Nap horoszkóp – hétfő

Nap horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Ma ismereteit olyan módon alkalmazhatja, hogy az jelentős előnyt biztosít Önnek másokkal szemben. Ami a férfi Kos szülöttek hivatását illeti: a kellemetlen vetélytársak ma gond nélkül kiüthetőek abból a bizonyos nyeregből. Ugyanez érvényes a Kos nőkre is a magánélet terén. Ez óriási sikerélményt jelenthet Önnek, megerősíti önbizalmát, javítja közérzetét, és igazol egy szerelmi kapcsolatot is.

Bika 04.21.-05.21.

Egy utazással kapcsolatos terve most még meglehetősen bizonytalan. El kell döntenie, hogy a jelenlegi helyzetben mi a fontosabb, és ehhez kell igazítania a közeljövőt is. Ha mégis az utazás mellett teszi le voksát, határoznia kell arról is, hogy ki fogja helyettesíteni Önt, amíg távol van. Ha ugyanis megint egyedül hagyja a céget, ismét bonyodalmakkal találja magát szembe, amikor hazatér.

Ikrek 05.21.-06.21.

Vizsgálja meg, hogy igaz-e az az információ, amelyet nem régiben kapott! Ezen a napon kielégítő módon intézkedhet a közügyekben. Legyen azonban nagyon elővigyázatos, máskülönben félreértések adódhatnak! Bajt csak saját maga okozhat türelmetlenségével vagy ingerültségével, amelyre azonban az égvilágon semmi oka nincs. Próbálja meg más szemszögből szemlélni a dolgokat, akkor talán megnyugszik.

Rák 06.22.-07.22.

Mostanában tényleg nem panaszkodhat, hiszen nagyjából mindent elért, amire csak vágyott. Családját azonban közben igencsak elhanyagolta, és partnerkapcsolatából is hiányzik az igazi, tüzes szenvedély. Ma ismét szerencséje lehet: pénzhez jut, örököl, vagy netán egy előnyös szerződést köt meg. Használja hát fel ezt a kitűnő alkalmat arra, hogy legalább az estét együtt tölti a szeretteivel.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Értékes ütőkártyák vannak a kezében, de könnyen elvesztheti a játszmát, ha rosszul méri fel a többiek erejét. Jól fontolja tehát meg, hogy mikor kell előrukkolnia az aduval. Ha jól választja meg azt a bizonyos pillanatot, átmeneti győzelme fényében talán fel tudja mérni, mikor jön el a bölcs visszavonulás ideje. De vigyázzon, mert a kudarctól való félelme legalább olyan mérvű, mint a siker utáni vágya.

Szűz 08.24.-09.23.

Ha már végre valahára elszánta magát egy döntő lépésre, ne tétovázzon, hanem vágjon bele. Elég alaposan felkészült a feladatra, nem érhetik tehát meglepetések. Ha azonban már a kezdet kezdetén túlságosan gyengének és határozatlannak mutatja magát, nem várhat komoly eredményeket, sem pedig átütő sikersorozatot. Este ne meredjen a tévére, bármilyen jó műsort is ígér a program. Inkább tartalmas, vidám beszélgetéssel üsse el az időt családjával.

Mérleg 09.24.-10.23.

Kap egy káprázatos ajánlatot, amire szinte gondolkodás nélkül igent mond. Talán érdemes lenne inkább egy nap haladékot kérni, és aludni rá még egyet. Partnerével is illő lenne megosztani gondolatait, hiszen az Ön életében bekövetkező változások őrá hatnak elsősorban. De nemcsak a döntései ilyen gyorsak, hanem a mozdulatai is – hevesen gesztikulál. Ne csodálkozzon rajta, ha összetör néhány poharat.

Skorpió 10.24.-11.22.

Igencsak tobzódik az érzelmekben ezen a napon. Nagyon szeret, és nagyon szeretik. Ez persze közel sem jelenti az Ön esetében azt, hogy lecsücsül és magányosan ábrándozik. Még nagyobb hévvel veti magát bele kedvenc elfoglaltságaiba, és sorra szórja ki a napi feladatokat. Ne adja azonban a nevét és a tudását kétes értékű és kimenetelű vállalkozásokhoz, mert nagyon pórul járhat.

Nyilas 11.23.-12.21.

Most aztán kedvére költekezhet, hiszen van mit és van miből. A hétfő most az Ön vállalkozó napja, ekkor szinte mindent keresztülvihet, amit korábban nem mert, vagy nem akart. Ha mostanáig úgy tartotta, hogy valami sikeres kimenetele szinte lehetetlen, akkor most kellemesen csalódhat. Ehhez azonban nagyobb önbecsülésre, több önérzetre és biztosabb fellépésre lesz szüksége. No meg természetesen némi tőkére.

Bak 12.22.-01.20.

 

Megint csak csúnyán visszaéltek a bizalmával, és ráadásul az hagyta így benne a slamasztikában, akiben szinte vakon megbízott. Dupla csalódás ez Önnek, olyan, ami megrontja egész napjának hangulatát. Ha nem is látványosan, de próbáljon meg fellépni ellene, és mihamarabb tisztázza a helyzetet. A ma érkezett meghívást semmiképpen ne süllyessze az íróasztalának fiókjába – ezt most nem teheti meg.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Eseménytelen nap ez a mai. Várakozással néz a hét elé, de megdöbbenéssel tapasztalja, hogy az égvilágon semmi nem történik. Ne várjon állandóan hatalmas csodákat, és semmi esetre ne tegyen úgy, mintha egy különösebb izgalmak nélküli nap Önnek már felesleges lenne. Attól még nyugodtan tevékenykedhet, legalább végezni tud mindennel. Leveleit ma feltétlenül válaszolja meg, hiszen régóta gyűlnek.

Halak 02.20.-03.20.

Kicsit feledékeny mostanában, pedig ma több olyan esemény is várható, amelyet muszáj lenne észben tartania, és természetesen a legjobb formáját hoznia. Már reggel úgy induljon el tehát otthonról, hogy előre összeállítja a napját. Lehet, hogy megismerkedik valakivel, aki igazán felkelti az érdeklődését. De a minimum az, hogy egy baráti összejövetel alkalmával kiugró sikereket ér el, és Ön lesz a társaság középpontja.