Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, milyen napra számíthat a csillagok szerint.

Kos 03.21.-04.20.

Mára sok mindent tervez, azután bizonyos dolgok eltérítik, és ezek a napnak egészen más jelleget adnak, mint amilyet elképzelt. Ne hagyja magát intrikákba belekeverni sem a munkahelyén, sem pedig a magánéletében. Később, a nap folyamán kollégák vagy barátok önzetlen tanácsot várnak Öntől. Ha a tanácshoz kiadások nem kapcsolódnak, nyugodtan mutatkozhat nagyvonalúnak. Kiváló ez a nap a levelezés vagy hatósági ügyek intézésére is.

Bika 04.21.-05.21.

Az influenza sohasem jöhetett volna rosszabbkor! Éppen a legfontosabb tárgyalások közben kapta el a „kór”, és döntötte azonnal ágynak. Így minden befejezetlenül maradt, és úgy tűnik, senki sem képes megfelelően pótolni Önt. Ha a láza csökken egy kicsit, vegye számba azt, amit mások is meg tudnak oldani, és bízza rájuk a részfeladatokat. Lehetséges, hogy ezzel új barátokat is szerez.

Ikrek 05.21.-06.21.

Az érzelmek káosza, amely tegnap eltöltötte, ma végre átadja helyét a józanabb látásmódnak. Ez jót tesz tervei kedvezőbb alakulásának, és azok gyakorlati kivitelezésének. Most már érzi, hogy ismét javul a helyzet. Használja ki a felkínálkozó lehetőségeket, de legyen sokkal óvatosabb, mint általában szokott lenni. Így döntő lépést tehet előre, viszonylag nagyobb kockázat vállalása nélkül.

Rák 06.22.-07.22.

Ismét örülhet: rászolgált a dicséretekre és az elismerésekre. A szerelemben is kedvező jelek mutatkoznak. Most csak Önön múlik, hogy teljesülnek-e vágyai, avagy kapcsolatuk nem a várakozásnak megfelelően alakul. Legyen figyelmes, és ne szégyellje kimutatni az érzéseit. Partnerének éppen úgy szüksége van biztató jelekre, mint ahogyan Önnek is. Hiszen képtelen lenne bizonytalanságban létezni.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha reggel összegyűrt arccal találkozik a tükörben, ne rémüljön meg a látványtól. Vannak ilyen napjai Önnek is. Még a legsúlyosabb terheket is könnyebb azonban elviselni, ha komolyan hisz abban, hogy egyszer megszabadul tőlük. De ehhez tudnia kell, mit akar elérni. Legyen kitartó, hiszen minden út a paradicsomba vezet, ha elég sokáig követjük. Ezt soha ne hagyja figyelmen kívül!

Szűz 08.24.-09.23.

Nincs mese, most már tényleg színt kell vallania. Tovább nem titkolhatja ezt a viszonyt, mert könnyen megütheti a bokáját. A leleplezés megint csak kellemetlenül érinti, mert nem akarja, hogy ilyen hamar fény derüljön vonzalmára. Van azonban egy bizonyos pont, amikor már nem húzhatja tovább a dolgokat, mint a rétestésztát. Nem kétséges, hogy élete nagy döntése előtt áll, már megint.

Mérleg 09.24.-10.23.

Szereti, ha a megszokott tempójában dolgozhat, ha nem zökkenti ki semmi saját ritmusából. Pedig ilyesmi ma megeshet. Ettől nemcsak ideges lesz, de bizonytalan is, és mint azt jól tudjuk, egy Mérleg-szülött szörnyen érzi magát, ha meginog az egyensúlya. Ilyenkor foggal-körömmel kapaszkodik, fél az esetleges megpróbáltatásoktól, ennél is jobban a kudarctól. Sajnos nem szégyell eltaposni másokat, csak azért, hogy önmagán felülkerekedhessen.

Skorpió 10.24.-11.22.

Az Ön számára szinte semmi sem lehetetlen. Minden csak idő kérdése, és megvalósul. Ha telik rá a napjából, délután szenteljen egy kis időt lakása csinosítására. Kísérletezzen kedvére! Ám nagyon vigyázzon mindenféle műszaki berendezéssel! Ha nem ért hozzá, inkább ne piszkáljon bele! A fokozott figyelem a közlekedésre is vonatkozik. Ma ne nyugodjon bele az első gondolatba, higgye el, sikere lesz.

Nyilas 11.23.-12.21.

Az eszébe se jusson, hogy valakit szidjon a háta mögött, mert hamarabb a fülébe jut, mint gondolná. Kicsit jobban meg kellene fognia a pénzt, mert ha nem teszi, idén elmaradhat a nyaralás. Pedig nagy szüksége lenne a pihenésre, kikapcsolódásra. A héten is iktasson be olyan napokat – legalább kettőt – amikor semmire sem költ. Ha szeretetre, gyengédségre vágyik, nem kell mást tennie, mint ugyanezt nyújtani partnerének.

Bak 12.22.-01.20.

Holnaptól minden másképpen lesz! Megváltozik élete, nyugalom költözik lelkébe, kiegyensúlyozott és derűs lesz, azaz optimista. Ez azért nem megy egyik pillanatról a másikra, hiszen oly sok minden szól ellene. Annyi kellemetlen élmény és borús jóslat után ma gyengének és védtelennek érzi magát a jövővel szemben. Bízza nyugodtan sorsát a gondviselésre! Arra azonban ne számítson, hogy problémáit majd egy őrangyal oldja meg Ön helyett!

Vízöntő 01.21.-02.19.

Érdekes hírek várják munkahelyén. Hallgassa végig valamennyit, ne engedjen el a füle mellett semmit, ne szalasszon el egyetlen pillantást, félmosolyt sem! Sokat tanulhat belőlük, talán érdekes következtetésekre juthat. Arra most bizony szüksége lehet. Az este a barátoké, a szerelmeseké. Ha fáradt, akkor is vegyen erőt magán. Higgye el, az esti program és partnere kedvessége megéri.

Halak 02.20.-03.20.

Talán, ma minden jóra fordulhat Ön körül. Akaratereje végül is győzedelmeskedik, és ha képes higgadtan dönteni, kellőképpen megerősítheti pozícióját. Csak semmi forrófejűség! A szerencse úgyis Önnek kedvez. Gondoljon csak bele, hogy a hét elején még milyen kilátástalannak tűnt minden. Ehhez képest most kész Paradicsom veszi körül. Nem lenne jó, ha mindent elrontana a kapkodásával.