Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp –  vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Az új ötletek csak úgy rajzanak Ön körül. Ez kapóra jön személyes tervei szempontjából. Váratlanul új barátokra tesz szert, és úgy látszik, ezek a barátságok bizony egy életre szólnak. Ez persze nagyban függ attól is, hogy Ön mire képes a barátság terén. A nap arra is alkalmas, hogy saját tudását bővítse, és másokkal kicserélje tapasztalatait. Romantikos, titkos álma ma valóra válhat.

Bika 04.21.-05.21.

Jelentős nap ez a mai. A megvilágosodás hirtelen jön, és ezért váratlanul éri. Nem készült fel az igazság ilyen gyors megmutatkozására, és ezért egy kicsit zavarban is van. Mielőtt határozna, vegye számba a megváltozott világ koordinátáit, és ebbe illessze bele önmagát. A megoldás ebből már kirajzolódik, csak észre kell vennie. A végén már látni fogja, hogy nem is volt olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre látszott.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ma olyan hírt kaphat, amely váratlan döntés meghozatalára kényszeríti. Ne habozzon, mérlegelje inkább az előnyöket és a hátrányokat, és mások tiltakozásától függetlenül hozza meg azt a bizonyos döntést. Vegye figyelembe barátai és közvetlen környezete tanácsait is! A nap folyamán találkozhat valakivel, akit megnyerhet barátjának, de természetesen csak akkor, ha megtalálja vele a megfelelő hangnemet.

Rák 06.22.-07.22.

Egy váratlan rosszullét, gyengélkedés megzavarhatja az egyébként békés, eseménytelennek tűnő nap nyugalmát. Fejfájás, torokkaparás, hőemelkedés, gyengeség – úgy érzi, nincs is kedve kikelni az ágyából. Ha egy sima megfázás tüneteinél komolyabb panaszokat tapasztal, azonnal forduljon orvoshoz! A szerelemben kedvező fordulatot hozhat az este, még akkor is, ha ágyban találják az események.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Biztos akad a közelben egy hegy, amire felmászhat. Nyugodtan álcázza kirándulásnak, hogy legszívesebben lemenne a térképről. Magányos Oroszlán otthon is nyalogathatja sebeit, de aki nem akarja megbántani hozzátartozóit, jobban teszi, ha indulatait máshol vezeti le. A friss levegő jótékonyan hat az elmére. Tisztázhatja például, hogy Önnek van baja a világgal, vagy a világnak van gondja Önnel.

Szűz 08.24.-09.23.

Ki gondolta volna, hogy a rosszul kezdődött hétvége ilyen kellemesen végződik? De azt ugye tudja, hogy ebben oroszlánrésze volt annak, hogy Önt nem hagyta el a humorérzéke, és meglátta az ügy mulatságos oldalát is? Jó lenne, ha máskor is hasonlóképpen viselkedne, mert meglenne az esélye rá, hogy ne boruljon ki azonnal, mihelyt nem úgy mennek a dolgai, ahogyan azt előzőleg eltervezte.

Mérleg 09.24.-10.23.

Fáradhatatlanul képes habzsolni az élvezeteket. Nincs az életnek olyan területe, ahol ne találná meg valamilyen módon számításait. E nap iskolapéldája lesz ennek. Mintha valami különleges hatodik érzékkel megszimatolná, hogy mikor és hol érdemes jelen lenni, szinte elébe megy az eseményeknek. Estére vidáman, elégedetten, de meglehetősen fáradtan rogy le kedvenc karosszékébe, vagy éppen az ágyába.

Skorpió 10.24.-11.22.

A testi kondícióját helyezze ma előtérbe. Agyonhajszolja magát, és csodálkozik, hogy hirtelen majd összecsuklik a fáradtságtól. A mai nap mindenfajta testépítésre alkalmas: a legszelídebb mozgástól a dinamikus sportokig. Délután lássa vendégül barátait, és lepje meg őket akár saját maga készítette ételekkel. Receptjei, játékos ötletei sikert hoznak. Nem fog csalódni, az egyszer biztos.

Nyilas 11.23.-12.21.

Egyáltalán nem érzi azt, hogy itt a hét legutolsó napja. Inkább új kezdeményezéseket szimatol a levegőben. És egyáltalán nincs kedve bulizni és felszabadult örömöt mímelni, de hát mit tehetne mást? Kedvese kedvéért ezt is megteszi. Nyugodjon meg alkalmazkodása és önfeláldozása meghozza gyümölcsét, hiszen nagy az esélye rá, hogy Ön lesz az est legszerencsésebbje, és egyben középpontja.

Bak 12.22.-01.20.

Kikapcsolódását semmi sem zavarja meg, a mindennapi gondok jelentősége és nagysága most mintha sokkal kisebb lenne. A kellemes légkör arra is kiváló alkalmat teremt, hogy családtagjaival megbeszélje a régóta húzódó témákat, és együttesen pontot tegyenek a vitás kérdések végére. Kompromisszumkészsége nagyban elősegíti a családi béke kialakulását, hiszen most elsősorban Önön múlik a siker.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ma béke övezi az otthon melegét. Idejét szentelje legkedvesebb hobbijának. Egészségének jót tenne a friss levegő, kirándulásnak, kiadós sétának ma semmi akadálya. Az este a szerelmeseknek kedvez, hiszen Valentin-nap van. N vitatkozzanak, ne akarják egymást mindenáron meggyőzni! Az itallal és a cigarettával mérsékelten bánjon, mert nem teszi Önt vonzóvá, és saját egészségének is árt vele.

Halak 02.20.-03.20.

Remek ez a mai nap! Mámorító érzés úgy ébredni, hogy azt teheti, amihez csak kedve van, és amit csak akar. Átaludhatja az egész napot vagy rendbe dobhatja a lakását. Remek formában érzi magát, ma nem esik nehezére szórakoztatni, elbűvölni környezetét. Túlteljesíti a normát a szexuális életben is, és ezzel nemcsak a párját bűvöli el, hanem önbizalmának is hatalmas löketet ad felfelé.