön a tréfák nagymestere, az ugratások fő szervezője – hétköznapokon is. Hát még ma, amikor is mindenki azon mesterkedik, hogyan tudná felültetni, lóvá tenni a másikat. Egyre kell csupán ügyelnie, hogy a jó ízlés határain belül maradjon, és ne sértsen meg senkit sem. Legyen Ön a józanság képviselője, és bár ez nem mindig népszerű, akadályozza meg a rosszízű tréfákat.

Vízöntő 01.21.-02.19.

A tréfálkozás már tegnap elkezdődött, mára aztán tetőfokára hág. Barátai nem szűkölködnek az ugratásokban, csak azért, hogy felvidítsák Önt. De hát ez így van jól április első napján. Legyen benne partnerük! Attól azonban tartózkodjon, hogy bármit is túl komolyan vegyen. Ha ma apróhirdetéseket böngész, találhat egy olyat közöttük, amit nagy kár lenne elmulasztani. Azzal a tudattal kezdjen a telefonáláshoz, hogy ennek sikerülnie kell.

Halak 02.20.-03.20.

Ritkán fordul elő, hogy ne mérlegelné megfelelően az elhatározásait. Most viszont félresöpri az összes aggályokat, és csak a vágyai vezérlik, és viszik előre. Bizonyosságot akar, társat, akitől csak ásó-kapa-nagyharang választhatja el. Igaza is van! Ketten sokkal könnyebb elviselni az élet forgandóságait, mint egyedül. Arról nem beszélve, hogy olyan régen tengeti már magányosan a napjait.