Nánáson is figyelnek a biciklisek biztonságára

Nánáson is figyelnek a biciklisek biztonságára
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai a kerékpárosok részére láthatósági mellényeket, illetve lámpákat osztottak.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai 2015. december 8-án az esti órákban a „Látni és Látszani” közlekedésbiztonsági kampány keretében – mivel kiemelt célnak és feladatnak tekintik a kerékpárosok részvételével bekövetkező balesetek megelőzését – átvizsgálták a Hajdúnánás területén kerékpárral közlekedők járműveinek műszaki állapotát. Az ellenőrzés célja az volt, hogy felhívják a biciklisek figyelmét arra, hogy a kedvezőtlen időjárási és látási körülmények mellett – a biztonságos közlekedés érdekében – gondot kell fordítani a járművek megfelelő kivilágítására, valamint a kötelező felszerelések meglétére, azok karbantartására. Ennek érdekében, amelyik kerékpár nem rendelkezett a kötelező felszerelésekkel a rendőrök helyszíni bírság, vagy feljelentés helyett figyelemfelhívó jelleggel világítóberendezést és láthatósági mellényt adtak át a kétkerekűek tulajdonosainak.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés